Kuva: Mari Korpua

Vitamiineja ja luontaistuotteita anastettiin elintarvikekaupoista mm. Haukiputaalla, Kalajoella, Haapavedellä ja Oulaisissa

02.08.2021 14:42 - Jussi Häkkilä

Ulkomaalaistaustaisen miehen epäillään anastaneen vitamiineja ja luontaistuotteita elintarvikekaupoista kahden erillisen Suomessa oleskelunsa aikana viime vuonna sekä tämän vuoden keväällä.

Ulkomaalaistaustaisen miehen epäillään anastaneen vitamiineja ja luontaistuotteita elintarvikekaupoista eri puolilta Suomea kahden erillisen Suomessa oleskelunsa aikana viime vuonna sekä tämän vuoden keväällä. Oulun poliisilaitos on suorittanut tapauksen esitutkinnan ja juttu siirtyy nyt syyttäjälle syyteharkintaan. Rikoksesta epäilty on tutkintavankina.
Poliisi epäilee miestä yhteensä 16:sta varkaudesta 12:lla eri paikkakunnalta. Mies saatiin kiinni Haukiputaalla. Anastuksista on kirjattu rikosilmoitus lisäksi Vetelissä, Kalajoella, Kuhmossa, Mäntyharjulla, Haapavedellä, Joensuussa, Oulaisissa, Mäntässä, Rääkkylässä ja Nurmeksessa. 

Esitutkinnassa on selvinnyt, että mies on vuokrannut kahteen otteeseen Etelä-Suomesta ajoneuvon, jolla hän on liikkunut ympäri Suomea. Varkauksien lisäksi miestä epäillään väärän henkilötiedon antamisesta, ulkomaalaisrikkomuksesta, väärennysaineiston hallussapidosta ja luvattomasta käytöstä.

Lue myös: Valepoliisi anasti vanhukselta rahaa 350 euroa Torniossa

Kilpailut

Uusimmat