Kuva: Lauri Jaakkola Paralympiakomitea

Urheilukortilla houkutellaan yleisöä urheilutapahtumiin

04.05.2021 14:30 - Jussi Häkkilä

Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheilutoimijoiden kehittämä uusi mobiilikortti, jolla houkutellaan katsojia eri lajien urheilutapahtumiin.

Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheilutoimijoiden kehittämä uusi mobiilikortti, jolla houkutellaan katsojia eri lajien urheilutapahtumiin. Ladattavan Urheilukortin avulla käyttäjä saa pääsylippuja tapahtumiin alennuksella ja osan lipun hinnasta voi ohjata urheilun tukemiseen suoraan haluamalleen seuralle, lajiliitolle, Olympiarahastoon ja Paralympiarahastoon.
Syyskuun alusta käyttöönotettavan Urheilukortin avulla kuluttajat saavat tiedon yhteistyöhön osallistuvien seurojen ja lajiliittojen tarjolla olevista tapahtumista. Sillä saa myös etuja henkilökohtaiseen liikuntaan ja liikuntapalveluihin sekä valtakunnallisiin ja alueellisiin tuotteisiin ja palveluihin.
Urheilukortin kehittelyssä ovat olleet mukana Suomen liikunnan ja urheilun aluejärjestöistä Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Keski-Pohjanmaan Liikunta ry, Kainuun Liikunta ry, Keski-Suomen Liikunta ry ja Kymenlaakson Liikunta ry, jotka kaikki ovat myös Suomen Urheilukortti Oy:n perustajaosakkaita. Muita perustajaosakkaita ovat Mikko Vanni ja hänen yrityksensä Life Style Invest Oy, Smash Mill Oy, Juelot Oy ja PJ Team Oy. Lisäksi Suomen Urheilukortti Oy on jo saanut kaksi merkittävää sijoittajaa, Lynx Rave Invest Oy:n ja Tero Inkalan.

Urheilukortille tavoittellaan 180 000 käyttäjää neljässä vuodessa.

Lue myös: Oulun vuoden urheiluteko -tunnustus AC Oululle

Kilpailut

Uusimmat