Elokuun loppupuolella kadonnut Lauri Laulumaa löytyi perjantaina 17.9. menehtyneenä Oulaisista.
Poliisi ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu etsivät Oulaisissa kateissa olevaa Lauri Laulumaata.
Ulkomaalaistaustaisen miehen epäillään anastaneen vitamiineja ja luontaistuotteita elintarvikekaupoista kahden erillisen Suomessa oleskelunsa aikana viime vuonna sekä tämän vuoden keväällä.
Rasvamontussa häikäisee tällä kertaa helleaurinko silmiin jenkkirautojen kyljestä Kilpuan kylällä Oulaisissa. Färmin Matti on viljellyt kotitilallaan jo vuosien ajan amerikkalaisia Plymoutheja. Merkkiuskollisuus vallitsee perheessä jo toisessa polvessa. Mestarin vuosien sinnikäs entisöintityö kruunautuu lähiaikoina myös henkilökohtaisesti ensimmäiseen auton museokatsastukseen. Merkin alta löytyy myös erilaisia malleja ja moottoritehoja. Kurkataanpa miltä näyttää Matin Plymouth viljelmä!
Romperockista Pookin iltapäivässä kertoi Ville Korhonen. Oulaisissa Weteraanikonepäivien aikana järjestettävä tapahtuma kutsuu kaikenikäisiä viihtymään musiikin parissa.
Weteraanimoottorikerho Wanha Woima ry:n puheenjohtaja Jouni Aitto-ojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulaisten Matkanivantielle rakennetaan kevyen liikenteen väylä.
Kulttuurituottaja Tuula Aitto-ojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Lastina oli jäteöljyä, jota valui ojaan kansiluukuista. Pelastuslaitoksen 2 yksikköä imeytti öljyn maasta.
Rasvamontussa erotellaan tällä kertaa kulta ja aarteet romppeista Ouluisissa. Romu-Heikki on pelannut erilaisten koneiden kanssa jo 60 vuotta. Käsien läpi on mennyt tuona aikana 15 000 autoa ja hajottamo yrittämisen jälkeen miehen on vienyt mukanaan huutokauppa- ja kirpputori toiminta. Romualalla voi kuulemma edetä vain siirtymällä jalompaan metalliin ja sitä silmälläpitäen pihassa odottaakin koeponnistusta itsekehitelty kullanjalostuslinjasto. Kurkataanpa onko kokoelmassa kaikkia romua mikä kiiltää!
Oulaisissa Uittomiehentiellä paloi viime yönä autokatos.
Oulaisten kirkon kattoremonttia aiotaan rahoittaa varainkeruulla.
Oulaisissa Haapavedentiellä paloi eilen noin 400-neliöinen varasto-huoltorakennus.
Oulaisissa on varmistunut tänään yksi koronavirustartunta, joka liittyy aiemmin tällä viikolla ilmenneeseen tartuntaketjuun.
Eilen iltapäivällä Oulaisissa Ylivieskantien ja Amiraalintien risteyksessa sattui kuuden henkilöauton välinen liikenneonnettomuus.
Oulaisissa on tänään varmistunut kaksi uutta koronavirustartuntaa ja koronavirukselle on altistunut kymmenkunta.