Tartuntojen määrä on Oulussa lievässä kasvussa, kaupunginsairaalan tartuntaryväs pois lukien. Epidemian jatkon kannalta oleellisinta on erityisesti aikuisten käyttäytyminen tulevan hiihtolomaviikon aikana.  
Pohjois-Pohjanmaalla kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kielletään edelleen. Turvatoimia noudattaen enintään 6 hengen tilaisuudet ovat mahdollisia.
Oulussa tartuntojen määrä on lievässä kasvussa, kaupunginsairaalan tartuntaryväs poislukien. Erityisesti aikuisten on Oulussa syytä välttää suojaamattomia lähikontakteja niin töissä, vapaa-ajalla kuin tulevalla hiihtolomallakin.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella Ylivieskassa todettiin eilen yksi uusi koronavirustartunta.
Oulussa epidemiatilanne on hitaasti huonontumassa.
Ravintoloitsija Anne Mikkola kertoi ravintoloiden tiukasta tilanteesta koronavuoden jälkeen ja jälleen uuden sulun kynnyksellä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta.
Riskiryhmien koronarokotukset laajenevat Oulussa.
Oulun kaupunginsairaalassa on tänään tullut ilmi kahdeksan uutta koronatartuntaa.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alue jatkaa koronaepidemian perustasolla.
Koronatartuntojen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi Lapin aluehallintovirasto kieltää Lapin sairaanhoitopiirin kunnissa kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli kuusi henkilöä
Valtioneuvosto on todennut yhdessä tasavallan presidentin kanssa Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi.
Uusien koronatartuntojen määrä kaksinkertaistui Oulussa viime viikolla edelliseen viikkoon verrattuna. Myös altistuneita ja joukkoaltistumisia on ollut enemmän.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto määrää tartuntatautilain nojalla kuntia järjestämään terveystarkastuksen kaikille henkilöille, jotka tulevat maahan alueella sijaitsevien rajanylityspaikkojen kautta. Näin tulee toimia myös Kainuun, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Pohjois-Suomen aluehallintoviraston määräys koskee Oulun kaupunkia, Kuusamon kaupunkia ja Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymää.
Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta sekä mahdollinen altistuminen Kokkolan poliisiasemalla. Altistustilanne on tapahtunut tiistaina klo 14-15 välillä poliisiaseman aulatiloissa. Yksi tartunta liittyy myös Hakalahden koulussa keskiviikon ja torstain aikana tapahtuneeseen joukkoaltistumiseen.
Rokotukset ovat kohdistuneet yli 80-vuotiaisiin sekä alle 70-vuotiaisiin riskiryhmiin kuuluviin. Rokotuksia on tapahtunut Ouluhallissa sekä hyvinvointikeskuksissa tai -pisteissä Haukiputaalla, Kiimingissä, Yli-Iissä, Ylikiimingissä ja Oulunsalossa.