Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde suunnittelee sulkevansa Oulaisten Oulaskankaan sairaalan akuuttiosaston.
VR on päättänyt luopua 25:sta matkustaja-asemastaan lähivuosien aikana.
Noin puolitoista hehtaaria maastoa paloi tänään Oulaisissa Salonsaaressa.
Rasvamonttu tarjoaa tällä kertaa virvokkeita ja turvokk...korjaan, virvokkeita ja koneita Oulaisissa! :) Paikallisessa vanhassa Kotimarjalan virvoketehtaassa tapahtuu ja sinne on nousemmassa kylän äijäluola Ohviisi. Rautiolan Matti ennusti aikanaan sään mopedin pakokaasusta, mutta tiesikö hänkään ennakkoon ostavansa tulevaisuudessa kyseisen rakennuksen itselleen. Apuna projektissa häärää Kukkolan Timo ja kaksikko on jakanut konemaailmankin työtehtävät puoliksi, eli Matti särkee ja Timo korjaa :) Vaan minkälainen paja syntyykään tuohon aikanaan Salena, meijerinä ja pesulanakin toimineeseen pytinkiin ja minkälaisia pärisijöitä löytyy eri nurkista? Ohviisi, sinne siis!
Leden Group ilmoitti eilen siirtävänsä yhtiön ohutlevy-, kisko-osamekaniikka- ja kokoonpanotoiminnot Sievistä Oulaisiin seuraavan kahden vuoden kuluessa.
Samanlaista senioriasumisen ratkaisua ei tiettävästi vielä ole muualla Suomessa, mutta malli on yleinen muualla Pohjoismaissa ja Euroopassa. Tavoitteena on tarjota ikääntyville mahdollisuus asua itsenäisesti palvelujen läheisyydessä mahdollisimman pitkään omistusasumisen tapaan.
Oulaisten kaupungille laaditun uudenkaupunkistrategian tavoitteita ovat mm. kaupungin elinvoimaisuuden parantaminen ja kaupunkikeskustan viihtyisyyden kohentaminen.
Puurakenteinen autotalli-varastorakennus paloi eilen iltapäivällä Oulaisissa Irvannevantiellä.
Jokilaaksojen pelastuslaitoksen alueella sattui lauantaina kuusi liikenneonnettomuutta, joista viisi oli tieltäsuistumisia.
Oulaisissa Matkanivantiellä syttyi lauantai-iltana tulipalo vanhan navetan yhteydessä olevassa saunassa. Sahankadulla oli syttynyt palamaan pieni pihavaja.
Sauna ja ulkorakennus paloivat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Oulaisissa Kastarintiellä.
Oulaisista kulttuurituottaja Anna Koivukangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Sähkökaappi kärähti varhain tänä aamuna Junnikkala Oy:n Oulaisten tehtaalla.
Oulaisten liikunta- ja nuorisotoimen johtaja Sanna Mäyrää haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun käräjäoikeudessa on nostettu syyte, jossa Oulaisten kaupungin teknisen johtajan Markku Ketosen epäillään syyllistyneen tuottamukselliseen virkavelvollisuuden rikkomiseen.
Talven 2022–23 aikataulut astuvat voimaan huomenna Raahen seudun kuntien välisessä joukkoliikenteessä sekä reiteillä Oulu – Raahe ja Oulu – Oulainen.