Kuntatyön kehittäjiä palkittiin -Liminkaan viisi palkintoa!

21.11.2019 09:13 - Jussi Häkkilä

Limingan kunta hallintojohtaja Katja Vuorista ja hankeasiantuntija Laura Kelhää haastattelee Jussi Häkkilä.

Kuntatyön kehittämisestä jaettiin eilen 41 palkintoa kuntatyöpaikoille ja -työntekijöille, jotka ovat parantaneet työelämän laatua ja palveluja. Palkintoja jaettiin kolmessa eri sarjassa; Ihmeiden tekijöitä eli kehittäjämielisiä kuntia, Oman työn sankareita eli yksittäisiä työntekijöitä sekä Innostavia tekoja.
Ihmeiden tekijät -sarjassa palkittiin kuusi kuntaa, jotka ovat ennakkoluulottomasti, henkilöstölähtöisesti ja tuloksellisesti kehittäneet toimintaansa ja tuoneet kehittämistyötään aktiivisesti esille. Palkinnon sai mm. Limingan kunta.
Oman työn sankarit -sarjassa palkittiin kymmenen yksittäistä työntekijää, jotka ovat innokkaasti ja esimerkillisesti kehittäneet omaa ja työyhteisönsä työtä. Palkinnon saivat mm. Kuhmon hyvinvointiaktivaattori Riikka Kähkönen ja Limingan elinkeinopäällikkö Teemu Haapala.
Innostavat teot -sarjassa palkittiin 25 kiinnostavaa ja innostavaa ratkaisua. Palkinnon saivat mm. Rovaniemen Hyvinvoinnin vuosikello - sosiaalinen vahvistaminen kouluissa, Kolarin Jatkuva työyhteisöjen kehittäminen vanhus - ja kehitysvammayksiköissä, Limingan kirjaston Tiedonhaun pelillistäminen murhamysteerillä, Limingan nuoria aktivoiva Virtapiiri, Limingan osallistava suunnittelu nuorille, sekä Enontekiön Ideasta toimintaan – Ideoiva ja kokeileva Enontekiö.
Palkituissa korostuivat tänä vuonna erityisesti osallisuuden vahvistaminen niin kuntalaisten kuin henkilöstön keskuudessa sekä vastuullisuuden edistäminen varsinkin ympäristöasioissa. Palkintokriteerinä oli tuloksellinen ja rohkea kehittämistyö, jota on tehty yhteistyössä työnantajan ja työntekijöiden kanssa.

Lue myös: Päiväkotilasten liikkumista seurattiin mm. Limingassa -liikuntasuositukset ylittyivät

Kilpailut

Uusimmat