Uusien raakapuun kuormauspaikkojen rakentamistyöt Oulaisten ja Haapajärven alueella ovat käynnistyneet.
Poliisi pyytää rekan kuljettajaa ottamaan yhteyttä pikaisesti poliisiin. Myös tapahtuneen nähneitä, tai asiasta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan tietonsa Ylivieskan poliisille.
Tehyn ja SuPerin yhteensä 25 000:a hoitajaa koskeva lakko alkaa huomenna.
Oulaisten kaupunki on tänään irtisanonut kaupungin sopimukset Teboilin kanssa.
Tapaukset sattuivat Haapajärvellä, Nivalassa ja Oulaisissa.
Rasvamonttu vierailee tällä kertaa pienessä sievässä Oulaisissa. Kyse ei kuitenkaan ole alkomahoolista, vaan Kopakkalan Hempan omistuksessa olevasta veikeästä tippa-rellu - miniasuntovaunu yhdistelmästä :) Viritelmä on herättänyt hilpeyttä ja salamavaloja missä päin tahansa liikkuessaan. Eläkkeellä oleva mestari, nimittäin sotilasmestari on myös omistanut vuosikymmenien aikana satoja menopelejä ja rauhoittanut pelikentän nykyisin matkailuun soveltuvalle näppärämmälle kalustolle. Otetaanpa seuraavaksi selvää, millä innokkaan koneharrastuskipinän saanut, eläkkeellä oleva lääkintähuoltoupseeri on itse rokotettu. Entä ajaako hän yhtä nätisti siviilissä kuin aiemmin ambulanssikuskina ja minkälaiset moottorit ovat soineet mökissä kitaroiden lisäksi!
Kulttuurituottaja Tuula Aitto-ojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa OX2 Finland Oy:n Rahkola-Hautakankaan tuulivoimahankkeen ympäristövaikutusten arvointiohjelmasta.
Elokuun loppupuolella kadonnut Lauri Laulumaa löytyi perjantaina 17.9. menehtyneenä Oulaisista.
Poliisi ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu etsivät Oulaisissa kateissa olevaa Lauri Laulumaata.
Ulkomaalaistaustaisen miehen epäillään anastaneen vitamiineja ja luontaistuotteita elintarvikekaupoista kahden erillisen Suomessa oleskelunsa aikana viime vuonna sekä tämän vuoden keväällä.
Rasvamontussa häikäisee tällä kertaa helleaurinko silmiin jenkkirautojen kyljestä Kilpuan kylällä Oulaisissa. Färmin Matti on viljellyt kotitilallaan jo vuosien ajan amerikkalaisia Plymoutheja. Merkkiuskollisuus vallitsee perheessä jo toisessa polvessa. Mestarin vuosien sinnikäs entisöintityö kruunautuu lähiaikoina myös henkilökohtaisesti ensimmäiseen auton museokatsastukseen. Merkin alta löytyy myös erilaisia malleja ja moottoritehoja. Kurkataanpa miltä näyttää Matin Plymouth viljelmä!
Romperockista Pookin iltapäivässä kertoi Ville Korhonen. Oulaisissa Weteraanikonepäivien aikana järjestettävä tapahtuma kutsuu kaikenikäisiä viihtymään musiikin parissa.
Weteraanimoottorikerho Wanha Woima ry:n puheenjohtaja Jouni Aitto-ojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulaisten Matkanivantielle rakennetaan kevyen liikenteen väylä.
Kulttuurituottaja Tuula Aitto-ojaa haastattelee Jussi Häkkilä.