Uusimmat
Suosituimmat

Markus Kuotesahon pihalta löytyy perkeleesti roipetta Revonlahdella

02.05.2019 14:45 - Ari Kettukangas

Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Revonlahdella. Markus Kuotesahon pihassa kukkii monivuotiset :) Hehtaarin alueella on lähes sata autoa ja niitä ryydittää monipuolinen romukuorrutus. Käydäänpä kurkkaamassa mitä löytyy!

(kuva: Ari Kettukangas)

Siitä lähdetään varovasti kylki edellä kuistille päin :)

(kuva: Ari Kettukangas)

Tämä Mercedes Benz käynnistyy hiuslakalla. Sitä suihkautettiin "pilottina" ilmanpuhdistajaan ja heti hörähti! :)

(kuva: Ari Kettukangas)

Ykköskoppanen Scoda Octavia 50-60 luvun taitteesta. Mitenhän sen entisöinti onnistuu...meinaan kun autosta puuttuu kokonaan pohja!

(kuva: Ari Kettukangas)

Ford Transit vuosimallia -82. Tämmöisellä kun ajaa, joku merkkiä ymmärtävä voi tienposkessa vetää käden lippaan ja tehdä kunnia-asennon! Nimimerkillä "Kokemusta on".

(kuva: Ari Kettukangas)

Ford Consul vuosimallia -63. Markuksen "evankeliumin" mukaan pirssi haettiin aikanaan 2 sekunnin jarruilla varustetulla Ford Cargolla, joka oli suistua pitkässä mäessä metsähallituksen puolelle. Nykyään Consuli lykkää lastin sijasta enemmän horsmaa :)

(kuva: Ari Kettukangas)

Bedford vuosimallia -68. Pirssi on toiminut linja-, asunto-, ja hevosautona, eli kummastakohan on löytynyt enemmän heppoja, sisältä vai pellin alta?

(kuva: Ari Kettukangas)

Suomi mallin Popeda vm. -55. Markusta harmittaa, kun meni myymään sen melkein täydellisenä yksilönä varaosiksi Viro mallin Popedaan. Hyvin olikin luu kaluttu :(

(kuva: Ari Kettukangas)

Kaz vuosimallia -54. Tämän kuorma-auton hytin Markus poimi ostoskoriin aikanaan ladon nurkalta Haapavedeltä tai Oulaisista.

(kuva: Ari Kettukangas)

Mersu 307 lava-auto vuosimallia -82. Tämä vaikuttaisi romujen kuskaamiseen näppärältä, mutta Markuksen mukaan se oli kaikkea muuta. Onko tämä hahmotus harha se kuuluisa lavantauti? :)

(kuva: Ari Kettukangas)

Loppuyhteenveto: Markus ylistää yhtä autoa sydämensä pohjasta! Toyota Hiace vuosimallia -82. Autoa on käytetty edellisen kerran viime vuonna ja nytkin se hörähti heti käyntiin. Markus väittää kuskanneensa tällä vuosien aikana enemmän tavaraa, kuin on rahdattu monella rekalla.

Katso myös: Markus Kuotesaho elää kaksoiselämää

Katso myös: Oulun Auto-Museossa aistii menneitten kilometrien tunnelman

Rasvamontun aiemmat jaksot ja vierailukohteen ilmoittaminen: Rasvamonttu

Uusimmat
Suosituimmat