Kajaanissa poliisi otti lauantaina kiinni miehen, joka meni täyden ostoskärryn kanssa ulos liikkeestä maksamatta ostoksiaan.
Poliisin tilastojen mukaan viime vuonna ilmoitettiin yhteensä 129 600 varkausrikosta, 1,1 prosenttia enemmän kuin edellisvuonna.
Poliisi otti eilen kiinni naisen Rovaniemellä Siskonpolulla sijaitsevan kerrostalon piha-alueella ryöstäneen miehen.
Oulun poliisilaitoksen partiot hoitivat 914 tehtävää viime viikonloppuna.
Alaikäisten tekemien ryöstöjen määrä on kasvanut Oulun seudulla vuoden alkupuolella.
Kaksi henkilöä ryösti yhden ihmisen sunnuntaina Oulun Heinäpäässä.
Poliisi pyytää havaintoja Pyhäjärven Palotiellä kahdeksas päivä viime kuuta aamuyöllä sattuneesta ryöstöstä ja pahoinpitelystä.
Oulun keskustassa sijaitsevassa kauppakeskuksessa noin kymmenhenkinen alaikäisistä koostunut nuorisoporukka kävi eilen iltapäivällä kahden alaikäisen kimppuun.
Mies ryösti apteekin tiistaina iltapäivällä Yli-Iissä.
Lapin poliisi on selvittänyt laajan rikosvyyhdin, johon kuuluu mm. tapon yritys, törkeä ryöstön yritys, törkeä ryöstö ja törkeä kotirauhan rikkominen.
Poliisi on tavoittanut Oulun Raksilassa kioskin eilen iltapäivällä ryöstäneet kaksi paikkakuntalaista miestä
Poliisi otti viikonloppuna kiinni kolme ulkomaalaista miestä näpistelystä kauppakeskuksessa Keminmaassa.
Tuntemattomat tekijät pahoinpitelivät miehen ja anastivat tältä omaisuutta Rovaniemen Pöykkölässä varhain keskiviikkoaamuna.
Maanantaina 20.9.2021 klo 18 Kastellin apteekki ryöstettiin väkivaltaa ja sen uhkaa käyttäen. Epäilty miespuolinen tekijä oli naamioitunut ja saapui apteekin eteen mustalla sähköpotkulaudalla.
Oulun Kaakkurissa ryöstettiin keskiviikkona 2.6. noin kello 19 aikaan liikeyritys. Poliisi kaipaa vihjeitä ja tunnistusta tekijästä.
Oulun poliisilaitoksen Raahen ja Ylivieskan tutkintaryhmät ovat selvittäneet ryöstösarjan, joita on esitutkinnassa tutkittu kahtena törkeänä ryöstönä ja neljänä törkeänä ryöstön yrityksenä.