Poikkeusolojen johtoryhmän päätöksen mukaisesti Kemin kirjaston, museoiden, musiikkiopiston ja Kivalo-opiston toiminnoissa jatketaan rajoituksia ensi kuun toiseen päivään saakka.
Pohjois-Pohjanmaalla ollaan edelleen epidemian perustasolla ja Oulussa kiihtymisvaiheen kynnyksellä.
Keski-Pohjanmaan alueella on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa.
Kemin kirjastossa, museoissa, musiikkiopistossa ja Kivalo-opistossa on käynnistetty koronan takia rajoitustoimenpiteitä.
Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alueellinen yhteistyöryhmä totesi eilen alueen olevan koronaepidemian kiihtymisvaiheessa.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen mukaan sorateillä esiintyy nyt pintakelirikkoa kevään tapaan, ja raskaita kuljetuksia on syytä välttää.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto säilyttää ennallaan tartuntatautilain mukaisen päätöksensä kokoontumisrajoituksista Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella.
Liikenneturvallisuusvastaava Seppo Heikkistä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Yksi Raahen Kuntokeidas Vesipekan työntekijöistä on sairastunut koronavirustautiin.
Eduskunnan apulaisoikeusasiamiehen mukaan Limingan koulukodissa on rajoitettu sijoitettujen lasten liikkumista ilman päätöksentekoa.
Kilpailu- ja kuluttajavirasto on selvittänyt Kela-kyytejä välittävien taksiyhtiöiden mahdollisesti kilpailua rajoittavaa toimintaa.
Koronarajoituksia lievennetään jälleen asteittain tästä päivästä alkaen.
Oulun keskustan nopeusrajoitus laskee 30:een kilometriin tunnissa ensi kuun alusta.
Oulussa ulkoliikuntapaikat avautuvat tänään, mutta niilläkin on edelleen noudatettava kymmenen hengen kokoontumisrajoitusta.
Valtioneuvosto päätti eilen koronaepidemian takia asetettujen rajoitusten höllentämisestä.
Kauppakamarien valtakunnalliseen kyselyyn vastanneet yritykset kokevat nykyisistä koronavirusepidemian aiheuttamista rajoituksista haitallisimmiksi kokoontumisrajoitukset, ravintoloiden ja kahviloiden sulkemiset sekä koulujen sulkemiset.