Oirearvion voi edelleen tehdä sähköisesti Omaolo.fi-palvelussa.
Oulun Hallituskadun ja Oulun yliopistollisen sairaalan koronanäytteenotot sulkeutuvat.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa koronatestaus muuttuu ensi vuoden alussa.
Hallituskadun koronanäytteenottopisteen aukioloaika muuttuu maanantaista 5. joulukuuta alkaen.
Pohjois-Pohjanmaan rokotesuosituksissa noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen linjaa.
Keskussairaalan osastoilla ja tehostetun palveluasumisen yksiköissä vieraillessa pyydetään käyttämään FFP2-kasvomaskia. Osassa osastoista tai yksiköistä joudutaan rajoittamaan vierailuja pandemiatilanteen vuoksi.
Koronapotilaiden määrä on lisääntynyt merkittävästi Oulun kaupunginsairaalassa.
Oulun kaupunki toteaa lausunnossaan valtioneuvoston asetusluonnoksesta, että hallituksen tulee toteuttaa lupauksensa ja korvata koronan välittömät kustannukset kunnille täysimääräisesti koko tämän vuoden osalta.
Oulun kaupungin koronatestaus siirtyy tästä päivästä alkaen Limingantullista Alasintieltä Oulun keskustaan osoitteeseen Hallituskatu 19.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ryhdytään antamaan neljänsiä rokotteita vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin kuuluville yli 18-vuotiaille tämän kuun lopulla.
Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen mukaan neljännen koronarokotteen kohderyhmä laajenee 15. elokuuta alkaen.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu koronatartuntoja enenevissä määrin.
Oulun kaupunki tarjoaa neljännen koronarokoteannoksen 50-69-vuotta täyttäneille lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluville oululaisille ensi maanantaista alkaen.
70 vuotta täyttäneet saavat Oulussa neljännen koronarokoteannoksen tämän viikon keskiviikosta alkaen.
70–79-vuotiaiden riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvien on mahdollista saada Oulussa neljäs rokoteannos tulevasta keskiviikosta alkaen. Edellytyksenä on, että kolmannesta annoksesta tai sairastetusta koronataudista on kulunut 3 kuukautta sen mukaan, kumpi on ollut viimeisin. Koronataudin sairastanut ja kolme rokoteannosta saanut ei tarvitse neljättä rokotetta, sillä sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta.
Testauspiste on avoinna A5 Laboratorioiden tiloissa osoitteessa Rautatienkatu 20 M 3 maanantaista perjantaihin kello 8–16. Ajan voi varata verkossa osoitteessa www.oulutestaa.fi tai asioimalla testauspaikalla. Oulun kaupungin asukkaita palvellaan myös ilman ajanvarausta.