Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus kertoo suunnitelmat lavatähdeydestään, paljastaa olisiko tarvittaessa valmis Big Brother talon asukkaaksi ja kommentoipa myös osallisuutensa nimensä alaiseen lukuosaan paksussa kirjassa.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa Hailuotoon suunniteltavaan siltayhteyteen ja arvailee mikä on hilavitkutin.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus pohtii miltä elämä näyttää koronan jälkeen, vastaa pikkufanille ja kommentoi saako toisen tontille rakentaa.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus tunnustaa uskonsa, neuvoo männänrenkaissa ja paljastaa onko hänellä paljon tyttöystäviä.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa ilmastovouhotukseen ja lausuu terävän mielipiteensä kiusaamisesta.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus arvioi katsastuksen tarkkuutta ja laukoo mielipiteensä sananvapaudesta Suomessa.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa netittyvään maailmaan ja kertoo mielipiteensä sairaalapalveluiden laadusta.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa suomalaisten alkoholin käyttöön ja kertoo mielipiteensä alueen ympäristöviranomaisista.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa työaika uudistuksiin ja pohtii omia vahvuuksiaan.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa paskalain järkevyyteen ja rikostuomioiden ankaruuteen.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa maahanmuuttoon ja pohtii naisellisuutta.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa kannabiksen laillistamiseen ja punnitsee eroa naisten ja miesten paljastelussa.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus pohtii ihmisen aitoutta ja ottaa kantaa naisten pakolliseen asepalvelukseen.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus pohtii suomalaisten alkoholin käyttöä ja syntyvyyden laskua.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus paljastaa musiikkimakunsa ja suunnitelmat, aikooko hän yrittää uudelleen kansanedustajaksi.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus kertoo mielipiteensä ilkivaltaan puuttumisesta ja uudesta taksilaista.