Valtioneuvosto päätti kehysriihessä mm. sairaala- ja päivystysverkon tulevaisuudesta.
Noin 40-vuotias mies otettiin kiinni varkaudesta epäiltynä.
VSB Uusiutuva Energia Suomi Oy rakentaa parhaillaan Oulaisiin Karahkan tuulipuistoa, joka tulee sisältämään 25 tuulivoimalaa kokonaisteholtaan 147,5 megawattia.
Pookin iltapäivässä vierailivat Mari Rautiola ja Arto Hintsala.
Haapaveden terveyskeskuksen päiväaikainen päivystys, jossa asiakas tarvitsee hoitoa saman päivän aikana, järjestetään tämän viikon perjantaista alkaen Oulaisten terveyskeskuksessa.
Kolmekerroksisen kerrostalon asunto kärsi palovahinkoja eilen puoliltapäivin Oulaisissa Lautatarhankadulla.
Poliisi otti eilen illalla ja viime yönä kiinni kolme huumausaineiden vaikutuksen alaisena ajellutta Kajaanissa, Oulaisissa ja Oulussa.
Omakotitalo paloi tänä aamuna Uittomiehentiellä Oulaisissa.
Oulaisten kaupunginvaltuusto on hyväksynyt kaupunginhallituksen esityksen, jonka mukaan Piipsjärven koulun oppilaat siirretään pääsääntöisesti Juho Oksan koululle ja vakituinen henkilökunta kaupungin muihin yksiköihin elokuusta alkaen ja koulutyö Piipsjärven koulussa lakkaa kesäkuun alussa.
Lahjoitusvaroin luontoalueita suojeleva Luonnonperintösäätiö saavutti merkittävän virstanpylvään, kun se hankki omistukseensa suo- ja metsäalueen Oulaisista Pohjois-Pohjanmaalta.
Tänään vietetään Oulaisissa Hiirenmutkan päiväkodin vihkiäisjuhlaa.
Oulaisten kaupungin tämän vuoden Avainteko-palkinto myönnettiin eilen Leden Group Oy:lle.
Poliisi on löytänyt viime torstain ja perjantain välisenä yönä Haapajärveltä anastetun tankkausaseman Oulaisista ja se on luovutettu omistajalle.
Kliinisen hoitotyön asiantuntija Eija Murtoperää ja kätilö Kristiina Kiiskilää haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulaisiin rakennettu uusi neliryhmäinen Hiirenmutkan päiväkoti on luovutettu kaupungille ja vastaanottokatselmus toimitettu.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen tulevaisuuslautakunta on käsitellyt toimenpide-esityksiä, jotka viranhaltijat ovat koonneet talouden tasapainottamiseksi.