Kuva: Jussi Häkkilä

Merikoskensiltojen huoltotyöt vaikuttavat liikenteeseen Oulussa

25.05.2022 17:10 - Ari Kettukangas

Työt alkavat tulevana sunnuntaina ja kestävät arviolta kuukauden. Siltojen parannustyöt eivät sulje liikennettä, mutta matkan teko voi hidastua, joten liikkumiseen kannattaa varata enemmän aikaa.

Merikoskensiltojen huoltotyöt vaikuttavat liikenteeseen Oulussa. Siltojen toimivuutta parannetaan asfaltoinnilla ja saumalaitteiden huoltotöillä. Työt alkavat tulevana sunnuntaina ja kestävät arviolta kuukauden. Siltojen parannustyöt eivät sulje liikennettä, mutta matkan teko voi hidastua, joten liikkumiseen kannattaa varata enemmän aikaa.
Työt alkavat asfaltin jyrsinnällä kaikilta kaistoilta. Kaistat asfaltoidaan jyrsintöjen jälkeen. Saumalaitteiden huoltotyöt alkavat 1. kesäkuuta Pokkisen vanhalta sillalta, jolloin joukkoliikenne siirtyy kiertoreitille uudemmalle siltaosalle. Vanha silta avataan joukkoliikenteelle perjantaina 3. kesäkuuta. Muiden saumalaitteiden huoltotyöt tehdään Pokkisen vanhan sillan jälkeen siten, että jokaisessa työnvaiheessa on vähintään yksi kaista käytössä suuntaansa. Työt ovat yhdellä sillalla kerrallaan.

Lue myös: Valtatien 8 liittymäjärjestelyt uuden Ruutikankaan ampumaurheilukeskuksen liittymän kohdalla Limingassa käynnistyvät

Kilpailut

Uusimmat