Vestia Oy:n toimitusjohtaja Olavi Soiniota haastattelee Jussi Häkkilä.
Kari Haukipuroa haastattelee Jussi Häkkilä.
Uki Arkkitehdit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Heikkistä haastattelee Jussi Häkkilä.
WSOY:n ja WSOY:n kirjallisuussäätiön Kirsi Kunnas -palkinto myönnetään tänä vuonna postuumisti kirjailija-runoilija Jukka Itkoselle tämän ansioista lastenrunokulttuurin hyväksi.
Palkintojen saajat julkistettiin viikonloppuna Tornio-päivien Puistokarnevaalissa. Rahapalkintojen ja diplomien lisäksi saajille luovutetaan tavarapalkinto. Kulttuurin eri aloilla ansioituneita torniolaisia yksityishenkilöitä tai yhteisöjä on palkittu vuodesta 1977 alkaen Tornion kaupungin kulttuuripalkinnoilla.
Oulun yliopisto perustaa liiketalouden etiikkaa ja arvoja tutkivan ja opettavan professuurin Oulun yliopiston kauppakorkeakouluun.
Palkinto myönnetään hänelle sotaa paenneiden ukrainalaisten hyväksi, ripeästi ja rohkeasti, käynnistetystä avustustyöstä.
Eilen järjestetyssä PRO-gaalassa palkittiin ravintola- ja keittiöalan ammattilaisia.
Pakolaisperheille ennaltaehkäisevää tukea tarjoava työskentelymenetelmä on saanut sosiaalialan Hyvä käytäntö -palkinnon.
Turvallinen Oulu-hankkeen projektikoordinaattori Iida-Maria Bimbergiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen toteuttama Perämeren rantaniittyjen hoitohanke on saanut kunniamaininnan Euroopan neuvoston maisemapalkinto -kilpailussa.
Kemin kesätapahtuma Satama Open Air sai tämänvuotisen KEKSI-musiikkipalkinnon.
Opetus- ja kulttuuriministeriö jakoi tänään liikunnan Piikkarit-palkinnon sekä Liikkuvat-palkinnot.
Oululainen valokuvaaja Sanna Krook sai perjantaina Jenny ja Antti Wihurin rahaston jakaman 7000:n euron WihuriEfekti-taidepalkinnon.
Ensi syksynä kuudetta kertaa jaettavan Botnia-kirjallisuuspalkinnon summa kasvaa 15 000:een euroon.