Kuva: Shutterstock

Elisa avaa 5G-verkon Ouluun

06.11.2019 08:30 - Ari Kettukangas

Elisan 5G-verkko Oulussa on järjestyksessään jo seitsemäs Elisan 5G-kaupunki Suomessa. Avautuessaan verkko palvelee keskustan aluetta ja seuraavaksi verkkoa laajennetaan muun muassa Ruskoon ja Teknologiakylään Linnanmaalle. Nopeus ja suuri kapasiteetti ovat kuluttajille näkyvimmät 5G:n hyödyt.

Elisa avaa 5G-verkon Ouluun. Elisan 5G-verkko Oulussa on järjestyksessään jo seitsemäs Elisan 5G-kaupunki Suomessa. Avautuessaan verkko palvelee keskustan aluetta ja seuraavaksi verkkoa laajennetaan muun muassa Ruskoon ja Teknologiakylään Linnanmaalle. Elisa on ensimmäinen operaattori, joka toi myyntiin 5G-päätelaitteet ja liittymät keväällä 2019. Niiden myötä teknologian hyödyt ovat konkretisoituneet ensimmäisille verkon käyttäjille. 5G-verkkoja laajennetaan kovaa vauhtia. Nopeus ja suuri kapasiteetti ovat kuluttajille näkyvimmät 5G:n hyödyt. Oululaiset pääsevät tutustumaan 5G:n hyötyihin Elisan 5G-bussissa huomenna torstaina klo 12-18 Kauppurienaukiolla, Kauppakeskus Valkean vieressä.

Lue myös: Oulun Maa- ja kotitalousnaisten vuoden maisemateko -kilpailun maakunnallinen voitto Kuusamoon, kunniamaininta Pudasjärvelle

Kilpailut

Uusimmat