Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on yhteistyössä Lamujoen järjestely-yhtiön ja Siikalatvan ja Pyhännän kuntien kanssa suunnitellut Vähä-Lamujärven luusuaan säännöstelyrakenteen korvaavan pohjapatoratkaisun, joka toimii samalla kalatienä. Ratkaisun vaikutuksia Vähäjokivarteen on selvitetty lisää kuluvan vuoden aikana. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja suunnittelukonsultti Maveplan Oy esittelevät hanketta ja sen vaikutuksia tiistaina 17. joulukuuta Pulkkilassa.
Pyhännällä kadoksissa ollut mies löydetty hyväkuntoisena.
Noin 80-vuotias mies on kadonnut Pyhännällä.
Kaksi eläintä menehtyi ja yksi jouduttiin lopettamaan eilen eläinkuljetusauton kaaduttua Pyhännällä.
Lauantaina Pyhännällä keski-ikäinen päihtynyt mies käyttäytyi aggressiivisesti ja hänellä oli hallussaan luvallisia ampuma-aseita.
Euroopan vanhin rengastettu maakotka löytyi maaliskuun lopussa kuolleena Pyhännältä.
Poliisi otti eilisiltana Pyhännällä kiinni ryöstöstä ja pahoinpitelystä epäillyn miehen.
Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallitus on myöntänyt tämänvuotisen Pohjois-Pohjanmaa-palkinnon pyhäntäläiselle teollisuusneuvos Veijo Sydänmetsälle tunnustuksena ansiokkaasta elämäntyöstä maaseudun teollistamisessa ja panoksesta erityisesti talonrakennusteollisuuden kehittämisessä.
Pyhännän kunnanjohtaja Jouko Nissistä haastattelee Ari Kettukangas.
Pohjois-Pohjanmaan maakunnallinen yrittäjäpalkinto myönnettiin tänään pyhäntäläiselle Feelia Oy:lle.
Pyhännän eilinen kunnanhallitus päätti esittää kunnanvaltuustolle ensi vuoden tuloveroprosentiksi 19,75.
Pyhännän eilinen kunnanhallitus päätti käynnistää kunnan perusturvalautakunnan alaista henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut.
Valmiita ja puolivalmiita ruokia valmistava Feelia Oy rakentaa uutta ruokatehdasta Pyhännälle.
Raisiossa viikonloppuna järjestetystä tangolaulukilpailun semifinaalista valittiin jatkoon Pohjois-Suomesta Marko Haapaniemi Kemistä, Hanna Hirvonen Kajaanista ja Virpi Piippo Pyhännältä. Kuvassa Virpi Piippo.
Pyhännällä Konnunsuon turvetuotantoalueella on palanut kymmenen vuotta vanha kaivinkone 11.-16. kuluvaa kuuta välisenä aikana.
Salvoksen toimitusjohtaja Joni Koskeloa haastattelee Kati Jurkko.