Poliisi on saanut uutta näyttöä Haapavedellä toissa perjantaina tapahtuneeseen rivitalopaloon liittyen. Poliisi epäilee asiassa rikosta ja asiaa tutkitaan tuhotyönä.
Rasvamonttu päristelee tällä kertaa Kytökylällä Haapavedellä. Otetaanpa selvää mitä porukkaa on paikalliset Kopsan Äijät ja minkälaisia koneita löytyy Nikulan Kaukon (yläkuvassa oik.) terminaalista. Kuvassa myös Pisilän Lauri (vas.) ja Pentikäisen Mauno.
Vestian toimitusjohtaja Olavi Soiniota haastattelee Jussi Häkkilä.
Kuusi naista ja kuusi miestä jatkavat Seinäjoen Tangolaulukilpailun finaaliin.
Poliisi otti eilen illalla Haapavedellä kiinni noin 18-vuotiaan kaaharin, joka ajoi henkilöautolla 129 kilometriä tunnissa 60:n kilometrin tuntinopeusrajoitusalueella.
Naisista jatkoon pääsivät Marja Pisilä Pyhäjoelta ja Sari Koivikko Limingasta, ja miehistä Johannes Vatjus Haapavedeltä ja Kari Ahola Raahesta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa Puhuri Oy:n Haapaveden Piipsannevalle suunnitteleman tuulivoimapuisto- ja aurinkovoimala-alueen ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta.
1,5:n vuorokauden ikäinen vauva siepattiin viime kuun 17. päivä Kokkolan keskussairaalasta.
Pohjois-Pohjanmaan Nuorisoseurojen Liiton alueelle myönnettiin seurantalojen peruskorjausmäärärahoja yhteensä 63 000 euroa.
Puhuri Oy suunnittelee tuulivoimapuistoa Haapaveden Piipsannevan alueelle Siikalatvan ja Kärsämäen kunnanrajojen välittömään läheisyyteen.
Kolarikimara jatkui eilen iltaan asti.
Haapavedellä poliisi sai eilisiltana ilmoituksen auton luvattomasta käyttöönotosta.
Jokilaaksojen poliisi suoritti viikonlopun aikana maastoliikennevalvontaa Haapavesi-Nivala-Sievi -alueella.
Oulu voitti lauantaina Pyhäjoen Rautiperän liikuntakeskuksessa hiihdetyn Pohjois-Pohjanmaan maakuntaviestin.
Talon rappukäytävään kehittyi paljon savua, mutta ovi ei syttynyt palamaan. Asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Ylivieskan poliisin asiakaspalveluun.
Haapaveden uuden kiertoliittymän vihkiäisiä vietettiin perjantaina. Vihkimisen saapui suorittamaan liikenneministeri Anne Berner. Paikan päällä Pookin toimittajista Jussi Häkkilä.