Kuva: Fotolia

Oulun kaupungin tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tunnustuspalkinto Priyanka Soodille

17.03.2017 09:47 - Jussi Häkkilä

Oulun kaupunki on myöntänyt tämän vuoden tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tunnustuspalkinnon Priyanka Soodille. Palkitsemisperustelujen mukaan hän esimerkki periksiantamattomasta maahanmuuttajanaisesta, joka on yhdistänyt työn, perheen ja uran.

Oulun kaupunki on myöntänyt tämän vuoden tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tunnustuspalkinnon Priyanka Soodille. Palkitsemisperustelujen mukaan hän on ennakkoluulottomasti puolustanut vähemmistöjen asemaa ja oikeuksia. Hän on esimerkki periksiantamattomasta maahanmuuttajanaisesta, joka on yhdistänyt työn, perheen ja uran. Maahanmuuttajataustaisena hän on itse kohdannut haasteet ja ongelmat, joita eri etnisestä taustasta tuleva kohtaa Suomessa. Suoritettuaan kotokoulutuksen hän jatkoi opiskelua ja hankki sosiaalityöntekijän pätevyyden yliopistossa. Valmistumisen jälkeen hän on toiminut Oulun kaupungin maahanmuuttajapalveluissa sosiaalityöntekijänä ja nyt hän toimii monikulttuurisen työn koordinaattorina monikulttuurikeskus Villa Victorissa. 

Tasa-arvotoimikunta myöntää tunnustuspalkinnon valtuustokausittain tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisessä ansioituneelle, konkreettista toimintaa ja kehittämistyötä tehneelle oululaiselle toimijalle.

Kilpailut

Uusimmat