Vuoden 2023 alkupuoliskolla Elisan 5G-verkko avautui Pohjois-Pohjanmaalla Taivalkoskelle ja Tyrnävälle, minkä lisäksi verkkoa on laajennettu useilla paikkakunnilla. Myös Lapin mobiiliverkon yhteyksiä vahvistettu alkuvuonna.
Elisa Tuohimaata haastattelee Jussi Häkkilä.
Brittihovissa aiemmin työskennelleen hovimestarin mukaan Joe Bidenin olisi pitänyt ottaa aurinkolasinsa pois tavatessaan kuningatar Elisabetin.
Kickboxing Team Oulun Elisa Koivupuu voitti vapaaottelun suomenmestaruuden Keravalla viikonloppuna järjestetyssä vapaaottelun SM-kilpailussa naisten alle 65,8-kiloisten sarjassa.
Elisan 5G-verkko Oulussa on järjestyksessään jo seitsemäs Elisan 5G-kaupunki Suomessa. Avautuessaan verkko palvelee keskustan aluetta ja seuraavaksi verkkoa laajennetaan muun muassa Ruskoon ja Teknologiakylään Linnanmaalle. Nopeus ja suuri kapasiteetti ovat kuluttajille näkyvimmät 5G:n hyödyt.
Kickboxing Team Oulun Elisa Koivupuu(kuvassa keskellä) voitti viikonloppuna Keravalla järjestetyissä vapaaottelun SM-kilpailuissa vapaaottelun suomenmestaruuden naisten alle 65,8:n kilon painoluokassa.
Muista KBT:n ottelijoista Saku Ronkainen ja Pekka Hannus kamppailivat SM-pronssia. Kickboxing Team Oulun ottelijat ovat nyt saavuttaneet potkunyrkkeilyn SM-kultaa 15 vuotena peräkkäin alkaen vuodesta 2005.
Elisa toteuttaa ensi yönä klo 24-07 kuidun huoltotöitä Käsivarren Lapin alueella, jonka vuoksi alueen mobiiliverkossa on noin kuuden tunnin katkos.
Kokkolassa on murtauduttu Elisabetintiellä omakotitaloon viime torstain ja sunnuntain välisenä aikana asukkaiden poissaollessa.
Elisan ja Kokkolan kaupungin toteuttaman selvityksen mukaan Kokkolalla on jopa kolmen miljoonan euron vuosittainen hyötypotentiaali digitaalisia työvälineitä hyödyntämällä.