Poliisi otti lauantaina kiinni nelostiellä Oulun eteläpuolella kaksi kaaharia.
Rasvamonttu vierailee tällä kertaa Limingassa. Jouko Jussila on kerännyt pienoismalleja ja leluhärveleitä lapsuudestaan saakka. Häntä kiinnostaa erityisesti itäautot ja ennenkaikkea Ladat. Tallessa on jopa yläkuvassa näkyvä traktori ja peräkärry yli 40 vuoden takaa. Mitä muuta kokoelmasta löytyy, tutkitaanpa!
Liminkalaiseen romuliikkeeseen Romutaan eilen saapunut romukuorma aiheutti säteilyhälytyksen.
Naisista jatkoon pääsivät Marja Pisilä Pyhäjoelta ja Sari Koivikko Limingasta, ja miehistä Johannes Vatjus Haapavedeltä ja Kari Ahola Raahesta.
Auno Aunolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Vuoden maaseudun kehittäjänä palkittiin Maija Isokääntä Vihannista, vuoden virkamiehenä Limingan kunnanjohtaja Pekka Rajala, vuoden tulokkaana kuvaamataidon opettaja Jacqueline Aguilera Velásquez Siikajoelta, ja vuoden Yhteisö Leader -hankkeena Pyhäjoen MC ry:n Moottoripaja -hanke.
Tilaisuudessa palkitaan vuoden 2018 Pohjois-Pohjanmaan nuorisoseurojen näytelmien parhaimmistoa. Ari Kettukankaan jututettavana Pohjois-Pohjanmaan nuorisoseurojen toiminnanjohtaja Timo Nevanperä.
Poliisi otti tänään kiinni Limingassa asuntonsa pihapiirissä aseen kanssa liikkuneen nuoren miehen.
Hankeasiantuntija Laura Kelhää Limingan kunnasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Yritys- ja sijoittumisasiantuntija Kaj Sartorisio Limingan kunnasta kävi kertomassa huomisista Lakeustalon avajaisista ja muutenkin Limingan kuulumisia.
Liminka, Suomussalmen Hossa, Syötteen kansallispuisto Pudasjärvellä ja Taivalkoskella, Urho Kekkosen kansallispuisto Inarin, Sodankylän ja Savukosken alueella, sekä Kolarin Ylläs ovat mukana GoExpon Vuoden retkikohde 2019 -kilpailun finaalissa kymmenen parhaan joukossa.
Projektin koordinaattori Toni Kettukangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Limingassa viikonloppuna pidetyn koirien tottelevaisuuden suomenmestaruuskisan voitti bordercollie Hurja, jota ohjaa Carita Kuparinen Hakunilan Seudun Koiraharrastajista.
Koirien tottelevaisuuden suomenmestaruuksista kisataan viikonloppuna Limingassa
Limingan kirkonkylän keskustaan rakennettavan yritys- ja palvelutalo Lakeustalon harjakaisia vietetään ensi tiistaina.
Museovirasto on jakanut 1 501 000 euroa rakennusten entistämisavustusta.