Koulutuskeskus JEDUn Nivalan yksikössä on todettu koronavirustartunta.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella todettiin tänään kymmenen uutta koronavirustartuntaa.
Oulussa todettiin eilen kolme uutta koronatartuntaa, ja karanteeniin asetettiin yhteensä 15 henkilöä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu seitsemän uutta koronavirustartuntaa.
Eilen Oulussa tuli ilmi kaksi uutta koronatartuntaa, molemmat yliopistollisen ja kaupunginsairaalan tartuntoihin liittyviä.
Oulussa tuli eilen torstaina 22.4. ilmi viisi joukkoaltistumista koronalle. Kaksi niistä liittyy Oulun kaupunginsairaalaan, jossa joukkoaltistumiset ovat tapahtuneet osastoilla B3 ja G3. Lisäksi eilen tuli tietoon joukkoaltistumiset Taikatahdin musiikkipäiväkodissa, Attendo Tähtitarhan asumispalveluyksikössä ja OSAOn tarjoilijaopiskelijoiden luokalla.
Raahessa Koivuluodon koulussa on todettu koronapositiivinen henkilö. Hän on ollut koululla viimeksi 19.4.2021 oireettomana, mutta osoittautunut myöhemmin koronapositiiviseksi. Tämän vuoksi varotoimena luokat 6A ja 6B, yhteensä 51 henkilöä, määrätään altistumisen vuoksi karanteeniin. Altistuskaranteenin kesto on 14 vuorokautta altistuspäivästä laskien. Karanteeni kestää näin ollen 3.5.2021 saakka.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ei ole todettu tänään uusia koronavirustartuntoja.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja eilen eikä tänään.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella Ylivieskassa todettiin eilen yksi uusi koronavirustartunta.
Oulussa epidemiatilanne on hitaasti huonontumassa.
Oulussa todettiin eilen seitsemän uutta koronatartuntaa ja karanteeniin asetettiin 38 henkilöä.
Koronavirustilanne on eilisen aikana heikentynyt merkittävästi Keski-Pohjanmaalla.
Oulussa koronatartuntojen määrä on kääntynyt alkuviikolla selvään nousuun.
Suomessa on tähän mennessä todettu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan 50 662 koronavirustartuntaa, kuolleita on 716.