Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella neljä uutta koronavirustartuntaa

04.12.2020 09:00 - Jussi Häkkilä

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella todettiin eilen neljä uutta koronavirustartuntaa.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella todettiin eilen neljä uutta koronavirustartuntaa, yksi Sievissä, yksi Nivalassa ja kaksi Ylivieskassa. Kolmen tartunnan osalta tartuntaketju on selvillä, neljättä selvitellään parhaillaan.


Lisäksi Jedun Ylivieskan yksikössä ja Nivalan Myllypubissa on tapahtunut altistuminen koronavirukselle. Ensiksimainitussa koronavirukseen sairastunut on ollut viime viikon keskiviikon ja torstain aikana. Jälkimmäisessä on ollut ainakin yksi koronavirusinfektioon sairastunut viime viikon perjantaina ja lauantaina molempina iltoina kello 22-24 välisenä aikana.

Aimo Kortteen Konepajalla Ylivieskassa 16.11.–2.12.2020 vierailleilla henkilöillä voi olla riski koronavirusaltistumiselle. Jos olet vieraillut yrityksessä kyseisenä aikana ja sinulle ilmaantuu hengitystieinfektion oireita, vältä sosiaalisia kontakteja ja hakeudu koronavirustestaukseen.

Tänä aamuna (4.12.) Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella todettiin kaksi uutta koronavirustartuntaa. Eilisen (3.12.) tartuntaluku nousi illalla viiteen. (päivitetty 4.12. klo 16)

Lue myös: Keski-Pohjanmaalla kolme uutta koronatartuntaa

Kilpailut

Uusimmat