Lakko vaikuttaa myös sähkön- ja lämmöntuotantoon Helen Oy:ssä Helsingissä, Oy Alholmens Kraft Ab:llä Pietarsaaressa ja Kuopion Energia Oy:ssä.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallitus päätti tämänpäiväisessä kokouksessaan aloittaa Lapin, Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakuntaliittojen yhteisen merialuesuunnitelman laatimisen Pohjoisen Selkämeren, Merenkurkun ja Perämeren alueelle.
Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston viime vuonna tekemän kartoituksen mukaan Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Pirkanmaan hyvinvointialueilla on merkittäviä vaikeuksia järjestää opiskeluhuollon psykologipalvelut lain edellyttämällä tavalla.
Tutkintapyynnön perusteella liikelaitoksen toiminnassa on tilattu rakennusalan palveluita ja muita palveluita vuosina 2018 – 2021 noin puolen miljoonan euron edestä, joista palveluista epäillään ilman kilpailutusta tilatun noin 250.000 euron edestä. Pohjanmaan käräjäoikeuden päätöksellä rikoshyötyä on määrätty vakuustakavarikoon noin 120.000 euron edestä.
Työterveyshuollossa potilaan työkyky arvioidaan yksilöllisesti työn vaatimukset huomioiden. Samalla arvioidaan sopivan mittainen sairauspoissaolo ja suunnitellaan tarvittava kuntoutus tai mahdolliset muokkaukset työhön, jotta työhön paluu sujuisi mahdollisimman hyvin. Samalla erikoissairaanhoito saa keskittyä ydintoimintaansa, kun potilaan työhön paluun järjestelyt ovat sovittuina työterveyshuoltoon.
Kaikki kodin työntekijät siirtyvät kaupan myötä Esperille vanhoina työntekijöinä.
Yhteystiedot voi toimittaa Pohjanmaan poliisilaitoksen vihjesähköpostiin.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueella pilotoidaan lääkärin etävastaanottoa perusterveydenhuollon mielenterveysasiakkaille.
Keski-Pohjanmaan alueen kunnat sekä Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite järjestävät yhteistyössä alueen järjestöjen kanssa itsenäisyyspäiväjuhlan 80 vuotta täyttäneille keskipohjalaisille.
Henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä ulos tieltä ja päätyi katolleen tien sivuun. Onnettomuudessa loukkaantui myös yksi ihminen. Sisä-Suomen poliisi tutkii onnettomuutta ja siihen johtaneita syitä.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjät jakoi tänään maakunnalliset yrittäjäpalkinnot Yrittäjägaalassa Kokkolan kaupungintalolla.
Palvelualojen ammattiliitto PAMin lakot jatkuvat ja tänään lakot laajentuvat Keski-Suomeen ja Pohjanmaalle.
Ammattiliitto Pro järjestää vuorokauden mittaisen työnseisauksen ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona 15:ssä yrityksessä.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten ja Tukenan uusi kehitysvammaisten ympärivuorokautinen asumisyksikkö Meritähti rakentuu Kokkolaan Ankkurikujalle ensi kesänä ja toiminta käynnistyy elokuussa.
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön järjestämän valtakunnallisen NouHätä!-kampanjan tavoitteena on lisätä nuorten valmiuksia vaaratilanteiden ennakoimiseksi ja estämiseksi.