Kuva: Shutterstock

Koronatartuntojen määrä kaksinkertaistui Oulussa edelliseen viikkoon verrattuna

01.03.2021 08:21 - Marja Ollakka

Uusien koronatartuntojen määrä kaksinkertaistui Oulussa viime viikolla edelliseen viikkoon verrattuna. Myös altistuneita ja joukkoaltistumisia on ollut enemmän.

Oulun kaupunginsairaalan tartuntaryväkseen ilmaantui sunnuntaina yksi uusi tartunta. Yhteensä tartunnan saaneita potilaita on nyt 22 ja työntekijöitä 12. Torjunta- ja rajoitustoimet sairaalassa jatkuvat ja alkuviikosta toteutetaan uusia testauskierroksia. Oulun kaupunginsairaalan tartuntaryväksen osuus Oulun viime viikon tartunnoista on noin 40 prosenttia. Sunnuntain neljästä tartunnasta tartuntalähteinä ovat perhe ja työ.

80-vuotiaiden ja sitä vanhempien sekä riskiryhmiin kuuluvien 60-69-vuotiaiden koronarokotukset jatkuvat viikolla 9 Ouluhallissa, Tuiran hyvinvointikeskuksessa, Haukiputaan hyvinvointikeskuksessa, Kiimingissä entisessä Jokirannan koulussa ja Oulunsalon terveysasemalla. Rokotuksiin on pakollinen ajanvaraus.  Oulu saa tällä viikolla 3410 rokoteannosta.

Lue myös: Pohjois-Suomen aluehallintovirasto määrää kunnat järjestämään terveystarkastuksen rajanylityspaikoilla eri puolilla maata mm. Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa

Kilpailut

Uusimmat