Suomussalmella sattui maanantaina vakava liikenneonnettomuus, jossa loukkaantui useita.
Suomussalmelaisen miehen epäillään syyllistyneen räjähde- ja ampuma-aserikokseen.
Poliisi ja Kainuun pelastuslaitos ovat jatkaneet palonsyyn tutkintaa Suomussalmella Kemet Electronicsin palaneella tehdasrakennuksella.
Kemet Electronics Oy:n noin 10 000:n neliön kokoinen teollisuushalli palaa Suomussalmella Siikarannantiellä.
Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan rikosepäilyssä, jossa Serbiasta johdettiin ammattimaista kannabiksen kasvatusta Suomessa vuosina 2016-2019.
Suomussalmella Syväyksenkadulta Metsähallituksen pihasta on anastettu kaksi peräkärryä, joiden kyydissä moottorikelkka.
Yksi henkilö menehtyi ja kaksi henkilöä loukkaantui kahden henkilöauton törmäyksessä viitostiellä Suomussalmella. Tapaus sattui tänään aamupäivällä Suomussalmen Pohjois-puolella.
Suomussalmen apteekki palkittiin perjantaina vuoden opetusapteekkina farmasian päivillä Helsingissä.
Suomussalmen Kerälänkylässä on kadonnut iäkäs mies.
Metsähallitus Metsätalous Oy:n toimitusjohtaja Jussi Kumpulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Mies oli ollut puristuksissa noin 2 tuntia ennen kuin naapurit tulivat paikalle ja soittivat apua. Hänet saatiin pois traktorin alta, mutta hän oli hyvin kylmettynyt. Onnettomuuden syystä ei toistaiseksi ole tietoa.
Noin 140 neliöinen entinen navettarakennus paloi tiistaina Suomussalmella.
Kuljettaja menetti moottorikelkan hallinnan ja törmäsi puuhun. Poliisi tutkii asiaa liikennerikkomuksena ja kuolemansyyn selvittämisenä.
Liminka, Suomussalmen Hossa, Syötteen kansallispuisto Pudasjärvellä ja Taivalkoskella, Urho Kekkosen kansallispuisto Inarin, Sodankylän ja Savukosken alueella, sekä Kolarin Ylläs ovat mukana GoExpon Vuoden retkikohde 2019 -kilpailun finaalissa kymmenen parhaan joukossa.
Suomussalmella miteltiin lauantaina maailman parhaan marjanpoimijan tittelistä. Tänä vuonna marjanpoiminnan maailmanmestaruudet menivät Suomussalmelle ja Ukrainaan.
Vuonna 1962 syntynyt suomussalmelaismies anasti tänään iltapäivällä laukun 85-vuotiaan naisen käsistä ja tyhjensi laukun sisällä olleen lompakon rahoista Suomussalmen Kirkkopuistossa.