Kuva: Feelia Oy

Pohjois-Pohjanmaan yrittäjäpalkinto pyhäntäläiselle Feelialle

24.11.2018 22:00 - Jussi Häkkilä

Pohjois-Pohjanmaan maakunnallinen yrittäjäpalkinto myönnettiin tänään pyhäntäläiselle Feelia Oy:lle.

Pohjois-Pohjanmaan maakunnallinen yrittäjäpalkinto myönnettiin tänään pyhäntäläiselle Feelia Oy:lle. Yritys perustettiin vuonna 2007 ja se on erikoistunut ammattilaiskeittiöihin tarjottaviin aterioihin ja komponentteihin.
Yrityksen päätuotteita ovat keitot, kastikkeet, kiusaukset, juurekset ja puurot, sekä käsityönä esivalmistetut ruokatuotteet, joita yritys toimittaa ammattilaisille ympäri Suomea. Yritys on myös aloittanut viennin muihin pohjoismaihin. Yrityksen uusi elintarviketehdas valmistuu ensi kuussa. Laajennus yli kaksinkertaistaa sekä toimitilat että tuotantokapasiteetin, joka on mahdollista nostaa kymmeneen miljoonaan kiloon vuodessa. Laajennus tarkoittaa liikevaihdon nousua nykyisestä vajaasta 10:stä 35-40:n miljoonan euron haarukkaan. Työntekijöitä on 34.

Vuoden yksinyrittäjäksi valittiin oululaisen Sari Ridellin Sydänlanka Oy. Ridell tekee työtä mm. esimiesten ja työyhteisöjen valmentajana, työnohjaajana ja psykoterapeuttina. Vuoden puheenjohtajaksi valittiin puolestaan Marika Kumpulainen Muhoksen Yrittäjistä.

Palkinnot jaettiin tänään Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien vuosikokoustapahtumassa Utajärven Rokualla.

Lue myös: Keski-Pohjanmaan Yrittäjien itsenäisyyspäivän vastaanottojuhlaa vietetään tänä vuonna Ylivieskassa

Kilpailut

Uusimmat