Kuva: Mari Korpua

Oulun poliisilla 914 tehtävää viikonloppuna

03.10.2023 10:19 - Jussi Häkkilä

Oulun poliisilaitoksen partiot hoitivat 914 tehtävää viime viikonloppuna.

Oulun poliisilaitoksen partiot hoitivat 914 tehtävää viime viikonloppuna. Poliisille ilmoitettiin 31 pahoinpitelyä ja 33 tieliikenneonnettomuutta. Lisäksi otettiin kiinni 37 rattijuoppoa. Häiriökäyttäytymistehtäviä oli 70 ja kotihälytyksiä 62.

Ajokieltoon määrättiin 32 henkilöä, rikosilmoituksia kirjattiin 72 ja 18 lastensuojeluilmoitusta. 32 henkilöä otettiin kiinni päihtyneenä ja 24 rikosperusteisesti. Lisäksi tarkastettiin 53 anniskelupaikkaa. Valvonnassa poliisi havaitsi neljä järjestyksenvalvontarikkomusta, eli henkilöllä ei ollut järjestyksenvalvojakorttia mukana tai kortti oli mennyt vanhaksi. Näistä seuraamuksena oli joko huomautus tai sakko. Valvonnan aikana poliisi kirjasi myös kolme epäiltyä ulkomaalaisrikkomusta sekä kolme epäiltyä työnantajan ulkomaalaisrikkomusta

Viime torstaina noin kello 20:n aikaan ryöstettiin Oulussa Koskelassa sijaitseva kauppa. Poliisi tutkii tapahtunutta ryöstönä. Poliisi ei ole vielä tavoittanut tekijää, joka oli parrakas ja noin 180 senttinen. Hänellä oli mustat kengät, siniset farkut ja musta hupullinen pusakka, jonka etuosassa maastokuviointi. Epäillyn päässä oli maastokuvioinen lippalakki ja selässä musta reppu. Havainnot ja vihjeet epäillystä tekijästä voi ilmoittaa vihjesähköpostiin vihjeet.oulu@poliisi.fi tai puhelimitse vihjepuhelimen numeroon 0295 416 194.

Viime viikolla poliisin tietoon tuli useita valepoliisitapauksia, joissa soittaja oli esiintynyt poliisina ja yrittänyt saada haltuunsa verkkopankkitunnuksia. Poliisi muistuttaa, että yksikään viranomainen ei kysele verkkopankkitietoja puhelimitse eikä sähköpostilla. Niin ei tee myöskään pankki. 

Lue myös: Ulkomaalaismiesporukka rosvoretkellä -poliisi kaipaa havaintoja

Kilpailut

Uusimmat