Oulun Taiteilijaseuran puheenjohtaja Johanna Pöykköä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun seudun ympäristötoimi on myöntänyt viime vuoden kestävän kehityksen tunnustuspalkinnon Ylikiimingin kalastuskunnalle pitkäaikaisesta ja määrätietoisesta työstä luonnon monimuotoisuuden ja ennallistamisen, lähiruuan, kalastusmatkailun, sosiaalisen yhdessäolon ja tekemisen sekä vesistöjen monipuolisen käytön mahdollistamisen ansiosta.
Suomussalmen Kerälän ympäristön maatalousnaisten puheenjohtaja Seija Toivasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Palkinto myönnetään hänelle sotaa paenneiden ukrainalaisten hyväksi, ripeästi ja rohkeasti, käynnistetystä avustustyöstä.
Luterilaisen Kulttuurin Säätiö on myöntänyt tämänvuotisen tunnustuspalkinnon oopperalaulaja, rovasti Esa Ruuttuselle.
Oulun seudun Vihreät Naiset jakoi eilen Naisen työ -tunnustuspalkinnon oululaiselle toimittaja, pappi ja omaishoitaja Satu Kreivi-Palosaarelle.
Oulun seudun omaishoitajat ry:n toiminnanjohtaja Minnamaria Salmista haastattelee Jussi Häkkilä.
Sanna Hirvaskaria Dance Sport Club Oulu ry:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Haapavesi Folk ry:n puheenjohtaja Tero Paloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Soiten kotihoidon toiminnanohjauksen arviointitiimin esimies Marjo Kero-Järvelää haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulussa toimivan Vesper-kodin hyvinä piirteinä ovat kotoisa ja rauhallinen ilmapiiri, kaunis sisustus ja sisäpiha. Asukkaat voivat osallistua vointinsa mukaan kodin askareisiin ja ulkoiluun. Vesper-kodin elämässä on mukana myös musiikki. Muistisairaita ja heidän läheisiänsä kohdellaan kunnioittaen ja yksilöllisesti elämänhistoria tuntien. Muita palkittavia on Elokuvateatteri Star, joka palkittiin Muistiystävällisenä yrityksenä ja kulttuuripalvelujen tuottajana.
Lähirähinä -koordinaattori Timo Perälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Muotoiluviikko Arctic Design Week ja Rovaniemen kaupunki ovat myöntäneet Vuoden arktinen muotoiluyritys -tunnustuspalkinnon rovaniemeläiselle Amandan Healthcare Oy:n kylmähoitolaitteelle.
Raahen kulttuurilautakunnan tämän vuoden taidetunnustuspalkinto on päätetty myöntää Raahen Matkailuoppaat ry:lle. Puheenjohtaja Satu Mikkolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun seudun ympäristötoimi on myöntänyt tämän vuoden kestävän kehityksen tunnustuspalkinnon Kiimingin-Jäälin vesienhoitoyhdistys ry:lle.
Professori Pentti Kaiteran rahaston tämänvuotinen palkinto on myönnetty professori Matti Latva-aholle tunnustuksena ansiokkaasta tutkimuksesta tietoliikennetekniikan alalla sekä merkittävästä työstä Pohjois-Suomen hyvinvoinnin edistämiseksi.