Uusimmat

Aluehallintovirastot ovat antaneet määräykset elokuun yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisestä. Alle 500 hengen tilaisuudet sallitaan. Yli 500 hengen sisä- ja ulkotilaisuuksia voi järjestää, jos järjestelyissä noudatetaan THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä. Rajoitusten lieventyessä tapahtumajärjestäjän vastuu tapahtuman turvallisuudesta korostuu entisestään. Päätöksiä tarkastellaan uudelleen, jos epidemiologinen tilanne Suomessa muuttuu heinäkuun aikana merkittävästi huonompaan suuntaan. Tartuntatautilaki mahdollistaa määräysten antamisen korkeintaan yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan.
Ari Kettukankaan jututettavana Puutarhaliitosta tapahtumavastaava Timo Taulavuori.
Ari Kettukankaan jututettavana Team Rynkeby joukkueesta Kati Kitti.
Tutkinnanjohtajan vaatimuksesta pakkokeinoistunnot käytiin suljetuin ovin ja myös pakkokeinoistunnossa kertyneet asiakirjat julistettiin salassa pidettäviksi ratkaisun lopputulosta ja sovellettua lainkohtia lukuun ottamatta. Esitutkinta on kesken ja siksi poliisi ei kerro asian yksityiskohdista enempää tässä vaiheessa. Syytteen nostamisen määräpäiväksi määrättiin 23. syyskuuta.
Markus Kuotesahoa haastattelee Ari Kettukangas. Markus ottaa kantaa ilmastovouhotukseen ja lausuu terävän mielipiteensä kiusaamisesta.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite on saanut yhteensä yli 4,3 miljoonaa euroa valtionavustusta valtakunnallisiin sote-uudistushankkeisiin.
Sisäministeriö on myöntänyt 500 000 euroa lisää varoja metsäpalojen lentotähystykseen.
Arktiset Aromit ry:n toiminnanjohtaja Birgitta Partasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsähallitus alkaa kunnostaa kokonaisia valuma-alueita.
Poliisi tutkii Kaustisella 16. tätä kuuta kadonneen nuoren miehen tapausta henkirikoksena.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan Suomessa on tähän mennessä todettu 7209 koronavirustartuntatapausta, kuolleita on 328.
Tutkija Laura Härköstä Suomen ympäristökeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.