Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa ilmastovouhotukseen ja lausuu terävän mielipiteensä kiusaamisesta.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus arvioi katsastuksen tarkkuutta ja laukoo mielipiteensä sananvapaudesta Suomessa.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa netittyvään maailmaan ja kertoo mielipiteensä sairaalapalveluiden laadusta.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa suomalaisten alkoholin käyttöön ja kertoo mielipiteensä alueen ympäristöviranomaisista.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa työaika uudistuksiin ja pohtii omia vahvuuksiaan.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa paskalain järkevyyteen ja rikostuomioiden ankaruuteen.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa maahanmuuttoon ja pohtii naisellisuutta.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa kannabiksen laillistamiseen ja punnitsee eroa naisten ja miesten paljastelussa.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus pohtii ihmisen aitoutta ja ottaa kantaa naisten pakolliseen asepalvelukseen.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus pohtii suomalaisten alkoholin käyttöä ja syntyvyyden laskua.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus paljastaa musiikkimakunsa ja suunnitelmat, aikooko hän yrittää uudelleen kansanedustajaksi.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus kertoo mielipiteensä ilkivaltaan puuttumisesta ja uudesta taksilaista.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus vastaa kysymykseen uhkarohkeilusta heikoilla jäillä ja paljastaa mielestään maailman kauneimmat naiset.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus vastaa kysymykseen vanhustenhoidon nykytilasta ja pullopantin arvosta.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus vastaa kysymykseen, kumman haluaisi tavata mieluummin Trumpin vai Putinin.
Nyt jyrähtää ja manner värähtää!! Markus Kuotesaholla on aina valmiina oma persoonallinen mielipide kaikenlaisiin esittyihin kysymyksiin. Näistä on kuultu Radio Pookissakin meheviä esimerkkejä jo aiemmin hänen suosituissa henkilökuva haastatteluissa. Markuksen jutuilla on myös jännä koukuttava vaikutus ja niitä haluaisi kuulla aina lisää. Nyt siihen tarjoutuu loistava tilaisuus, kun kanavalla starttaa hänen oma ohjelmansa nimeltään - Kysytään Markukselta. Eli kuten Markus itse asian ilmaisee: "Kuuntelijat kysyvät ja minä vastaan - jos vastaan".