Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella oli tänään laajempi häiriö potilastietojärjestelmässä.
Koronavirusta esiintyy peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella edelleen paljon.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella on todettu tällä viikolla 235 laboratoriovahvistettua koronavirustartuntaa, ja määrän odotetaan kasvavan.
Koronatilanteen vaikeutumisesta johtuen vastaanottojen ja koronaneuvonnan puhelinliikenne on pahoin ruuhkautunut ja kiireetöntä vastaanottotoimintaa joudutaan supistamaan. Tartunnanjäljitys kohdistetaan nyt sote-yksiköihin.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella todettiin viime viikolla 202 koronavirustartuntaa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella on todettu ensimmäinen omikron-variantin aiheuttama koronavirustartunta.
Koronaviruksen ilmaantuvuus on kaksinkertaistunut viikossa Soiten alueella. Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella, jossa on kuluvalla viikolla todettu toistaiseksi 75 uutta koronavirustartuntaa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella on alkuviikon aikana todettu yhteensä 80 uutta koronavirustartuntaa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion tartunnanjäljitystyön yhteydessä on tullut esille tilanteita, joissa henkilö on ilmoittanut, että hän sairastaa mieluummin koronavirusinfektion kuin ottaa koronarokotteen.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella todettiin eilen 22 uutta koronavirustartuntaa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella on havaittu alkusyksyn aikana hyttysten levittämiä eläinperäisiä tauteja, jänisruttoa ja Pogostan tautia.
Kuusi tartuntaa todettiin Nivalassa ja kaksi Ylivieskassa. Soiten alue puolestaan jatkaa epidemian kiihtymisvaiheessa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella todettiin eilen 12 uutta koronavirustartuntaa, 11 Nivalassa ja yksi Ylivieskassa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallio vahvisti eilen, että Ylivieskan lukio, Kaisaniemen koulu sekä Rannan koulun kuudes luokka saavat palata tänään lähiopetukseen.
Koronavirustilanne peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella heikkenee tällä hetkellä erityisesti Nivalassa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion mukaan Ylivieskan Savarin alueen liikkeissä on lauantaina ollut mahdollisia korona-altistumisia.