Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvosto hyväksyi eilisessä kokouksessaan Kalajoen kirkon peruskorjauksen kolmannen ja samalla viimeisen vaiheen urakoitsijat.
Valtiovarainministeriö on myöntänyt 527 000 euroa Kalajoen, Kuusamon ja Taivalkosken Vihdoinkin! -hankkeelle, jossa kehitetään kuntien talousarvio-, talousseuranta- ja raportointiprosesseja.
Visit Oulusta Päivi Penttilä kävi kertomassa vinkkejä, mitä Oulun seudulla voisi tehdä näin talvella ja talvilomalla.
Kalajoen Hiekkasärkillä perjantaina 10. ja lauantaina 11. heinäkuuta järjestettävä Hiekkasärkät soi -niminen kaksipäiväinen rantafestivaali tuo Kalajoelle mm. Arttu Wiskarin, Suvi Teräsniskan ja Eppu Normaalin. Kalajoella ensimmäistä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen festivaali täyttää Viihdekeskus Merisärkän ympäristön. Elävän musiikin lisäksi täysi-ikäisille suunnatun Hiekkasärkät soi –rantafestivaalin aikana alueella on ruokaa ja juomaa myyviä ravintoloita ja ruokamyyntipisteitä. Hiekkasärkät soi -kaupunkifestivaaliin myydään sekä yhden että kahden päivän lippuja. Lipunmyynti festivaaleille alkaa tänään.
Uusi järjestämispaikkakunta tarjoaa tapahtumaan osallistuville yrityksille ja tuhansille messuvieraille erinomaiset majoitus- ja oheispalvelut. Proforest järjestetään seuraavan kerran toukokuussa 2021.
Seikkailupuisto Pakan toimitusjohtaja Timo Priuskaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Fingrid uudistaa ja laajentaa Kalajoella sijaitsevaa Jylkän sähköasemaa 11:llä miljoonalla eurolla.
Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään kalajokiset 35-vuotiaan miehen ja 34-vuotiaan naisen todennäköisin syin epäiltynä murhasta.
Keski-Pohjanmaan maakuntaviesti hiihdettiin eilen Nivalassa Pyssymäen ulkoilualueella.
Pohjois-Pohjanmaan eteläosan rannikkojokien vesi on happamoitunut viime aikojen lauhan jakson aikana.
Kalajoen Marinan ensimmäinen vaihe vihitään tänään käyttöön.
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry on valinnut tämän vuoden sähköurakoitsijaksi HSK Sähkö Oy:n Kalajoelta.
Kalajoen kaupunki palkitsi viikonloppuna vuoden yrityksenä T.A Tilikontrolli Oy:n, vuoden maaseutuyrityksenä Pohjanmaan Rehujauhatus Oy:n ja Matkailumajakalla Tapion tuvan.
Rasvamonttu päräyttää tällä kertaa Kalajoelle. Isopahkalan Jussi ja Koivulan Toni ovat varsinaisia autotuunaajia. Herrojen töissä näkyy omaperäinen käsiala. Pikku-Fiattikaan ei katsojaansa purematta niele, nimittäin kuten yläkuvakin osoittaa, sillä on hampaat!
Kalajoen rovastikunnan yhdeksän seurakunnan kesken suunniteltu seurakuntayhtymä ei toteudu ainakaan lähitulevaisuudessa.
Kalajoen Merenojan koulun harjannostajaisia vietetään tänään.