Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus vastaa kysymykseen vanhustenhoidon nykytilasta ja pullopantin arvosta.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus vastaa kysymykseen, kumman haluaisi tavata mieluummin Trumpin vai Putinin.
Nyt jyrähtää ja manner värähtää!! Markus Kuotesaholla on aina valmiina oma persoonallinen mielipide kaikenlaisiin esittyihin kysymyksiin. Näistä on kuultu Radio Pookissakin meheviä esimerkkejä jo aiemmin hänen suosituissa henkilökuva haastatteluissa. Markuksen jutuilla on myös jännä koukuttava vaikutus ja niitä haluaisi kuulla aina lisää. Nyt siihen tarjoutuu loistava tilaisuus, kun kanavalla starttaa hänen oma ohjelmansa nimeltään - Kysytään Markukselta. Eli kuten Markus itse asian ilmaisee: "Kuuntelijat kysyvät ja minä vastaan - jos vastaan".
Revonlahtinen Markus Kuotesaho on mukana Kultaisen Venlan finaalissa. Hän edustaa Markus vastaan kansa -ohjelmalla Paras esiintyjä kategoriassa. Finaalipaikka tuli yleisöäänien perusteella.
Ari Kettukankaan jututettavana Revonlahden lahja tv-viihteelle - Markus Kuotesaho. Markus on ehdolla Kultainen Venla 2020 voittajaksi Paras esiintyjä -kategoriassa. Haastattelussa puhutaan ehdokkuudesta, Markus vastaan kansa -ohjelmasta ja suosion salaisuudesta.
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Revonlahdella. Markus Kuotesahon pihassa kukkii monivuotiset :) Hehtaarin alueella on lähes sata autoa ja niitä ryydittää monipuolinen romukuorrutus. Käydäänpä kurkkaamassa mitä löytyy!