Oulaisten liikunta- ja nuorisotoimen johtaja Sanna Mäyrää haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun käräjäoikeudessa on nostettu syyte, jossa Oulaisten kaupungin teknisen johtajan Markku Ketosen epäillään syyllistyneen tuottamukselliseen virkavelvollisuuden rikkomiseen.
Talven 2022–23 aikataulut astuvat voimaan huomenna Raahen seudun kuntien välisessä joukkoliikenteessä sekä reiteillä Oulu – Raahe ja Oulu – Oulainen.
Rasvamontussa ei mennä tällä kertaa leijonan luolaan, vaan Jaguaari talliin Haikonsaareen Oulaisiin. Talvi Espanjassa ja kesällä täällä Suomessa, toteaa Talven Asko kotitilansa hienoissa maisemissa. Mies tunnetaan autopiireissä Jaguar harrastajana ja mestari tuntee myös paljon merkin keräilijöitä. Omista talleista löytyy melko kattavasti kyseisen karjahtajan mallisto ja koko elinkaari. Oma ehdoton Askon silmäterä on Jaguar XK 120 vuosimallia 1952. Merkin fanittaminen on karannut kuulemma käsistä ja sama nimi löytyy myös mopoista, polkupyöristä ja kelloista. Musiikissa ylivoimainen ykkönen on Beatles, jolle on pyhitetty oma huone ja lisäksi Haikonsaaresta löytyy yhtyeen mukaan nimetty katu :) Miehen leipätyö irtosi ennen eläkkeelle jäämistä koko elämän ajan kirjapainoalalta. Katsotaanpa saadaanko Asko ja kokoelman koko tarina mahtumaan tähän artikkeliin, vai julkaistaanko erikseen romaani :)
Joella soutanut mies pelasti kasvoilleen Pyhäjokeen kaatuneen naisen eilisiltana Oulaisissa.
Helen on ostanut yhdessä Ålandsbanken Tuulivoima Erikoissijoitusrahaston kanssa Kalajoen Juurakon ja Oulaisten Karahkan tuulipuistot kansainväliseltä VSB-konsernilta.
Anna Koivukangasta Oulaisten kulttuuripalveluista haastattelee Jussi Häkkilä.
Uusien raakapuun kuormauspaikkojen rakentamistyöt Oulaisten ja Haapajärven alueella ovat käynnistyneet.
Poliisi pyytää rekan kuljettajaa ottamaan yhteyttä pikaisesti poliisiin. Myös tapahtuneen nähneitä, tai asiasta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan tietonsa Ylivieskan poliisille.
Tehyn ja SuPerin yhteensä 25 000:a hoitajaa koskeva lakko alkaa huomenna.
Oulaisten kaupunki on tänään irtisanonut kaupungin sopimukset Teboilin kanssa.
Tapaukset sattuivat Haapajärvellä, Nivalassa ja Oulaisissa.
Rasvamonttu vierailee tällä kertaa pienessä sievässä Oulaisissa. Kyse ei kuitenkaan ole alkomahoolista, vaan Kopakkalan Hempan omistuksessa olevasta veikeästä tippa-rellu - miniasuntovaunu yhdistelmästä :) Viritelmä on herättänyt hilpeyttä ja salamavaloja missä päin tahansa liikkuessaan. Eläkkeellä oleva mestari, nimittäin sotilasmestari on myös omistanut vuosikymmenien aikana satoja menopelejä ja rauhoittanut pelikentän nykyisin matkailuun soveltuvalle näppärämmälle kalustolle. Otetaanpa seuraavaksi selvää, millä innokkaan koneharrastuskipinän saanut, eläkkeellä oleva lääkintähuoltoupseeri on itse rokotettu. Entä ajaako hän yhtä nätisti siviilissä kuin aiemmin ambulanssikuskina ja minkälaiset moottorit ovat soineet mökissä kitaroiden lisäksi!
Kulttuurituottaja Tuula Aitto-ojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa OX2 Finland Oy:n Rahkola-Hautakankaan tuulivoimahankkeen ympäristövaikutusten arvointiohjelmasta.
Elokuun loppupuolella kadonnut Lauri Laulumaa löytyi perjantaina 17.9. menehtyneenä Oulaisista.