Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen valtakunnallinen tunnustuspalkinto Suomussalmelle, kunniamaininta Pyhännälle

24.11.2022 08:26 - Jussi Häkkilä

Suomussalmen Kerälän ympäristön maatalousnaisten puheenjohtaja Seija Toivasta haastattelee Jussi Häkkilä.

Suomussalmen Kerälän ympäristön maatalousnaiset sai eilen Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:n valtakunnallisen tunnustuspalkinnon aktiivisesta ja monipuolisesta yhdistys- ja sidosryhmätoiminnastaan.  Kunniamaininnan sai Pyhännän Tavastkengän maa- ja kotitalousseura.
Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen hallitus valitsi Kerälän ympäristön maatalousnaiset tunnustuksen saajaksi erityisesti siksi, että yhdistys on tehnyt pitkäjänteistä työtä maahanmuuttajien kotouttamiseksi. Myös yhdistyksen ajan hermolla oleva toiminta ja rikas sidosryhmätyö ilahdutti.
Tavastkengän Maa- ja kotitalousseura ry:lle myönnettyä kunniamainintaa perustellaan sillä, että perinteisten kulttuuri- ja vapaa-ajan tapahtumien järjestämisen lisäksi yhdistys on aktiivisesti keskittynyt parantamaan kylän elinvoimaisuutta. 
Tavastkenkään on perustettu mm. kyläläisten kuntosali ja nuorisotila, siellä on tehty tuloksellista maisemanhoitotyötä, toteutettu kylätalon korjaushanke ja huolehdittu nopeiden tietoliikenneyhteyksien saatavuudesta.

Lue myös: Pyhännän maa- ja kotitalousseura palkittiin

Kilpailut

Uusimmat