Noin 90:n neliön suuruinen puolitoistakerroksinen omakotitalo kärsi huomattavia palovahinkoja eilen illalla syttyneessä tulipalossa Oulaisten Laurinkujalla.
Talon asukkaat olivat heränneet palon ääniin ja poistuivat talosta. Pelastuslaitoksen arvion mukaan palo sai alkunsa talon ulkopuolella olevasta vesi-ilmalämpöpumpusta. Talon yläpohja sortui palon vaikutuksesta sekä rakennus kärsi huomattavia vesi- ja savuvahinkoja. Tapauksessa ei tullut henkilövahinkoja.
Kasvu Open - Smart industry Kasvupolulle on valittu 15 yritystä.
Omakotitalo kärsi viime yönä savuvahinkoja Oulaisissa Oksatiellä.
Onnettomuudessa oli osallisena viisi henkilöä, jotka ensihoito kuljetti hoitolaitokseen tutkittavaksi. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.
Kolme 17-vuotiasta poikaa anasti toissayönä henkilöauton Haapavedeltä ja ajoi sen ojaan Oulaisten Piipsjärvellä.
Pesäpalloliitto on myöntänyt jäsenseuroilleen yhteensä 150 000 euroa tukea junioripäällikön tai toiminnanjohtajan palkkaamiseen.
Heidi Hannusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kulttuurituottaja Tuula Aitto-ojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulaisissa järjestetään huomenna klo 8-17 välisenä aikana eri viranomaisten, Vapepan ja muiden toimijoiden toimesta etsintäharjoitus.
Oulaisten Takojankadulla murtauduttiin kolmeen kohteeseen tiistaina aamuyöllä.
Tiesuunnitelma sisältää jalankulku- ja pyöräilyväylän suunnittelun Merijärventien varteen välille Nuorisoseurantalon liittymä - Petäjäskosken koulu noin 0,8 km matkalla sekä nykyisen Merijärventien tievalaistuksen jatkamisen noin 400 m matkalla. Suunnitelman tavoitteena on jalankulkijoiden ja polkupyöräilijöiden olosuhteiden ja liikenneturvallisuuden parantaminen. Hanketta ja alustavia suunnitelmaluonnoksia esitellään kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa ensi tiistaina klo 17.00 Petäjäskosken Nuorisoseuran talolla.
Oulaisten kaupunginvaltuusto päätti eilen, että valokuituverkon rakentaminen Oulaisissa voidaan aloittaa.
Oulaisissa Ravikujalla kerrostalon parvekkeella sytytettiin eilen tuleen irtainta omaisuutta.
Palo ei levinnyt laajalle alueelle ja rajoittoi sähkökeskuksen läheisyyteen. Talon isäntäväki oli paikalla tapahtumahetkellä. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.
Poliisi löysi poliisikoiran avustuksella Oulaisissa viime yönä kadonneen naisen.