Sanna Hirvaskaria Dance Sport Club Oulu ry:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Haapavesi Folk ry:n puheenjohtaja Tero Paloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Soiten kotihoidon toiminnanohjauksen arviointitiimin esimies Marjo Kero-Järvelää haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulussa toimivan Vesper-kodin hyvinä piirteinä ovat kotoisa ja rauhallinen ilmapiiri, kaunis sisustus ja sisäpiha. Asukkaat voivat osallistua vointinsa mukaan kodin askareisiin ja ulkoiluun. Vesper-kodin elämässä on mukana myös musiikki. Muistisairaita ja heidän läheisiänsä kohdellaan kunnioittaen ja yksilöllisesti elämänhistoria tuntien. Muita palkittavia on Elokuvateatteri Star, joka palkittiin Muistiystävällisenä yrityksenä ja kulttuuripalvelujen tuottajana.
Lähirähinä -koordinaattori Timo Perälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Muotoiluviikko Arctic Design Week ja Rovaniemen kaupunki ovat myöntäneet Vuoden arktinen muotoiluyritys -tunnustuspalkinnon rovaniemeläiselle Amandan Healthcare Oy:n kylmähoitolaitteelle.
Raahen kulttuurilautakunnan tämän vuoden taidetunnustuspalkinto on päätetty myöntää Raahen Matkailuoppaat ry:lle. Puheenjohtaja Satu Mikkolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun seudun ympäristötoimi on myöntänyt tämän vuoden kestävän kehityksen tunnustuspalkinnon Kiimingin-Jäälin vesienhoitoyhdistys ry:lle.
Professori Pentti Kaiteran rahaston tämänvuotinen palkinto on myönnetty professori Matti Latva-aholle tunnustuksena ansiokkaasta tutkimuksesta tietoliikennetekniikan alalla sekä merkittävästä työstä Pohjois-Suomen hyvinvoinnin edistämiseksi.
Tämän vuoden Luterilaisen Kulttuurin Säätiön tunnustuspalkinto luovutettiin tänään oopperalaulaja Soile Isokoskelle.