Kuva: Jussi Häkkilä

Nivalan kaupungin ruokapalveluiden ruokalistauudistus Pohjois-Pohjanmaan tämän vuoden ravitsemusterveysteko

08.10.2021 10:31 - Jussi Häkkilä

Nivalan kaupungin ruokapalveluiden ruokalistauudistus on valittu Pohjois-Pohjanmaan tämän vuoden ravitsemusterveysteoksi.

Nivalan kaupungin ruokapalveluiden ruokalistauudistus on valittu Pohjois-Pohjanmaan tämän vuoden ravitsemusterveysteoksi. Valinnalla nostetaan esille teko tai työ, jolla on merkittävästi edistetty ihmisten ravitsemusterveyttä tai jolla on lisätty ruokapalvelujen tunnettuutta kunnassa tai maakunnassa.
Palkitsemisen perusteena oli, että kyseessä on laaja projekti, joka vaatii aikaa ja siinä on tehty monta ravitsemissuosituksiin perustuvaa päätöstä ja tekoa. Siinä on mukana paljon työntekijöitä ja asiakkaita, joihin sillä on myös vaikutusta.
Nivalassa uudistettiin päiväkotien, koulujen sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden ruokalistat ottamalla huomioon asiakaspalautteet ja eri asiakasryhmien ravitsemussuositukset. 
Pohjois-Pohjanmaan ravitsemusterveysteon valitsi ehdotusten perusteella maakunnan ravitsemusterveyden koordinaatioryhmä. Ravitsemusterveysteon valinnalla lisätään ravitsemusterveyden edistämisen myönteistä näkyvyyttä.

Lue myös: Pohjois-Pohjanmaalla vietetään huomenna lähiruokapäivää

Kilpailut

Uusimmat