Kuva: Ari Kettukangas

Markus Kuotesaho saa Pookissa oman ohjelman! - Kysytään Markukselta

28.02.2020 13:22 - Ari Kettukangas

Nyt jyrähtää ja manner värähtää!! Markus Kuotesaholla on aina valmiina oma persoonallinen mielipide kaikenlaisiin esittyihin kysymyksiin. Näistä on kuultu Radio Pookissakin meheviä esimerkkejä jo aiemmin hänen suosituissa henkilökuva haastatteluissa. Markuksen jutuilla on myös jännä koukuttava vaikutus ja niitä haluaisi kuulla aina lisää. Nyt siihen tarjoutuu loistava tilaisuus, kun kanavalla starttaa hänen oma ohjelmansa nimeltään - Kysytään Markukselta. Eli kuten Markus itse asian ilmaisee: "Kuuntelijat kysyvät ja minä vastaan - jos vastaan".

Ohjelmaidea sai alkunsa kun allekirjoittanut ehdotti Radio Pookin ohjelmapäällikkö Mika Kukille Markuksen mahdollisesta viikottain toistuvasta ohjelmasta. Vihreä valo syttyi heti! Siikajokinen "romuranssuna" tunnettu Markus Kuotesaho on nähty usein televisiossa, mutta häntä ei vielä ole kuultu jatkuvana äänenä radiossa. Kysymyksessä on siis samalla hänen uusi aluevaltaus. Ohjelman tarkoitus ei ole nauraa hänelle, vaan päinvastoin antaa Markukselle hyvä alusta ja väylä toteuttaa omaa brändiään. Vastaavasti Pooki voi tarjota kuuntelijoille heille jo aiemmin uponnutta huippusuosittua viihdettä. Promokuvissa hän pääsi loistamaan jopa "Marilyn" tuulikone -efektin kanssa. Markukselle valmistetaan mieleisestä kuvastaan myös taulu. Tuleva ohjelma pääsi jopa valtakunnalliseen Iltalehteen saakka.

Markus on rohkeasti aito oma itsensä, välitön, persoonallinen, värikäs, räväkkä, huumorintajuinen ja pohjimmiltaan hyvinkin lämmin ihminen. Voisiko kiteyttää että rääväsuu ja röyhkeä, mutta oikean paikan tullen sydämmellinen ihminen. Jos joku muistaa Kalle Päätalon kirjoista Alli Kuusisen, hänen ja Markuksen luonteessa on paljon samaa. AITO! Nämä ominaisuudet ovat rikkoneet koko ajan sitä jäätä ja ennakkoluuloa, mitä transuilu ja eräänlainen "outolintu" -look hänessä on herättänyt. Ensin on kuulemma naurettu ja ivattu ja tv-ohjelman jälkeen samat henkilöt ovat pyytäneet ihaillen nimmaria. Ollaanko me muut ihmiset aitoja?

Markuksella on myös tarkka haukan katse asioiden pienissäkin yksityiskohdissa. Mies on välillä mennyt arvosteluissaan tietoisesti kepillä koetellen rohkeankin pitkälle, mutta tämä ohjelma toteutetaan tarkoilla raameilla Pookin arvoille ja tyylille sopivana. Vaikka mies kirota karskauttelee, hänet tunteva aistii lopulta niidenkin sanojen pohjalta juuri sen lämminhenkisyyden. Se ei ole enää hänen sanomanaan kirosana, vaan eräänlainen humoristinen tavaramerkki. Toisin sanoen, mitä enemmän näkee tämän persoonan naamarin taakse, sitä enemmän hänet hyväksyy sellaisena kuin hän on. Uskaltaisi väittää näin lopuksi, Markus on aitona omana itsenään ihmisten käytökselle eräänlainen peili, eli niin metsä vastaa kuin sinne huutaa.

Alempana Markuksen videotervehdys alkavasta ohjelmasta, ohjeet ja linkkejä hänen aiempiin Pookin haastatteluihin:

Viikon parhaat kysymykset palkitaan Markuksen singneeraamilla Pooki ämpäreillä!

Jätä oma kysymyksesi Markuselle ja kaikki jaksot: Kysytään Markukselta

Avausjakso ajetaan eetteriin 11.3!! Kysytään Markukselta Radio Pookissa keskiviikkoisin klo 10.30 ja uusinta perjantaisin klo 21.30.

Kysytään Markukselta -jaksot voi kuunnella myös jälkikäteen meidän nettisivuilta.

Radio Pookin taajuudet voit tarkistaa Kanava -välilehdeltä. Nettiradio löytyy koko sivuston yläreunasta ja sen kautta voit kuunnella lähetystä ympäri maailmaa.

(kuva: Ari Kettukangas)

Kysytään Markukselta -promokuvien ottaminen Raahessa 24.2.2020.

Lue myös: Markus Kuotesaho elää kaksoiselämää

Lue myös: Markus Kuotesahon pihalta löytyy perkeleesti roipetta

Lue myös: Markus Kuotesaho valtaa tv-ruudut - ehdolla myös Kultaisen Venlan saajaksi!

Lue myös: Markus Kuotesaho Kultaisen Venlan finaaliin

Pookin koneohjelma upeiden ja erikoisten pärisijöiden ystäville: Rasvamonttu

Uusimmat