Liikuntakeskukseen tulee entistä suurempi tekojääluistelualue, yleisurheilun suorituspaikkoja sekä erillinen skeittialue. Yleisurheilua varten liikuntakeskukseen rakennetaan keihään, kiekon ja moukarin heittopaikat, pituushyppy-, kolmiloikka- sekä korkeushyppypaikat sekä 4x100 metrin juoksusuora.
Liikenneinsinööri Harri Vaaralaa Oulun kaupungilta haastattelee Jussi Häkkilä.
Marja lähtee Hukkaan, siis Liikuntakeskus Hukkaan ja haastetaan MestariHukka-haasteeseen kokeilemaan eri lajeja Hukan valikoimasta.
Marja lähtee Hukkaan, siis Liikuntakeskus Hukkaan ja haastetaan MestariHukka-haasteeseen kokeilemaan eri lajeja Hukan valikoimasta.
Avustus nousee nykyisestä 15 prosentista 20 prosenttiin investointihankkeen kokonaiskustannuksista. Avustuksen hintakattoa korotetaan 1 miljoonasta eurosta 1,5 miljoonaan euroon. Kohennuksista päätti kaupunginvaltuusto eilisessä kokouksessaan.
Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia on mukana Liikkuminen on makiaa -Kemissä! -hankkeessa, jossa päätoteuttajana toimii Kemin kaupunki.
Oulun eilinen kaupunginhallitus päätti palauttaa henkilöstölle liikunta- ja kulttuuriedun ensi vuoden alusta alkaen.
Alueella tehdään Vähäojan asuinalueen sähköistykseen liittyvää kaapelinasennusta, mikä vaikuttaa kuntoradan käyttöön noin 500 metrin matkalta. Työ kestää alustavan arvion mukaan pari viikkoa.
Raahen opetustoimen Liikkuva koulu -kehittämistyöryhmä järjestää tällä viikolla Pattasten yläkoululaisille jo perinteeksi muodostuneen Meriliikuntaviikko-tapahtuman.
Tänään vietetään Pyhäjoella liikuntahallin harjannostajaisia.
Oulun kaupungin liikuntapalvelut rakennuttaa ulkokuntoilupuiston ja kuntoiluportaat kuluvan kesän aikana Kiiminkipuistoon.
Pyöräilyn edistämisen koordinaattori Tuija Mikkosta Pyöräilykuntien verkostosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kävijöitä on riittänyt ja kävijämäärissä on tapahtunut nousua edellisvuosien jo valmiiksi erinomaisiin tuloksiin nähden. Myös myynnit ovat nousseet niin hissilippujen kuin vuokrauksenkin osalta. Ennätyksiä on rikottu sekä hissilippujen kokonaismyynnissä että päiväkohtaisissa kävijämäärissä, ja vuokravälineet ovat olleet aikaisempia vuosia kysytympiä.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet yhteensä yli kolme miljoonaa euroa liikunnallisen elämäntavan paikallisille kehittämishankkeille.
Pellon kunnanjohtaja Eero Ylitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Lehtori Pirre Alppista Kuulammen koululta haastattelee Jussi Häkkilä.