Kuva: Jussi Häkkilä

Koronarajoitukset jatkuvat Kemissä

20.11.2020 09:00 - Jussi Häkkilä

Poikkeusolojen johtoryhmän päätöksen mukaisesti Kemin kirjaston, museoiden, musiikkiopiston ja Kivalo-opiston toiminnoissa jatketaan rajoituksia ensi kuun toiseen päivään saakka.

Poikkeusolojen johtoryhmän päätöksen mukaisesti Kemin kirjaston, museoiden, musiikkiopiston ja Kivalo-opiston toiminnoissa jatketaan rajoituksia ensi kuun toiseen päivään saakka.  
Kirjasto on avoinna vain pika-asiointia eli lainausta, palautusta ja varausten noutoa varten. Lehtilukusali on suljettu. Kirjaston asiakkaille suositellaan vahvasti maskin käyttöä. 
Kemin taidemuseo ja Kemin historiallinen museo on suljettu.
Musiikkiopiston oppilaskonsertit toteutetaan esiintymisharjoituksina, jotka eivät ole avoimia yleisölle. 
Kivalo-opistossa yli 18-vuotiaiden ryhmätoiminta on keskeytetty. Mikäli opetus toteutetaan etäopetuksena, opettaja on oppilaisiin yhteydessä. Yksilöopetus sekä alle 18-vuotiaiden ryhmäopetus jatkuu normaalisti. 

Koronan leviämisen ennaltaehkäisemiseksi Lapin aluehallintovirasto jatkaa ensi kuun loppuun saakka rajoitusta, joka kieltää Lapin kunnissa kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 50 henkilöä.

Lapin sairaanhoitopiirin kunnissa epidemia on yhä perustasolla, mutta Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirissa epidemia on siirtynyt kiihtymisvaiheeseen.

Lue myös: Länsi-Pohjan alueella koronatilanne on vakava – näytteenottopisteissä ruuhkaa

Kilpailut

Uusimmat