Uusimmat

Keski-Pohjanmaan maakunnalliseksi vuoden yrittäjäksi on valittu Best Glass Oy Nivalasta.
Rasvamonttu kaasuttaa tällä kertaa Junnilanmäelle Raaheen. Leevi Häkli kerää Wolkswagen Transporttereita enemmän kuin itse haluaisi :) Se on aiheuttanut hallitilojen laajenemisen ja sopassa mausteena ovat vielä myös tuliset Porschet. Tutkitaanpa mitä kaikkea kokoelmasta löytyy.
Metsäteollisuus ry:n ja Teollisuusliiton sovittelu ei tänään tuottanut ratkaisua uusista työehdoista.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet erityisavustusta vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen yhteensä miljoona euroa.
Tulli takavarikoi keväällä yhdessä Ranskan viranomaisten kanssa vuodesta 2013 lähtien salatussa verkossa toimineen huumausaineiden välittämiseen keskittyneen Silkkitien verkkopalvelimen.
Radio Pookin aamussa Paavo Törmin vieraana maanantaina käynyt Lenita Reivonen toimii yrittäjänä isänsä 52-vuotta sitten perustamassa valokuvaamo kehystämä Kuva Lenitassa. Lenitan mukaan isovanhemmat pelastavat monen perheen muistot keräämällä kuvia lapsistaan ja lapsenlapsistaan. Vaikka vanhemmat kuvaavat tuhansia kuvia, niin eipä niitä enää kuviksi teetetä.
Marjoa, Erjaa ja Mickeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Happamuusongelmat Pohjanmaan jokivesissä ovat edelleen selvästi pahentuneet johtuen lokakuun lopulla alkaneiden sateiden aiheuttamasta virtaamasta.
Jokilaaksojen kanteleyhdistyksen puheenjohtaja Pertti Hankosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kuuleminen Vetelin pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutosehdotuksista alkaa.
Vikaa korjataan parhaillaan.
Raahelaisen kirjailijan Pekka Jaatisen 19. kirja kertoo Suomussalmen taisteluista talvisodassa. Pekka Jaatinen vieraili Radio Pookin aamussa Paavo Törmin vieraana keskustelemassa talvisodasta ja tuoreesta kirjastaan.