Henkilöauto moottoritila vaurioitui palon seurauksena, tilanteesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Palo oli saanut alkunsa ajoneuvon moottoritilasta.
Poliisi on saanut valmiiksi Limingan Liminganlahden koulussa tammikuussa tapahtuneen väkivallanteon esitutkinnan ja juttu siirtyy syyteharkintaan.
Limingan kunnan sivistysjohtaja Päivi Mäkeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Projektipäällikkö Katariina Huikaria haastattelee Jussi Häkkilä.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta tutkimusassistentti Ulla Heikkilää haastattelee Jussi Häkkilä.
Ylivieska-Oulu -rataosalla Limingassa sattui aamuyöllä sähköratavaurio.
Jätehuoltoviranomainen Lakeuden EKO -lautakunta on päättänyt, että Limingassa, Tyrnävällä, Muhoksella ja Utajärvellä otetaan ensi vuonna käyttöön jätehuollon perusmaksu.
Poliisi kaipaa havaintoja eilen illalla nelostiellä Limingassa sattuneesta kolarista, jonka aiheuttaja poistui paikalta pysähtymättä.
Oulussa lapset äänestivät voittajaksi Perttu HämäläisenYlikiimingistä, Kempeleen voittajaksi äänestettiin Akatemia Action -kerhojenjärjestäminen ja Limingassa lapsiystävällisin teko lasten mielestä on Limingan Pallokarhujen toiminta.
Oulun Seudun Sähkö rakennuttaa Liminkaan Ruotsinojalle Suomen ensimmäisen kaukolämpöverkkoon kytkettävän aurinkopuiston.
DigiHelppi-hankkeen projektipäällikkö Heidi Niemelää ja projektikoordinaattori Nea Tuomaalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Kolme henkilöä loukkaantui tänään Limingassa kasitiellä sattuneessa kolmen henkilöauton kolarissa.
Oulu, Kempele ja Liminka etsivät oman kuntansa vuoden lapsiystävällisintä tekoa yhteisellä kampanjalla.
Pohjoisen oopperakomppanian tuottaja Jonna Pulkkista haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulu, Kempele ja Liminka etsivät oman kuntansa vuoden lapsiystävällisintä tekoaan yhteisellä kampanjalla.
Valtion toimitiloista vastaava Senaatti-kiinteistöt aloittaa uuden päärakennuksen rakennuttamisen Valtion koulukotien Limingan koulutuskeskuksen lastensuojeluyksikköön.