Kanteleen Voima Oy:n tytäryhtiö NordFuel valmistelee biotuotetehtaan rakentamista Haapavedelle Kanteleen Voiman entisen turvevoimalaitoksen alueelle.
Haapaveden terveyskeskuksen päiväaikainen päivystys, jossa asiakas tarvitsee hoitoa saman päivän aikana, järjestetään tämän viikon perjantaista alkaen Oulaisten terveyskeskuksessa.
Valion ja St1:n yhteisyritys Suomen Lantakaasu Oy kartoittaa uusien biokaasulaitosten rakentamismahdollisuuksia Kokkola-Pietarsaaren, Nivala-Haapaveden ja Etelä-Pohjanmaan alueille.
Huoltotöitä tehdään klo 8:00-16:00 välisenä aikana.
Matkat tilataan keskitetysti matkapalvelukeskuksesta Haapavedellä, Pyhännällä ja Tyrnävällä syyskuun 11. päivästä lähtien.
Muhoksen eilen kokoontunut kunnanvaltuusto valitsi kunnanjohtajaksi Kimmo Hinnon Haapavedeltä.
Haapavedellä tapahtui eilen iltapäivällä väkivallanteko, jota tutkitaan tapon yrityksenä.
Rasvamontussa nähdään tällä kertaa rautaa rajan takaa Rytkynkylällä Haapavedellä. Lause tosin voi tarkoittaa Hyvärisen Raimon kohdalla keräiltyjä jenkkirautoja, mutta myös aikanaan sotatantereelta romuina pelastettua ja mestarin itsensä jalostamaa vuoden 1938 Ford "säiliöautoa". Rami on innokas diesel koneille ja on kasannut eläissään eräänkin vaihdelaatikon autoihin ja erilaisiin raskaan kaluston koneisiin. Tallista löytyy mm. kaksi Oldsmobilea -70 ja 80-luvulta, sekä projektina oleva Buick riviera vuosimallia 1966. Miehen työhistoria on myös värikäs, limittyvä ja lomittuva, kuin hot rod kamppeiden coctailit erilaisissa autoissa ja isommissa roippeissa. Eli koitetaanpa saada 30 vuoden aikana toistasataa tämän herran nurkissa pyörinyttä ajokkia mahtumaan myös seuraavan 13 minuutin mittaiseksi hot rotiksi!
Cinia Oy rakentaa valokuituverkon Haapaveden kaupungin alueelle ja osin Nivalan kaupungin puolelle.
Yhtä henkilöä on kuultu epäiltynä yleisvaaran tuottamukseen.
Tapauksessa oli kolme osallista ja heille ei tullut vammoja.
Haapaveden Mieluskylällä paloi eilen tyhjillään ollut navetta.
Haapavesi Folk Music Festival järjestettiin viime viikonloppuna jo 33:tta kertaa. Tapahtuman kävijämäärä oli lähellä viime vuoden tasoa.
Haapavedellä Allastiellä Suomen rakennustuotteen teollisuusrakennuksessa syttyi eilen purunpoistovarasto palamaan.
Kansantanssi- ja kansanmusiikkikentän tunnustukset oli tarkoitus jakaa viime kuussa Folklandia-risteilyllä, mutta se jouduttiin koronan vuoksi peruuttamaan.
Ensi kesän Haapavesi Folk Music Festivalin ensimmäiset esiintyjät on julkistettu.