Oulun keskustassa sijaitsevassa kauppakeskuksessa noin kymmenhenkinen alaikäisistä koostunut nuorisoporukka kävi eilen iltapäivällä kahden alaikäisen kimppuun.
Mies ryösti apteekin tiistaina iltapäivällä Yli-Iissä.
Lapin poliisi on selvittänyt laajan rikosvyyhdin, johon kuuluu mm. tapon yritys, törkeä ryöstön yritys, törkeä ryöstö ja törkeä kotirauhan rikkominen.
Poliisi on tavoittanut Oulun Raksilassa kioskin eilen iltapäivällä ryöstäneet kaksi paikkakuntalaista miestä
Poliisi otti viikonloppuna kiinni kolme ulkomaalaista miestä näpistelystä kauppakeskuksessa Keminmaassa.
Tuntemattomat tekijät pahoinpitelivät miehen ja anastivat tältä omaisuutta Rovaniemen Pöykkölässä varhain keskiviikkoaamuna.
Maanantaina 20.9.2021 klo 18 Kastellin apteekki ryöstettiin väkivaltaa ja sen uhkaa käyttäen. Epäilty miespuolinen tekijä oli naamioitunut ja saapui apteekin eteen mustalla sähköpotkulaudalla.
Oulun Kaakkurissa ryöstettiin keskiviikkona 2.6. noin kello 19 aikaan liikeyritys. Poliisi kaipaa vihjeitä ja tunnistusta tekijästä.
Oulun poliisilaitoksen Raahen ja Ylivieskan tutkintaryhmät ovat selvittäneet ryöstösarjan, joita on esitutkinnassa tutkittu kahtena törkeänä ryöstönä ja neljänä törkeänä ryöstön yrityksenä.
Oulussa keskustan alueella ryöstettiin tiistaina 13.4.2021 iltapäivän ja illan aikana kaksi parturi-kampaamoa sekä kauppaliike.
Ylivieskan alueella tapahtui eilisen ja tämän päivän aikana yhteensä neljä ryöstöä ja ryöstön yritystä jotka kohdistuivat kauppaliikkeisiin ja kioskeihin.
Vihannin S-market ryöstettiin aseella uhaten tänä aamuna noin kello 09.45.
Poliisi tutkii Pudasjärvellä epäiltyä törkeää ryöstöä, jossa on käytetty hyväksi pitkäkestoista henkistä ja fyysistä väkivaltaa asianomistajia kohtaan.
Oulaisissa ryöstettiin eilen iltapäivällä kaupan kassasta rahaa teräaseella uhkaamalla.
Kolme miestä pahoinpiteli asukkaan ja ryösti asunnosta omaisuutta Torniossa Puutarhakadulla toissayönä puolenyön jälkeen.
Poliisi pyytää silminnäkijöitä ilmoittautumaan viime viikon maanantaina Kemin K-Market Kivikankaalla noin klo 13:n aikaan tapahtuneeseen ryöstöön liittyen.