Poliisi on löytänyt viime torstain ja perjantain välisenä yönä Haapajärveltä anastetun tankkausaseman Oulaisista ja se on luovutettu omistajalle.
Kliinisen hoitotyön asiantuntija Eija Murtoperää ja kätilö Kristiina Kiiskilää haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulaisiin rakennettu uusi neliryhmäinen Hiirenmutkan päiväkoti on luovutettu kaupungille ja vastaanottokatselmus toimitettu.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen tulevaisuuslautakunta on käsitellyt toimenpide-esityksiä, jotka viranhaltijat ovat koonneet talouden tasapainottamiseksi.
Ari Kettukankaan jututettavana kerhon puheenjohtaja (Mega-Paula) Arto Hintsala, sihteeri Merja Krapu ja perustajajäsen Veikko Mäyrä.
Metalli- ja sähkötekniikan sopimusvalmistaja Leden Groupin tehdasinvestointi Oulaisissa etenee.
Konsultointi Karhulat Oy:stä arkkitehti Matti Karhulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
LapWall on tehnyt tämän kuun aikana yli kolmen miljoonan euron edestä sopimuksia puurunkoisten vesikattoelementtien toimituksista.
Oulaisissa Saukontiellä oli eilen iltapäivällä palonalku omakotitalon parvekkeella.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde suunnittelee sulkevansa Oulaisten Oulaskankaan sairaalan akuuttiosaston.
VR on päättänyt luopua 25:sta matkustaja-asemastaan lähivuosien aikana.
Noin puolitoista hehtaaria maastoa paloi tänään Oulaisissa Salonsaaressa.
Rasvamonttu tarjoaa tällä kertaa virvokkeita ja turvokk...korjaan, virvokkeita ja koneita Oulaisissa! :) Paikallisessa vanhassa Kotimarjalan virvoketehtaassa tapahtuu ja sinne on nousemmassa kylän äijäluola Ohviisi. Rautiolan Matti ennusti aikanaan sään mopedin pakokaasusta, mutta tiesikö hänkään ennakkoon ostavansa tulevaisuudessa kyseisen rakennuksen itselleen. Apuna projektissa häärää Kukkolan Timo ja kaksikko on jakanut konemaailmankin työtehtävät puoliksi, eli Matti särkee ja Timo korjaa :) Vaan minkälainen paja syntyykään tuohon aikanaan Salena, meijerinä ja pesulanakin toimineeseen pytinkiin ja minkälaisia pärisijöitä löytyy eri nurkista? Ohviisi, sinne siis!
Leden Group ilmoitti eilen siirtävänsä yhtiön ohutlevy-, kisko-osamekaniikka- ja kokoonpanotoiminnot Sievistä Oulaisiin seuraavan kahden vuoden kuluessa.
Samanlaista senioriasumisen ratkaisua ei tiettävästi vielä ole muualla Suomessa, mutta malli on yleinen muualla Pohjoismaissa ja Euroopassa. Tavoitteena on tarjota ikääntyville mahdollisuus asua itsenäisesti palvelujen läheisyydessä mahdollisimman pitkään omistusasumisen tapaan.
Oulaisten kaupungille laaditun uudenkaupunkistrategian tavoitteita ovat mm. kaupungin elinvoimaisuuden parantaminen ja kaupunkikeskustan viihtyisyyden kohentaminen.