Aluehallintovirastot ovat myöntäneet kirjastojen alueelliseen ja paikalliseen kehittämiseen avustuksia 1 897 140 euroa 94:lle hankkeelle.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt 8,5 miljoonaa euroa Kemi-Tornio-alueen pienten ja keskisuurten yritysten kehittämiseen ja investointeihin kaikkiaan 52:een kohteeseen.
Oulaisten kaupungille laaditun uudenkaupunkistrategian tavoitteita ovat mm. kaupungin elinvoimaisuuden parantaminen ja kaupunkikeskustan viihtyisyyden kohentaminen.
Nelostien kehittämisestä Pyhäjärven ja Pulkkilan välillä järjestetään ensi viikolla kaksi yleisötilaisuutta Pyhäjärvellä ja Kärsämäellä.
Limingan kunnanjohtaja Pekka Rajalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Virpiniemen alueen kehittämissuunnitelmaa päivitetään tämän vuoden aikana Oulun kaupunginhallituksen päätöksen mukaisesti.
Liikennejärjestelmävastaava Päivi Hautaniemeä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupunki ja Oulun yliopisto toteuttavat ensi maanantaina Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon asukkaille ja yrittäjille puhelinkyselyn, jossa tiedustellaan mielipiteitä entisten kuntakeskusten tilanteesta ja tulevaisuudesta.
Jyväskylän kaupungin vetovastuulla toimiva Ydinkeskustan kestävä tulevaisuus -teemaverkosto on saanut valtioneuvostolta yhteensä puolen miljoonan euron rahoituksen vuosille 2021-2023.
Oulun seudun omaishoitajat ry:n toiminnanjohtaja Minnamaria Salmista haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on laatinut tienkäyttäjäpalveluiden kehittämissuunnitelman.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja Oulun eteläisten kuntien eilisen seutuseminaarin kehittämisteemoiksi nousivat saavutettavuuden, yrittäjyyden, työllisyyden ja alueen vetovoiman kehittäminen.
Työterveyslaitoksen ja sosiaali- ja terveysministeriön TYÖ2030-ohjelma on myöntänyt rahoituksen kolmelle aluepilotille, joissa kokeillaan uusia työelämän kehittämistapoja.
Lapin ja Oulun kauppakamarit ovat huolissaan liikenteen valtakunnallisista kehittämissuunnitelmista Pohjois-Suomen osalta.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt kunnille 1,3 miljoonaa euroa kulttuurin kehittämistehtäviin ja kokeiluihin.
Limingan kunta hallintojohtaja Katja Vuorista ja hankeasiantuntija Laura Kelhää haastattelee Jussi Häkkilä.