Oulun kirjailijaseura järjestää Uusi kirjallisuusfestivaali -tapahtuman huomenna ja lauantaina Kulttuuritalo Valveella nyt kahdeksatta kertaa.
Oulun Taiteilijaseuran puheenjohtaja Johanna Pöykköä haastattelee Jussi Häkkilä.
Turvallisuuden osaajia on palkittu kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnolla.
Pohjois-Pohjanmaan metsäneuvosto on myöntänyt tämänvuotisen Pro metsä -palkinnon Junnikkala Oy:lle.
Kajaanin, Laurean ja Hämeen ammattikorkeakoulujen kehittämä oppimispeli Learning Life-Mysteeri 24/7 on valittu parhaaksi suomalaiseksi oppimisratkaisuksi.
BusinessOulun johtokunta myönsi vuoden startup-yrityksen palkinnon FabPatch Oy:lle, vuoden vientiyrityksen palkinnon Profilence Oy:lle ja Stiiknafuulia-palkinnon Wetteri Oy:lle.
Puheenjohtaja Seppo Kalliota haastattelee Jussi Häkkilä.
Tornion elämänlaatulautakunta on myöntänyt kaupungin kulttuuripalkinnot tänä vuonna paperitaiteilija Sirpa Kivilompololle ja muusikko Jukka Lammiselle.
Yleisö valitsee Museokortin erikoispalkinnon voittajan, joka julkistetaan Museogaalassa osana Museoliiton 100-vuotisjuhlia 25. tätä kuuta.
Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on myöntänyt tämänvuotisen Otto-Iivari Meurman -palkinnon Oulun kaupungin kaavoitusjohtaja, tekniikan tohtori ja arkkitehti Kari Nykäselle.
Oululais-haapajärvinen säveltäjäkaksikko Sanna Ahvenjärvi ja Tapio Lappalainen palkittiin eilen Teosto-palkinnolla teoksestaan Water.
Oulun kaupunki palkitsi eilen Suomen mestaruuden tai sitä arvokkaamman urheilumenestyksen viime vuonna saavuttaneita oululaisurheilijoita.
Oulun NMKY ry:n hankekoordinaattori Akseli Hinkkalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun seudun ympäristötoimi on myöntänyt viime vuoden kestävän kehityksen tunnustuspalkinnon Ylikiimingin kalastuskunnalle pitkäaikaisesta ja määrätietoisesta työstä luonnon monimuotoisuuden ja ennallistamisen, lähiruuan, kalastusmatkailun, sosiaalisen yhdessäolon ja tekemisen sekä vesistöjen monipuolisen käytön mahdollistamisen ansiosta.
Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallitus on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaa-palkinnon Ruka Nordicille.
Keminmaalaissyntyinen Mira Sunnari on saanut tämänvuotisen KEKSI-musiikkipalkinnon.