Suomen Lions-liitto on käynnistänyt ympäristöministeriön tuella vesiensuojeluhankkeen nimeltä Leijonat puhtaan veden puolesta.
Kesäkauden avajaiset starttaavat tapahtumarikkaan kesän viikonloppuna. Pookin iltapäivässä oli jututettavana Kalajoki Matkailuyhdistyksen toiminnanjohtaja Johanna Nakkula.
Kalajoella hotelli Rantakallassa oli nokipalo viime yönä öljylämmityslaitoksen hormistossa.
Kalajoen kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että se hyväksyy Hiekkasärkillä sijaitsevan Marinan venesataman asemakaavan muutoksen.
Palvelu järjestetään yhteistyössä Pietarsaaren Työterveysyhdistys ry:n ja Keskipohjanmaan Työterveyshuolto ry:n kanssa. Nämä ovat yhdistymässä kesän aikana, ja samalla toiminta laajenee uuden nimen alla Ylivieskan seudulle. Yhdistyksen tavoitteena on tuottaa jäsenilleen palveluja edullisesti ja näiden haluaman tarpeen mukaisesti. Alueen yritykset ja yhteisöt pääsevät tasavertaiseksi osaksi uuden yhdistyksen toimintaa ja hallintoa. Jatkossa toimintaa on tarkoitus laajentaa myös muille paikkakunnille, jos asiakaspohja on riittävä.
Pyhäjoella sijaitseva Etelänkylän Isosilta suljetaan kaikelta liikenteeltä ensi viikon sunnuntaista alkaen ja liikenne on poikki syksyyn saakka.
Kalajoki oli alueen ykkönen vanhusten hyvinvointia mittaavassa selvityksessä. Kalajoki oli sijalla 45 kaikkien kuntien joukossa.
Keski-Pohjanmaan Kennelpiirin varapuheenjohtaja Johanna Niemelää haastattelee Jussi Häkkilä.
Kalajoella sijaitseva Tapion Tupa on valittu Suomen parhaaksi hostelliksi eilen käynnistyneillä Matkamessuilla.
Kalajoella Alaymmyrkäisentiellä syttyi eilen iltapäivällä palo teollisuushallin kattorakenteissa.
Tavoitteena on luoda Kalajoesta ympärivuotisesti menestyvä ja kansainvälisesti kiinnostava elämyksellisten tapahtumien kärkikohde. Tavoitteiden saavuttamiseksi matkailuyhdistyksen tiimi uudistuu ja kasvaa. Kalajoen matkailun pitkäjänteinen kehitystyö näkyy matkailukeskuksen voimakkaana kasvuna sekä yritystoiminnan lisääntymisenä. Myös matkailijoiden yöpymismäärät alueella ovat kasvaneet merkittävästi, ja esimerkiksi vuoden 2018 kasvuluvut edustavat maan kärkeä.
Poliisin mukaan Kalajoella lokakuussa kolmen nuoren kuolemaan ja yhden loukkaantumiseen johtaneen kuolonkolarin aiheuttaneen henkilöautoa kuljettaneen kalajokisen nuoren miehen veren alkoholipitoisuus oli 1,2 promillea.
Kokkolalainen konepajayritys A. Häggblom Oy investoi Kokkolaan ja Kalajoelle yli kahden miljoonan euron edestä.
Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvosto päätti hakea Kalajoen kirkon peruskorjaushankkeen kolmannelle vaiheelle vuodelle 2020 mahdollisimman suurta prosenttia kirkkohallituksen rakennusavustusta.
Kalajoen ensi vuoden talousarvio ja taloussuunnitelma 2019-2021 hyväksyttiin kaupunginhallituksen kokouksessa.
Kalajoen Sataman liikenne on kasvanut marraskuun loppuun mennessä 35 prosenttia verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan.