Pohjanmaan Vesi ja Ympäristö ry:n pitkäaikainen toiminnanjohtaja Eeva-Kaarina Aaltonen on saanut ensimmäisen KIP Ympäristöpalkinnon.
Ylivieskan rakennus- ja ympäristölautakunta on päättänyt antaa kaupungin tämän vuoden ympäristöpalkinnon Marjamäen kiinteistölle ja Päivärinnan tilalle.
Eduskunnan varapuhemies Paula Risikko on luovuttanut naisille suunnatun innovaatiopalkinnon professori Heli Jantuselle matalien lämpötilojen keraamikomponenttien valmistusmenetelmästä.
Oulun kauppakamarin Vetovoima-palkinnon on tänä vuonna saanut Balmuir.
Kratonilla on tehty pitkäjänteisesti viimeisen neljän vuoden aikana turvallisuusharppaus koko henkilöstön voimin. Turvallisuustyössä tehdään koko ajan myös uusia avauksia ja vahvaa yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa. Yritys on muun muassa mukana Yrityskylässä, jossa pienoistehtaalla tuodaan turvallisuusajattelua esille jo kouluikäisille.
Business Oulu -liikelaitoksen johtokunta on tänä vuonna päättänyt myöntää Stiiknafuulia-palkinnon ravintolatoimintaa harjoittavalle Buca-Rest Oy:lle, vuoden vientiyrityksen palkinnon pakokaasujen puhdistusjärjestelmiä kehittävälle Proventia Oy:lle ja vuoden startup-yrityksen palkinnon Suomen Autokauppa Oy:lle.
Minna Rytisaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun seudun ympäristötoimi on myöntänyt vuoden 2018 Oulun kaupungin kestävän kehityksen tunnustuspalkinnon Pohjois-Pohjanmaan Martoille.
Lähirähinä -koordinaattori Timo Perälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Pauli Ylitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsästäjäliitto palkitsi tänään Eränkävijät-televisiosarjan ensimmäistä kertaa jaetulla Wadén-palkinnolla.
Hallintoylilääkäri Paula Reposta Rovaniemen terveyskeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallitus on myöntänyt tämänvuotisen Pohjois-Pohjanmaa-palkinnon pyhäntäläiselle teollisuusneuvos Veijo Sydänmetsälle tunnustuksena ansiokkaasta elämäntyöstä maaseudun teollistamisessa ja panoksesta erityisesti talonrakennusteollisuuden kehittämisessä.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun taidetoimikunta jakoi tänään tämänvuotisen taidepalkinnon päätoimittaja Paavo J. Heinoselle hänen pitkäjänteisestä työstään taiteen ja kulttuurin moniottelijana.
Lapin alueellinen Liikkuva koulu -palkinto on myönnetty Muonion kunnalle
Lapin nukketeatteriyhdistys ry:n puheenjohtaja Darja Heikkilää haastattelee Jussi Häkkilä. Kuvassa festaritalkoolaisia ja yhdistyksen väkeä, vasemmalta Johanna Salo, Salla Erho, Riikka Matala, Maria Aro sekä Darja Heikkilä.