Kuva: Shutterstock

Oulun Päivien tuotantorahojen haku käynnistyi tänään

01.02.2023 15:04 - Ari Kettukangas

Oulun Päivien tuotantorahojen haku käynnistyi tänään ja on haettavissa 13. maaliskuuta saakka. Oulun Päivät kutsuu tapahtumajärjestäjiä ja muita toimijoita myös tarjoamaan ohjelmaa festivaaleille, jotka järjestetään 1.-3. syyskuuta.

Oulun Päivien tuotantorahojen haku käynnistyi tänään ja on haettavissa 13. maaliskuuta saakka. Oulun Päivät kutsuu tapahtumajärjestäjiä ja muita toimijoita myös tarjoamaan ohjelmaa festivaaleille, jotka järjestetään 1.-3. syyskuuta. Oulun vanhin kulttuuritapahtuma toivoo ohjelmistoonsa niin perinteitä esiintuovaa kuin myös uutta kaupunkikulttuuria luovaa sisältöä. Festivaaliohjelma tarjoilee omaleimaisia, maksuttomia, oululaisia elämyksiä. Ehdotusten tulee olla suomen- tai englanninkielisiä.  Oulun kaupunkiorganisaation eri yksiköt eivät voi hakea tukea. Valittuihin tapahtumajärjestäjiin ja esityksiin ollaan yhteydessä maaliskuun 2023 loppuun mennessä. Oulun Päivät voi tukea valittuja tuotantoja rahallisesti tai tapahtumapaikkoja tarjoamalla. Oulun Päivien ohjelmaan voi ilmoittautua mukaan myös ilman tukea. 

Lue myös: Kuuden suurimman kaupungin johtajat: Valtion kannattaa tehdä isojen kaupunkien kanssa diili koko Suomen kasvun vauhdittamiseksi

Kilpailut

Uusimmat