Haukiputaan Länsituulen liikunta-alueen peruskorjaus on käynnistynyt.
Liikunnan asiantuntija Anna-Maria Mansikkaa Ikäinstituutista haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupungin liikuntapalvelut on myöntänyt tasa-arvoista liikuntakulttuuria edistävän tunnustuspalkinnon Kiimingin Urheilijat ry:lle ja Kiimingin reserviläiset ry:lle.
Tulokset käyvät ilmi Oulun yliopiston ja ODL Liikuntaklinikan yhteisestä tutkimuksesta. Kyseessä on ensimmäinen keski-ikäisiin kohdistuva laaja väestötutkimus, jossa käytettiin aktiivisuusmittaria liikkumisen ja unirytmin seuraamiseen.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 991 000 euroa päiväkotipihojen liikuntaedellytysten parantamiseen ja luonnonmukaistamiseen.
Oulun kaupungin liikuntapalvelut täyttää tänä vuonna sata vuotta.
Palkinto myönnetään erinomaisesta ja kaikkia hyödyttävästä yhteistyöstä kunnan, koulujen ja urheiluseurojen välillä. Palkinnon myöntää lappilaisen liikuntaväen muodostama Lapin liikunta ry.
Asia ilmenee Oulun yliopiston ja ODL Liikuntaklinikan tutkimuksesta, jossa tutkijat tarkastelivat terveyssuositukset täyttävän fyysisen aktiivisuuden yhteyttä kutsuntaikäisten miesten sosiaalisiin ja kielellisiin vaikeuksiin ja varusmiespalveluskelpoisuuteen.
Tutkimukseen osallistui 5433 Pohjois-Suomen syntymäkohorttiin 1966 kuuluvaa henkilöä, jotka olivat tutkimuksen tekoaikaan 46-vuotiaita.
Tempauksella halutaan kuulla kaupunkilaisten ajatuksia siitä, millainen voisi olla tulevaisuuden Oulun vesiliikuntakeskus.
Liikuntaedun tarkoituksena on tukea työttömien työnhakijoiden hyvinvointia ja kannustaa heitä liikkumaan.
Digillä terveysvalmennusta -hankkeen projektipäällikkö Erika Kukkosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Tutkija Ulla-Maija Luomaa Oulun yliopistosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet liikuntapaikkarakentamiseen yhteensä noin 7,6 miljoonaa euroa 101:lle hankkeelle.
Liikuntapalvelukoordinaattori Janne Mykkästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto ovat myöntäneet Kokkolan Urheilupuisto Oy:lle 1,2 miljoonaa euroa hybridiareenan rakentamiseen.