Kajaanin Lehtikankaan apteekki ryöstettiin lauantaina kello 14:n aikaan.
Oulun Kastellin apteekki yritettiin ryöstää tänään aamupäivällä.
Lapin käräjäoikeus vangitsi eilen poliisin vaatimuksesta haapajärvisen 1980-luvun alussa syntyneen miehen epäiltynä todennäköisin syin törkeästä varkaudesta Reisjärvellä viime viikon maanantain ja tiistain välisenä yönä.
Nuori nainen ryöstettiin Kemissä Tapaninkadulla eilen iltapäivällä noin kello 16.15-16.30.
Oulaisten Takojankadulla murtauduttiin kolmeen kohteeseen tiistaina aamuyöllä.
Oulun poliisilaitos tutkii kuluneen viikon aikana tapahtuneita rikoksia, joissa ainakin kahden naisen epäillään syyllistyneen törkeisiin petoksiin ja näpistyksiin.
Nainen ei totellut käskyjä ja poliisi joutui käyttämään voimakeinoja kiinniottotilanteessa. Naisen hallusta löytyi neljä hupparia, joissa oli hintalaput paikallaan ja ne oli samasta liikkeestä anastettu. Myös naisen käyttämä puukko oli peräisin samasta liikkeestä. Nainen vietiin Kemin poliisivankilaan. Asiaa tutkitaan törkeänä ryöstönä, laittomana uhkauksena ja haitantekona virkamiehelle.
Poliisi pyytää tapauksen nähneitä tai teosta tai tekijästä jotain tietäviä ilmoittamaan tietonsa poliisin vihjepuhelimeen.
Poliisi on ottanut Kemissä kiinni paikkakunnalle vastikään muuttaneet 21-vuotiaat miehen ja naisen, joita epäillään viime viikon maanantaisesta väkivaltaisesta ryöstöstä.
Maanantai-iltana noin kello 18 ryöstettiin 63-vuotias lenkillä ollut mies Kemissä Mineanpolulla olevien alikulkusiltojen välissä.
Torniolainen humalainen 19-vuotias mies suistui eilen iltapäivällä henkilöautollaan Sihtuunantiellä ojaan, löi auttamaan tulleita, anasti pakettiauton, pakeni paikalta, murtautui Arpelassa urheilukentän huoltotiloihin ja lukitsi itsensä wc-tiloihin.
Haapalehdossa sijaitseva huoltoasema yritettiin ryöstää hieman iltaseitsemän jälkeen tiistai-iltana.
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus vangitsi tänään 32 -vuotiaan ylivieskalaismiehen todennäköisin syin epäiltynä viime viikon perjantaina tapahtuneesta kaupan kassan ryöstöstä.
Junalla Ouluun saapunut mies ryöstettiin Asemakadulla viime yönä puolen yön aikaan.
Kemissä Kaivokatu 1:n kohdalla tapahtui eilen ryöstön yritys.
Oulun Intiössä ryöstettiin päivittäistavarakauppa eilisiltana noin klo 20.40 aikaan.