Oulussa näkyvät jälleen tällä viikolla sateenkaaren värit, kun Oulu Pride juhlii yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja hyvinvointia.
Oulun Vastaanottokeskusten Tukiyhdistys ry:n puheenjohtaja Satu Haapasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Sanna Hirvaskaria Dance Sport Club Oulu ry:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun teatterissa käynnistyy laaja tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyö.
Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden liikuntapalvelut on myöntänyt tänään Oulun Tähtisirkus ry:lle ja Merikoski SBT ry:lle tasa-arvoista liikuntakulttuuria edistävän tunnustuspalkinnon.
Oulussa juhlitaan tällä viikolla yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja hyvinvointia. Haastattelussa tapahtumaviikon tuottaja Martu Väisänen.
Lähirähinä -koordinaattori Timo Perälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun liikuntajohtaja Niina Epäilystä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupunki etsii tämän syksyn aikana osallistuvan budjetoinnin avulla ehdotuksia Oulun ja oululaisten turvallisuuden ja tasa-arvon edistämiseen
Elinkeinoelämän Keskusliitosta tasa-arvoasiantuntija Katja Leppästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun yliopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunta on päättänyt luovuttaa tämän vuoden tasa-arvopalkinnon pastori Ari Savuojalle hänen työstään yliopiston hiljaisen huoneen hyväksi.
Oulun kaupunki on myöntänyt tämän vuoden tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden tunnustuspalkinnon Priyanka Soodille. Palkitsemisperustelujen mukaan hän esimerkki periksiantamattomasta maahanmuuttajanaisesta, joka on yhdistänyt työn, perheen ja uran.