Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus vastaa kysymykseen kellojensiirron järkevyydestä ja entistä tarkempien peltipoliisien tarpeellisuudesta.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus vastaa kysymykseen vanhustenhoidon nykytilasta ja pullopantin arvosta.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus vastaa kysymykseen, kumman haluaisi tavata mieluummin Trumpin vai Putinin.
Uusi ohjelma käynnistyy! Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus kertoo pelottaako häntä korona viirus ja vastaa myös pariin omaan henkilökuvaan liittyvään kysymykseen.
Nyt jyrähtää ja manner värähtää!! Markus Kuotesaholla on aina valmiina oma persoonallinen mielipide kaikenlaisiin esittyihin kysymyksiin. Näistä on kuultu Radio Pookissakin meheviä esimerkkejä jo aiemmin hänen suosituissa henkilökuva haastatteluissa. Markuksen jutuilla on myös jännä koukuttava vaikutus ja niitä haluaisi kuulla aina lisää. Nyt siihen tarjoutuu loistava tilaisuus, kun kanavalla starttaa hänen oma ohjelmansa nimeltään - Kysytään Markukselta. Eli kuten Markus itse asian ilmaisee: "Kuuntelijat kysyvät ja minä vastaan - jos vastaan".