Liikenne- ja viestintävirasto Traficom kilpailutti alkuvuodesta säännölliset reittilennot viiteen maakuntakeskukseen: Joensuuhun, Jyväskylään, Kajaaniin, Kemiin ja Kokkolaan. Lennot pääsevät alkamaan toukokuussa. 
Sähköpotkulautailu on suosittu tapa liikkua kaupungissa. Niitä koskevat liikennesäännöt ovat kuitenkin monelta hukassa, kertoo Liikenneturva.
Oulun poliisilaitoksen Liikenneyksikön partiot keskittivät valvontaa 10.4.-11.4. välisenä yönä Jokilaakson alueelle. Valvonnassa keskityttiin erityisesti Ylivieskan Oulaisten ja Kalajoen alueelle, mutta valvontaa toteutettiin myös VT4:llä. Tulokset eivät liikenneturvallisuuden näkökulmasta olleet hyviä.
Poliisi selvittää suistumiseen johtaneita syitä.
Suomussalmella sattui maanantaina vakava liikenneonnettomuus, jossa loukkaantui useita.
Oulun poliisi valvoo pääsiäisen meno - ja paluuliikennettä. Valvonnassa kiinnitetään huomiota erityisesti ajonopeuksiin, turvaväleihin, tarkkaamattomuuteen ja muuhun liikenneturvallisuuteen vaikuttavaan liikennekäyttäytymiseen.
Lisävaurioiden estämiseksi maanteille joudutaan todennäköisesti asettamaan painorajoituksia. Yleisin painorajoitus on 12 tonnia.
Työt alkavat viikolla 14 ja niiden on määrä valmistua kokonaisuudessaan lokakuun 2021 loppuun mennessä. Rakennustyöt sisältävät nykyisen sillan kunnostuksen. Sillan kohdalla liikenne kavennetaan yhdelle ajokaistalle, jonka leveys on 4 metriä.
Kaksi henkinen miehistö selvisi ilman vakavia vammoja.
Oulun kaupungin kestävän liikkumisen suunnitelma on valmistumassa.
Poliisi mittasi Ylitorniolla ohittavalle henkilöautolle nopeudeksi korkeimmillaan 151 kilometriä tunnissa. Kemissä kuljettajalle suoritettu puhallustesti ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan.
Pelastuslaitoksen arvion mukaan syttymisen aiheutti oikosulku sähkölaitteissa.
Tapauksessa ei tullut henkilövahinkoja. Matkustajat jatkoivat matkaa toisella kuljetuksella.
Henkilöautoa kuljettanut mies menehtyi tapahtumapaikalla. Henkilöauto vaurioitui täysin törmäyksen seurauksena. Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja ja sen matkustaja vietiin tutkimuksiin.
Huono ajokeli rauhoitti liikennettä viikonloppuna Oulun poliisilaitoksen alueella.
Pääteiden liikenne Rovaniemellä ja Kemijärvellä tulee kasvamaan merkittävästi. Liikennemääriä nostavat merkittävästi myös Etelä- ja Keski-Suomen hiihtolomalaiset. Viikonloppuna on hyvä varautua liikenneruuhkiin ja valita vaihtoehtoinen reitti.