Ari Kettukankaan jututettavana Limingan Niittomiesten yleisurheilujaoston valmennuspäällikkö Jorma Jokela.
Henkilöauto suistui tieltä eilen illalla Raahentiellä Limingassa.
Siklaelementit Oy on valittu toimittamaan Kainuun uuden keskussairaalan toisen vaiheen puu-ulkoseinä- ja räystäselementit Kajaaniin.
Poliisipartio ajoi tiistaina aamupäivällä Raahentietä Limingassa Raahea päin, kun vastaan tuli henkilöauto, jonka nopeudeksi mitattiin 163 km/h. Alueella on 80 km/h nopeusrajoitus. Poliisipartio näytti pysäytysvaloa henkilöautolle, mutta henkilöauto lähti ajamaan karkuun poliisipartiota.
Eduskunnan apulaisoikeusasiamiehen mukaan Limingan koulukodissa on rajoitettu sijoitettujen lasten liikkumista ilman päätöksentekoa.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 3 020 000 euroa valtionavustusta lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan 633:lle toimijalle.
Kaksi henkilöä loukkaantui lievästi eilen henkilöauton ulosajossa Limingassa Lumijoentiellä.
Auto vaurioitui ulosajossa ja yksi henkilö vietiin paikalta jatkohoitoon sairaalaan. Nuoren miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Poliisi otti eilen illalla kiinni oululaisen 20-vuotiaan miehen kaahailusta Pohjantiellä Limingassa.
Poliisi ei toimita esitutkintaa Limingan kunnanvaltuutetun Tuomas Okkosen viime toukokuussa laatimasta ja julkaisemasta Facebook-kirjoituksesta.
Visit Oulusta Päivi Penttilä kävi kertomassa vinkkejä, mitä Oulun seudulla voisi tehdä näin talvella ja talvilomalla.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt 12:n kunnan hankkeelle 3,5 miljoonaa euroa kävelyn ja pyöräilyn edistämiseen.
Limingan kunnanhallitus päätti eilisessä kokouksessaan tehdä tutkintapyynnön poliisille yksittäisen kuntalaisen Facebookissa julkaisemasta kirjoituksesta.
Investointi toteutetaan vuosina 2020 ja 2021. Hankkeessa kehitetään Limingan kirkonkylän ja Oulun seudullisen pyöräilyverkoston yhtä keskeisimmistä kävely- ja pyöräily reitistä vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.
Iin, Oulun, Kempeleen ja Limingan alueille on tehty 64 pysäkki- ja pyöräparkkia joukkoliikenteen pysäkkien yhteyteen.
37 liikuntapaikkahanketta eri puolilta Suomea sai yhteensä 36 780 000‬ euroa.