Rakennushollari Oy:n toimitusjohtaja Ismo Savelaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Plassin Kyläyhdistyksen puheenjohtaja Jorma Untista haastattelee Jussi Häkkilä.
Erkki Roimelaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Kalajoen tämän vuoden yrityksenä on palkittu Rakennushollari Oy, vuoden maaseutuyrityksenä Seija ja Erkki Roimela sekä Matkailumajakka 2020 -palkinnolla Kaljaasi Ansio.
Rasvamonttu kurvaa tällä kertaa Kalajoelle. Ojalan Marko tunnetaan paikallisena "sulo vileninä", joka ostaa ja tuunaa koneita halvalla ja myykin niitä vähintään samalla hinnalla. Joistakin vehkeistä irtoaa vain hyviä käyttöosia, mutta erikoisemmat tapaukset päätyvät visusti kokoelmaan. Tutkitaanpa kuinka erikoisia härveleitä on saanut halvalla!
Palaneen rakennuksen vieressä oli autokatos joka säästyi palossa. Palossa ei aiheutunut henkilövahinkoja. Pelastuslaitos tutkii palon syttymissyytä.
Poliisi pyytää Kalajoella toissapäivänä henkilöautolla sähköpotkulautailijaan törmännyttä iäkästä miestä ilmoittautumaan.
Katja, Julia ja Liza Vozgrina Kalajoelta ovat voittaneet 25:n seutukaupungin nuorille suunnatun Omat Hoodit -kampanjan kilpailun, jossa nuoret haastettiin kertomaan suosikkipaikoistaan kotikaupungeissaan.
Kalajoen kaupungin tekninen johtaja Marko Raimania haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Kalajoen kaupunki aloittavat tiesuunnitelman laatimisen valtateiden 8 ja 27 liittymäalueelle Kalajoella.
Kaksi henkilöä loukkaantui lauantaina Kalajoella Ylivieskantiellä kahden henkilöauton nokkakolarissa.
Kalajoen kaupunginvaltuusto on myöntänyt lisämäärärahaa kohdistettavaksi väliaikaisiin yritysten kehittämisavustuksiin koronaviruspandemian vaikutusten lieventämiseksi.
Tulevana viikonloppuna vietetään Kalajoen Venetsialaisia.
Perustelujen mukaan Tapion Tupa on pitkäjänteisesti ja johdonmukaisesti hyödyntänyt ja tuonut esiin kotimaista ja lähiruokaa sekä paikallisia raaka-aineita koko pitkän toimintansa ajan. Talonpoikaishenkisyys ja yrityksen toimintatapa on pitänyt esillä maaseutumaista elämää ja -tarjontaa. Niin Vuoden Lähiruokateko -tunnustuksen kuin Hilman Lähiruoka -tapahtuman tavoitteena ja tarkoituksena on tuoda yhteen ruoantuottajat, ravintoloitsijat ja kuluttajat sekä tuoda esiin poikkeuksellisen mittavaa alkutuotantoa ja monipuolista ravintolatarjontaa Kalajoella.
Mies on vapautettu ja hänelle on annettu ns. pikahaaste syyttäjän toimesta. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.
Autossa oli kaksi henkilöä, joista toinen loukkaantui lievästi.