Tulevan kesän Haapavesi Folk Music Festivalilla lanseerataan festivaalin taiteellisen johtajan Teija Nikun kokoama uusi Haapavesi House Band, jonka solisteiksi on ensimmäisenä vuonna kutsuttu Diandra sekä paikkakunnan oma tangokuningas Johannes Vatjus.
Epäilty oli uudenvuoden aamuyön tunteina riehaantunut Haapavedellä asunnossaan ja käyttänyt eriasteista väkivaltaa useampaan eri henkilöön. Yhtä tapausta tutkitaan tapon yrityksenä. Asianomistaja on vammojen johdosta ollut sairaalahoidossa, mutta selviää tapauksesta suhteellisen vähillä seurauksilla. Kaikki tapaukseen liittyvät asianosaiset ovat paikkakuntalaisia ja tuttuja toisilleen.
Kolme 17-vuotiasta poikaa anasti toissayönä henkilöauton Haapavedeltä ja ajoi sen ojaan Oulaisten Piipsjärvellä.
Huoneiston asukas kuljetettiin tarkastukseen. Melkein kaikki asunnot olivat tapahtuma-aikaan tyhjillään asukkaista.
Jokilaaksojen kanteleyhdistyksen puheenjohtaja Pertti Hankosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi otti viime yönä kiinni kaksi rattijuoppoa, kärsämäkisen miehen Kärsämäen Kopolantiellä eilen iltayöllä ja haapavetisen miehen varhain tänä aamuna Haapaveden Raatetiellä.
Rivitalon sauna paloi viime yönä Haapavedellä Oravatiellä.
Poliisikoira Rokka löysi epäillyn kuljettajan illalla metsästä ulosajopaikan lähettyviltä. Sää illan ja yön aikana oli haastava, sillä lämpötila oli lähellä nollaa ja satoi räntää. Mies ehti olla hukassa useamman tunnin. Henkilö toimitettiin sairasautolla jatkohoitoon. Poliisi tutkii tapahtunutta ja siihen johtaneita syitä.
Poliisi on saanut uutta näyttöä Haapavedellä toissa perjantaina tapahtuneeseen rivitalopaloon liittyen. Poliisi epäilee asiassa rikosta ja asiaa tutkitaan tuhotyönä.
Rasvamonttu päristelee tällä kertaa Kytökylällä Haapavedellä. Otetaanpa selvää mitä porukkaa on paikalliset Kopsan Äijät ja minkälaisia koneita löytyy Nikulan Kaukon (yläkuvassa oik.) terminaalista. Kuvassa myös Pisilän Lauri (vas.) ja Pentikäisen Mauno.
Vestian toimitusjohtaja Olavi Soiniota haastattelee Jussi Häkkilä.
Kuusi naista ja kuusi miestä jatkavat Seinäjoen Tangolaulukilpailun finaaliin.
Poliisi otti eilen illalla Haapavedellä kiinni noin 18-vuotiaan kaaharin, joka ajoi henkilöautolla 129 kilometriä tunnissa 60:n kilometrin tuntinopeusrajoitusalueella.
Naisista jatkoon pääsivät Marja Pisilä Pyhäjoelta ja Sari Koivikko Limingasta, ja miehistä Johannes Vatjus Haapavedeltä ja Kari Ahola Raahesta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa Puhuri Oy:n Haapaveden Piipsannevalle suunnitteleman tuulivoimapuisto- ja aurinkovoimala-alueen ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta.
1,5:n vuorokauden ikäinen vauva siepattiin viime kuun 17. päivä Kokkolan keskussairaalasta.