Onnettomuudessa menehtyi kaksi 60-luvulla syntynyttä miestä, jotka molemmat toimivat ajoneuvoissa kuljettajina. Toisessa ajoneuvoista oli kuljettajan lisäksi matkustaja, joka toimitettiin ensihoidon toimesta sairaalaan.
Poliisin viikonloppuna Kittilässä suorittamassa tehostetussa liikenteenvalvonnassa kirjoitettiin noin 35 sakkoa
Liikennejärjestelmäsuunnitelma valmistuu syyskuun 2023 loppuun mennessä.
Perjantaina Oulussa ja lähialueilla toteutetussa valvontaiskussa tarkastettiin 62 taksia, joista yhteensä 26:ssä oli huomautettavaa. Poliisi kirjoitti valvonnan aikana yhteensä 14 liikennevirhemaksua ja yhden rangaistusvaatimuksen.
Lapin ja Oulun poliisilaitosten raskaan liikenteen valvonnassa Meri-Lapin alueella viime viikolla paljastui huomattavan paljon rikkomuksia.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen teettämä Oulujokivarren joukkoliikenteen palvelutaso- ja linjastosuunnitelma on valmistunut.
Oulussa on otettu käyttöön uuden tieliikennelain mukaisia liikennemerkkejä.
Kalajoella valtatie 8:lla lauantaina aamuyöllä tapahtunut henkilöauton ulosajo on vaatinut kuolonuhrin.
Tilastokeskuksen tilastojen mukaan viime vuonna tieliikenteessä loukkaantui 534 pyöräilijää sekä 255 jalankulkijaa ja 598 motoristia.
Tien viimeistelytyöt valmistuvat lokakuussa, jolloin samalla alueella sijaitseva kuntorata ja siihen liittyvä alikulku otetaan käyttöön.
Alue sijoittuu Rautatienkadulla Heikinkadun-Kajaaninkadun välille.
Eilen iltapäivällä Kuopiossa tapahtunut sähköratavaurio on Rataliikennekeskuksen mukaan saatu korjattua.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus luopuu Kajaanin lentoaseman liityntäliikenteen järjestämisestä vuodenvaihteessa, kun nykyinen liikennöintisopimus välillä Kuhmo-Sotkamo-Kajaanin lentoasema päättyy.
Henkilöauto ajautui ulos tieltä varhain eilisaamuna Haapajärvellä Elämäjärventien ja Kalakankaantien risteyksessä.
Autoliiton viestintäpäällikkö Jukka Tolvasta haastattelee Jussi Häkkilä.
LähiTapiola Pohjoinen jakaa tänä vuonna yhteensä 100 000 euroa 17:ään yleishyödylliseen kohteeseen Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.