Iijoen matkailun kehittämissuunnitelma 2025-2030 on valmistunut.
Aluehallintovirastot myönsivät viime kuussa yhteensä 1 923 000 euroa kirjastojen alueelliseen ja paikalliseen kehittämiseen.
Oulun kaupunki on käynnistänyt Oulun Energian, Fortumin ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kanssa Merikosken alueen selvitystyön.
Keva on jakanut työelämän kehittämisrahaa 596 000 euroa yhteensä 15:lle hankkeelle.
Konsultointi Karhulat Oy:stä arkkitehti Matti Karhulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Kilpailuraati valitsee enintään kolme voittavaa ideaa. Kunkin voittaneen idean keksijä saa käyttöönsä 1000 euroa ideansa toteuttamiseen. Summa tulee käyttää ainoastaan ideasta syntyviin kustannuksiin, eikä siitä voi maksaa palkkaa tai muuta korvausta ideaa toteuttavalle taholle.
Oulun seudun kuntajohtajat kokoontuivat viime viikolla tarkastelemaan tulevaisuuden liikennejärjestelmän avainkysymyksiä ja sitä, millaisin askelin olisi järkevää nykytiedon valossa edetä.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet kirjastojen alueelliseen ja paikalliseen kehittämiseen avustuksia 1 897 140 euroa 94:lle hankkeelle.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt 8,5 miljoonaa euroa Kemi-Tornio-alueen pienten ja keskisuurten yritysten kehittämiseen ja investointeihin kaikkiaan 52:een kohteeseen.
Oulaisten kaupungille laaditun uudenkaupunkistrategian tavoitteita ovat mm. kaupungin elinvoimaisuuden parantaminen ja kaupunkikeskustan viihtyisyyden kohentaminen.
Nelostien kehittämisestä Pyhäjärven ja Pulkkilan välillä järjestetään ensi viikolla kaksi yleisötilaisuutta Pyhäjärvellä ja Kärsämäellä.
Limingan kunnanjohtaja Pekka Rajalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Virpiniemen alueen kehittämissuunnitelmaa päivitetään tämän vuoden aikana Oulun kaupunginhallituksen päätöksen mukaisesti.
Liikennejärjestelmävastaava Päivi Hautaniemeä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupunki ja Oulun yliopisto toteuttavat ensi maanantaina Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon asukkaille ja yrittäjille puhelinkyselyn, jossa tiedustellaan mielipiteitä entisten kuntakeskusten tilanteesta ja tulevaisuudesta.
Jyväskylän kaupungin vetovastuulla toimiva Ydinkeskustan kestävä tulevaisuus -teemaverkosto on saanut valtioneuvostolta yhteensä puolen miljoonan euron rahoituksen vuosille 2021-2023.