Kankaanpäässä viikonloppuna järjestettyjen valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien Ramppikuume-nuorisoteatterikatselmuksen kiertopalkinnon ja tuhannen euron stipendin sai Tampereen Tiili Teatteri esityksellään Minä olin täällä.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite on saanut Suomen Transplantaatiokirurgisen yhdistyksen kunniamaininnan ansiokkaasta elinsiirtotoiminnasta.
Pohjois-Iin kyläyhdistyksen puheenjohtaja Anita Sievästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Digi- ja väestötietovirasto on palkinnut Suomen kuurosokeat ry:n tuottaman etätukipalvelun tämän vuoden Digitukiteko-tunnustuksella.
Suomussalmen Kerälän ympäristön maatalousnaisten puheenjohtaja Seija Toivasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen toteuttama Perämeren rantaniittyjen hoitohanke on saanut kunniamaininnan Euroopan neuvoston maisemapalkinto -kilpailussa.
Museopedagoginen yhdistys Pedaali on myöntänyt Oulun taidemuseon Ellen Thesleff Aurinkosuudelma-näyttelyn virtuaalisille ja digitaalisille palvelusisällöille kunniamaininnan.
Energia-alaa edustava Energiateollisuus ja kaukolämpöasiakkaita edustavat järjestöt palkitsivat eilen Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n kunniamaininnalla Global District Heat -tapahtumassa Helsingissä.
Oulun pitkäaikainen työ lapsiperheiden liikunnan edistämiseksi on tuonut kunniamaininnan Suomen perheliikuntamyönteisin kunta -kilpailussa. Liikuntajohtaja Niina Epäilystä haastattelee Jussi Häkkilä.