Ensilumenlatu avataan Oulun Sankivaarassa huomenna kello 9.
Ylivieskassa todettiin eilen iltapäivällä kaksi uutta koronavirustartuntaa ja tänään kolme.
Raahen lukiossa on todettu koronatartunta, minkä seurauksena on tapahtunut rajattu joukkoaltistuminen tämän viikon maanantaina.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa.
Lapin ammattikorkeakoulu tarjoaa koronan vuoksi lomautetuille ja työttömäksi joutuneille mahdollisuuden opiskella avoimen ammattikorkeakoulun opintoja ilmaiseksi koko ensi vuoden ajan.
Koko Pohjois-Pohjanmaa on siirtynyt koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen.
Viimeisen kahden viikon aikana Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alueella on todettu 62 koronatapausta ja viruksen ilmaantuvuusluku on 103,6 tartuntaa 100 000 asukasta kohden. Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alue on epidemian kiihtymisvaiheessa.
Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä totesi tiistaina 24.11. pidetyssä kokouksessaan, että epidemia on siirtynyt alueella kiihtymisvaiheeseen. Ryhmä antoi uusia suosituksia koko Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueelle. Uudet suositukset tulevat voimaan torstaina 26.11. ja ovat voimassa 18.12.2020 asti.
Valtionvarainministeriö myönsi tänään kaikille 20:lle sairaanhoitopiirille yhteensä 200 miljoonaa euroa avustusta koronaepidemiasta aiheutuneiden kustannusten ja alijäämän kompensoimiseksi.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu eilen kaksi uutta koronavirustartuntaa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella Nivalassa on tänään todettu uusi koronavirustartunta.
Koronatartuntojen määrä Oulussa on säilynyt korkeahkona eikä osoita selviä vähenemisen merkkejä.
Soiten alueella Kaustisella on todettu yksi uusi koronavirustartunta, johon liittyy joukkoaltistuminen.
Koronaepidemian kiihtyminen on tällä viikolla jatkunut Oulussa.
Jokilaaksojen pelastuslaitokselta riskienhallintapäällikkö Harri Pyyhtiää haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan liitto ei järjestä perinteistä loppiaisvastaanottoa tammikuun kuudentena vallitsevan koronatilanteen vuoksi.