Onnettomuudessa oli osallisena viisi henkilöä, jotka ensihoito kuljetti hoitolaitokseen tutkittavaksi. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.
Kolme 17-vuotiasta poikaa anasti toissayönä henkilöauton Haapavedeltä ja ajoi sen ojaan Oulaisten Piipsjärvellä.
Pesäpalloliitto on myöntänyt jäsenseuroilleen yhteensä 150 000 euroa tukea junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseen.
Heidi Hannusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kulttuurituottaja Tuula Aitto-ojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulaisissa järjestetään huomenna klo 8-17 välisenä aikana eri viranomaisten, Vapepan ja muiden toimijoiden toimesta etsintäharjoitus.
Oulaisten Takojankadulla murtauduttiin kolmeen kohteeseen tiistaina aamuyöllä.
Tiesuunnitelma sisältää jalankulku- ja pyöräilyväylän suunnittelun Merijärventien varteen välille Nuorisoseurantalon liittymä - Petäjäskosken koulu noin 0,8 km matkalla sekä nykyisen Merijärventien tievalaistuksen jatkamisen noin 400 m matkalla. Suunnitelman tavoitteena on jalankulkijoiden ja polkupyöräilijöiden olosuhteiden ja liikenneturvallisuuden parantaminen. Hanketta ja alustavia suunnitelmaluonnoksia esitellään kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa ensi tiistaina klo 17.00 Petäjäskosken Nuorisoseuran talolla.
Oulaisten kaupunginvaltuusto päätti eilen, että valokuituverkon rakentaminen Oulaisissa voidaan aloittaa.
Oulaisissa Ravikujalla kerrostalon parvekkeella sytytettiin eilen tuleen irtainta omaisuutta.
Palo ei levinnyt laajalle alueelle ja rajoittoi sähkökeskuksen läheisyyteen. Talon isäntäväki oli paikalla tapahtumahetkellä. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.
Poliisi löysi poliisikoiran avustuksella Oulaisissa viime yönä kadonneen naisen.
Perikankaantie Oulaisissa jouduttiin viikonloppuna sulkemaan rankkasateen takia.
Moottoripyöräilijä menehtyi perjantaina iltapäivällä Oulaisissa Matkanivantiellä moottoripyörän ja traktorin yhteentörmäyksessä.
Museovirasto on jakanut tämän vuoden avustukset rakennusten ja kulttuuriympäristökohteiden entistämiseen sekä muinaisjäännösalueiden hoitoon.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on aloittanut tiesuunnitelman laatimisen Merijärventielle yhteistyössä Oulaisten kaupungin kanssa.