Poliisitarkastaja Kari Onnista Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Autossa oli kaksi henkilöä, joista toinen loukkaantui lievästi.
Poliisin viikonlopun liikenteenvalvonnassa Länsi-Lapin ja Käsivarren alueilla paljastui huomattava määrä rikkomuksia.
Poliisitarkastaja Heikki Kalliota Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
EU:n komissio on myöntänyt Suomelle yhteensä 58,3 miljoonaa euroa viidelle raidehankkeelle.
Ajoneuvo syttyi palamaan. Onnettomuudessa oli yksi osallinen, jonka ensihoito kuljetti jatkohoitoon. Pelastustoimi sammutti ajoneuvon ja ohjasi liikennettä.
Vene oli merellä Rahjan sataman kohdalla noin 3 kilometrin päässä väylällä. Moottoriveneen vuotoa saatiin tukittua ja se pääsi pelastuslaitoksen veneyksiköiden saattamana turvallisesti Rahjan satamaan. Veneessä oli kaksi henkilöä, eivätkä he loukkaantuneet tilanteessa.
Valtion lisätalousarvioista on myönnetty Metsähallituksen Luontopalveluille Lapin maastoliikenneväylästön kunnostamiseen 900 000 euroa. Rahalla kunnostetaan moottorikelkkauria eri puolilla Lappia. 
Kaksi henkilöautoa kolaroi varhain eilen Oulussa Ruskonseläntiellä.
Poliisi on saanut vihjeitä, että Kalajoen Hiekkasärkille olisi kokoontumassa autoharrastajia tulevana viikonloppuna, vaikka kyseinen tapahtuma on peruttu.
Nainen oli Kuhmosta ja hän oli auton matkustajana. Autoa kuljettanut mies loukkaantui ja hänet toimitettiin sairaalaan. Auto oli matkalla Vartiuksen suunnasta ja se ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vasemmalle ojaan ja törmäsi siltarumpuun.
28-vuotias mies menehtyi henkilöauton ulosajossa lauantaina Ylikiimingintiellä Oulussa. Onnettomuus sattui Saviharjun kohdalla, kun Ylikiimingin suunnasta kohti Oulua matkalla olleen auton kuljettaja menetti toistaiseksi tuntemattomasta syystä autonsa hallinnan, jolloin se suistui vastaan tulevan liikenteen kaistan yli ojaan. Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Hänet toimitettiin sairaankuljetuksen toimesta sairaalaan tarkastettavaksi.
Uuden rengasmittauslaitteiston kehittämisessä Oulun yliopiston tutkijat ovat tehneet yhteistyötä Nokian Raskaiden Renkaiden sekä ruotsalaisten VTI:n, Volvon ja Scanian kanssa. Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikön Teppo Siltasen mukaan uusi mittauslaitteisto mahdollistaa nopean ja luotettavan rengastestauksen.
30-vuotias kempeleläismies kuljetti eilen iltapäivällä henkilöautoa 2.22 promillen humalassa Vihiluodontiellä Oulussa. Hänen epäillään ajaneen reilua ylinopeutta kevyenliikenteenväylää pitkin vaarantaen jalankulkijoiden turvallisuuden. Kuljettaja otettiin kiinni klo 17 aikaan.
Kesäaikataulujen mukaan ajetaan 11.elokuuta saakka. Toukokuun loppuun saakka noudatetaan viime vuoden kesäaikatauluja. Koronaepidemian vuoksi muutamia poikkeuksia linjoissa kuitenkin on myös kesällä ja uusiakin aikataulumuutoksia voi tulla.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjät on tyrmistynyt Finnairin ilmoituksesta lakkauttaa useiden maakuntalentokenttien liikennöinti kesäksi.