THL on päivittänyt karttasovellusta, johon on koottu tiedot laboratoriovarmistetuista COVID-19-tapauksista Suomessa. Sovellus löytyy osoitteesta thl.fi/koronakartta.
Tähän päivään mennessä ELY-keskuksille on saapunut yhteensä 5570 rahoitushakemusta koronavirusepidemian aiheuttaman poikkeustilan takia.
Oulun yliopistollisessa sairaalassa oli tänä aamuna hoidossa yhteensä kuusi koronapotilasta.
Kokkolan Energiaverkot Oy puolittaa kaikkien asiakkaidensa sähkönsiirron energiamaksut koronan johdosta huhti-toukokuun ajaksi.
Allas Sea Poolin emoyhtiö Nordic Urban Oy ilmoittaa, että Oulun merikylpylän rakentamisen aloittamista siirretään aiemmin suunnitellusta koronaviruspandemian vuoksi.
Oulun Äimäraution raviradan kilpailuvastaava Nelli Lindholmia haastattelee Petri Alminoja.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella todettiin tänään kaksi uutta koronavirustartuntaa.
Oulun yliopistollisessa sairaalassa koronaepidemiassa ei ole tapahtunut suuria muutoksia.
Pyhäjärven kaupunki on myös ryhtynyt järjestämään apua yli 70 -vuotiaiden ja muiden riskiryhmäläisten välttämättömiin asiointeihin.
Koronavirustaudin riskiryhmään kuuluvien määrä vaihtelee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan merkittävästi alueittain.
Vaikka koronaepidemiatilanne on Oulun yliopistollisessa sairaalassa edelleen rauhallinen, sairaalassa varaudutaan infektion leviämiseen. Hoitohenkilöstöä lisäkoulutetaan tehohoidon osaajiksi ja uutta henkilöstöä rekrytoidaan osastoille. Positiivisten koronanäytteiden määrä Pohjois-Pohjanmaalla on nyt 60.
Ylivieskan kaupunki aloittaa kokeilun kouluruuan jakelusta etäopiskelussa oleville 1.-9. luokkalaisille.
Uusia positiivisia testituloksia oli aamuun mennessä saapunut yksi kappale. Sairaalahoidosta on kotiutettu kaksi koronapotilasta.
Hallitus päätti eilen jatkaa koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi aiemmin päätettyjä rajoitustoimia 13. toukokuuta saakka.
SSAB ilmoitti eilen aloittavansa yt-neuvottelut lomautuksista Suomen toiminnoissa koronavirusepidemian heikentämien talousnäkymien takia.
Äänipäiväkirjassaan Riina kertoo tunnelmia Espanjasta, kotimatkasta ja ensimmäisistä kotikaranteenipäivistä.