Ohikulkijat löysivät miehen ajoneuvon vierestä menehtyneenä. Poliisi epäilee tapauksessa alustavasti sairaskohtausta.
Vene kaatui eilen Oulujoessa Poikkimaansillan kohdalla.
Poliisitarkastaja Timo Ajastetta Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä suoralla tieosuudella vastaantulevien kaistalle ja törmäsi vastakkaisesta suunnasta tulleen rekan keulaan. Menehtynyt oli yksin henkilöautossa. Rekan kuljettaja ja matkustaja saivat lieviä vammoja ja heidät kuljetettiin jatkotutkimuksiin. Poliisi ja tutkijalautakunta tutkivat tapausta.
Oulussa ensi viikolla järjestettävä Qstock-festivaali muuttaa liikennejärjestelyitä maanantaista alkaen.
Keskiviikosta lähtien ramppi jakaantuu kahteen haaraan, joista oikeanpuoleista uutta ramppia pitkin ajetaan Haukiputaan ja Rajakylän suuntaan. Vasemman puoleinen ramppihaara vie puolestaan Linnanmaan suuntaan.
Poliisi on saanut useampana päivänä ilmoituksen, jonka mukaan rataosuudella Ylivieska-Iisalmi, Ylivieskan tiilitehtaan ylikäytävien kohdilla, on radalle kasattu kiviä useamman metrin matkalle. Silminnäkijöiden mukaan tekijät ovat iältään nuoria. Havainnoista pyydetään ilmoittamaan kiireellisissä tapauksissa hätäkeskukseen numeroon 112 ja muissa tapauksissa poliisin vihjepuhelimeennumeroon 0295416194.
Oulun keskustassa otetaan käyttöön uusi bussipysäkki 8. elokuuta. Pysäkin nimi on Pekuri E ja se rakennetaan osoitteeseen Torikatu 22. Uusi pysäkki löytyy silloin Torikadulta, Kauppurienkadun risteyksen ja kauppakortteli Pekurin läheisyydestä. Uuden pysäkin ansiosta Torikadulla on käytössä tuosta eteenpäin kaksi pääpysäkkiparia, eli Kaupungintalon ja Pekurin pysäkit.
Pyöräilijä menehtyi saamiinsa vammoihin tapahtumapaikalla. Poliisi jatkaa onnettomuuden syyn tutkintaa.
28.6.-1.7.2019 Muhoksella järjestettäviin Suviseuroihin odotetaan noin 80 000 vierasta. Suurtapahtuma tuo mukanaan jonoutumista tieliikenteeseen. Tapahtumalla on selkeää vaikutusta liikenteen sujuvuuteen etenkin eri puolilla Oulun seutua.
Tieliikenteen infotauluissa on esiintynyt teknisiä häiriöitä mm. Turun moottoritiellä, Oulun alueella sekä pääkaupunkiseudulla.
Pakettiauto törmäsi lyhtypylvääseen Kemintiellä tiistaina iltapäivällä. Tielle tippuneet puhelin- ja sähköjohdot katkaisivat liikenteen.
Oulun joukkoliikenteen kevään asiakastyytyväisyystutkimukseen vastanneista 90 prosenttia antoi Oulun joukkoliikenteelle erittäin tai melko hyvän arvion.
Kiinnostus kehittää lähijunaliikennettä Oulun seudulle on tuonut alueen kunnat yhteen selvittämään lähijunaliikenteen toteutettavuutta ja vaikutuksia pääradalla välillä Ii – Oulu – Kempele – Liminka. Tavoitteena työssä on ollut saada tutkittua tietoa kuin myös arvioita toteuttamisen vaatimista investoinneista, jotta keskustelu lähijunaliikenteestä voi alkaa.
Kyydissä olleista neljästä matkustajasta loukkaantui lievästi kaksi henkilöä. Onnettomuuden syystä ei ole tietoa.
Oulun poliisilaitoksen alueella tarkastettiin yhteensä 44 raskaan liikenteen ajoneuvoa valtakunnallisen vuorokauden kestäneen valvonnan aikana. Näistä tarkastettujen linja-autojen määrä oli 13. Valvonta alkoi eilen keskiviikkona kello 6 ja päättyi tänään kello 6.