Kempeleessä sijaitsevan Ylikylän koulun vuonna 1968 valmistunut osa liikuntasaleineen puretaan.
Oulun Joutsensillan ja Erkkolan sillan liikuntasaumalaitteet uusitaan syyskuun loppuun mennessä.
Haukiputaan Länsituulen liikunta-alueen peruskorjaus on käynnistynyt.
Jäljellä on vielä varsinainen vaalipäivä, joka on tänään sunnuntaina.
Valtakunnallisessa vertailussa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien alue sijoittui sijalle kuusi ja keskisuurten kaupunkien vertailussa listalle sijalle kaksi ylsi Nivala. Kyselyyn vastasi 9 627 yrittäjää eri puolilta Suomea, joista 329 vastausta Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimialueelta.
Varsinaisena vaalipäivänä eli tulevana sunnuntaina äänestys on Haukiputaan kirkossa klo 11–20.
Kevan teettämä kuntapäättäjäbarometri kertoo kuntien työvoimasaatavuuden parantuneen viimeisen vuoden aikana.
Hankkeen tavoitteena on kehittää Lapin työelämän monimuotoisuutta ja edistää maahanmuuttaneiden yhdenvertaisuutta ja työllistymistä, jossa suomen kielen kehittymisen tukemisella on keskeinen rooli. Hankkeella vahvistetaan myös maahanmuuttaneiden työelämätaitoja ja tuetaan työelämään siirtymistä.
Oulun yliopiston ylioppilaskunta on laatinut kaupunkipoliittisen ohjelman, joka keskittyy parantamaan opiskelijoiden elämää.
Rovasti Heikki Nissinen esittää, että Oulun hiippakunnan tuomiokapituli tekisi aloitteen Pellon ja Ylitornion seurakuntien yhdistämisestä vuoden 2026 alusta lukien.
Suomen Unicef kiittää Oulua erityisesti siitä, että ilmastotyöhön on otettu mukaan lapsia ja nuoria, lapsivaikutusten arviointeja on kehitetty systemaattisesti koko kunnassa, lasten ja nuorten yhdenvertaisia mahdollisuuksia on lisätty eri toimenpitein sekä viestinnän keinoin on vahvistettu lapsen oikeuksien tunnettuutta ja lasten osallisuutta.
Limingan kunnan sivistysjohtaja Päivi Mäkeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Liikunnan asiantuntija Anna-Maria Mansikkaa Ikäinstituutista haastattelee Jussi Häkkilä.
Kuuden vierailun sarja alkaa huomenna Nivalan alueelta, jolloin maakuntajohtaja Jussi Rämet vierailee Nivalassa yhdessä Oulun kaupungin vt. kaupunginjohtajan Ari Alatossavan kanssa.
Oulun kaupungin liikuntapalvelut on myöntänyt tasa-arvoista liikuntakulttuuria edistävän tunnustuspalkinnon Kiimingin Urheilijat ry:lle ja Kiimingin reserviläiset ry:lle.
Oulun seurakuntien diakoniatyö auttoi ruoka-apua kaipaavia viime vuonna yli 20 000 kertaa.