Samanlaista senioriasumisen ratkaisua ei tiettävästi vielä ole muualla Suomessa, mutta malli on yleinen muualla Pohjoismaissa ja Euroopassa. Tavoitteena on tarjota ikääntyville mahdollisuus asua itsenäisesti palvelujen läheisyydessä mahdollisimman pitkään omistusasumisen tapaan.
Oulaisten kaupungille laaditun uudenkaupunkistrategian tavoitteita ovat mm. kaupungin elinvoimaisuuden parantaminen ja kaupunkikeskustan viihtyisyyden kohentaminen.
Puurakenteinen autotalli-varastorakennus paloi eilen iltapäivällä Oulaisissa Irvannevantiellä.
Jokilaaksojen pelastuslaitoksen alueella sattui lauantaina kuusi liikenneonnettomuutta, joista viisi oli tieltäsuistumisia.
Oulaisissa Matkanivantiellä syttyi lauantai-iltana tulipalo vanhan navetan yhteydessä olevassa saunassa. Sahankadulla oli syttynyt palamaan pieni pihavaja.
Sauna ja ulkorakennus paloivat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Oulaisissa Kastarintiellä.
Oulaisista kulttuurituottaja Anna Koivukangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Sähkökaappi kärähti varhain tänä aamuna Junnikkala Oy:n Oulaisten tehtaalla.
Oulaisten liikunta- ja nuorisotoimen johtaja Sanna Mäyrää haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun käräjäoikeudessa on nostettu syyte, jossa Oulaisten kaupungin teknisen johtajan Markku Ketosen epäillään syyllistyneen tuottamukselliseen virkavelvollisuuden rikkomiseen.
Talven 2022–23 aikataulut astuvat voimaan huomenna Raahen seudun kuntien välisessä joukkoliikenteessä sekä reiteillä Oulu – Raahe ja Oulu – Oulainen.
Rasvamontussa ei mennä tällä kertaa leijonan luolaan, vaan Jaguaari talliin Haikonsaareen Oulaisiin. Talvi Espanjassa ja kesällä täällä Suomessa, toteaa Talven Asko kotitilansa hienoissa maisemissa. Mies tunnetaan autopiireissä Jaguar harrastajana ja mestari tuntee myös paljon merkin keräilijöitä. Omista talleista löytyy melko kattavasti kyseisen karjahtajan mallisto ja koko elinkaari. Oma ehdoton Askon silmäterä on Jaguar XK 120 vuosimallia 1952. Merkin fanittaminen on karannut kuulemma käsistä ja sama nimi löytyy myös mopoista, polkupyöristä ja kelloista. Musiikissa ylivoimainen ykkönen on Beatles, jolle on pyhitetty oma huone ja lisäksi Haikonsaaresta löytyy yhtyeen mukaan nimetty katu :) Miehen leipätyö irtosi ennen eläkkeelle jäämistä koko elämän ajan kirjapainoalalta. Katsotaanpa saadaanko Asko ja kokoelman koko tarina mahtumaan tähän artikkeliin, vai julkaistaanko erikseen romaani :)
Joella soutanut mies pelasti kasvoilleen Pyhäjokeen kaatuneen naisen eilisiltana Oulaisissa.
Helen on ostanut yhdessä Ålandsbanken Tuulivoima Erikoissijoitusrahaston kanssa Kalajoen Juurakon ja Oulaisten Karahkan tuulipuistot kansainväliseltä VSB-konsernilta.
Anna Koivukangasta Oulaisten kulttuuripalveluista haastattelee Jussi Häkkilä.
Uusien raakapuun kuormauspaikkojen rakentamistyöt Oulaisten ja Haapajärven alueella ovat käynnistyneet.