Fingrid uudistaa ja laajentaa Kalajoella sijaitsevaa Jylkän sähköasemaa 11:llä miljoonalla eurolla.
Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään kalajokiset 35-vuotiaan miehen ja 34-vuotiaan naisen todennäköisin syin epäiltynä murhasta.
Keski-Pohjanmaan maakuntaviesti hiihdettiin eilen Nivalassa Pyssymäen ulkoilualueella.
Pohjois-Pohjanmaan eteläosan rannikkojokien vesi on happamoitunut viime aikojen lauhan jakson aikana.
Kalajoen Marinan ensimmäinen vaihe vihitään tänään käyttöön.
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry on valinnut tämän vuoden sähköurakoitsijaksi HSK Sähkö Oy:n Kalajoelta.
Kalajoen kaupunki palkitsi viikonloppuna vuoden yrityksenä T.A Tilikontrolli Oy:n, vuoden maaseutuyrityksenä Pohjanmaan Rehujauhatus Oy:n ja Matkailumajakalla Tapion tuvan.
Rasvamonttu päräyttää tällä kertaa Kalajoelle. Isopahkalan Jussi ja Koivulan Toni ovat varsinaisia autotuunaajia. Herrojen töissä näkyy omaperäinen käsiala. Pikku-Fiattikaan ei katsojaansa purematta niele, nimittäin kuten yläkuvakin osoittaa, sillä on hampaat!
Kalajoen rovastikunnan yhdeksän seurakunnan kesken suunniteltu seurakuntayhtymä ei toteudu ainakaan lähitulevaisuudessa.
Kalajoen Merenojan koulun harjannostajaisia vietetään tänään.
Pohjois-Pohjanmaan järjestötekopalkinto 2019 JHT Kalajoki ry:lle. Seura järjestää vuosittain yhteistyössä oman seuransa kasvatin Jussi Jokisen kanssa hyväntekeväisyystapahtuman, jolla kerätään rahaa junioritoimintaan. Topiaksen haastattelussa palkinnon vastaanottaja Jussi Jokinen.
Pohjois-Pohjanmaan tämän vuoden järjestötekona palkittiin tänään JHT Kalajoki ry:n lasten ja nuorten liikunnallisuuden tukemiseen tehty pitkäjänteinen ja monipuolinen työ.
Timo Lankilaa haastattelee Petri Alminoja.
Kalajoen kaupunki on mukana Kansainvälisyyden hyödyntäminen ulkomaisen työvoiman saatavuudessa seutukaupunkihankkeessa, jonka tavoitteena on yritysten ja työnantajien kansainvälisten rekrytointien tukeminen ja kriittisen osaamisen ja kehittämisresurssien vahvistaminen yrityksissä ja kehittämisorganisaatioissa. Hankkeen avulla tunnistetaan toimivia käytäntöjä ulkomaisen työvoiman ja kansainvälisten osaajien houkuttelemiseksi sekä alueella pysymiseksi. Projekti jatkuu 31. elokuuta 2021 saakka.
Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Mervi Järkkälää haastattelee Jussi Häkkilä.