Uusimmat

Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 37 Neitosten Maikki.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 37 Lasse Paasikko.
Suomessa on todettu 59 uutta koronatartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 37 Leevi Lauri.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 37 Teemu Roivainen.
Työttömyys nousi huomattavasti ja äkillisesti keväällä – moni työnantaja turvautui määräaikaisiin lomautuksiin. Viime kuukausina työttömyyden suunta on ollut aleneva. Vaikka työvoimaa on vapaana enemmän kuin ennen koronaepidemian alkua, kokee moni työantaja edelleen vaikeuksia rekrytoinneissa. TE-palveluiden kautta on avoimena syyskuun puolessa välissä noin 3500 työpaikkaa Pohjois-Pohjanmaalla.
Rasvamonttu soi tällä kertaa ja isosti Revonlahdella Siikajoella. Kiviniityn Reijon kiinnostus isoihin koneisiin on siirtynyt jälkipolville. Onhan mestari itsekkin kuorma-autoilijan poika. Yläkuvassa myös tytön poika Otso, joka opiskelee tällä hetkellä metallialaa. Koneiden kasauksen lisäksi näiden seppien käsissä taipuu myös teräs monelle mutkalle. Seuraavaksi kurkataan meneillä olevat projektit ja luodaan lopuksi silmäys suvun historiaan raskaankaluston parissa.
Ari Kettukankaan haastattelussa Suomen tieyhdistyksestä yksityistieasiantuntija Simo Takalammi.
Limingassa on jäänyt susi auton alle lauantain vastaisena yönä. Susi jäi auton töytäisemäksi noin yhden aikaan yöllä Paavolantiellä Limingassa. Onnettomuudessa kuollut susi oli uros ja se on toimitettu Eviraan tutkittavaksi. Tutkituista susista 26 on jäänyt auton, neljä junan ja yksi traktorin yliajamaksi. Limingan susi onnettomuudesta kertoi ensin Maaseudun tulevaisuus.
Viimeyön Aila myrsky on aiheuttanut runsaasti vahingontorjuntatehtäviä pelastuslaitoksille. Jokilaaksojen pelastuslaitokselta kerrotaan, että Aamuun mennessä tehtäviä on ollut 40 kappaletta. Pohjanmaan pelastuslaitokselta kerrottiin puolestaan , että myrskyyn liittyviä tehtäviä on aamuun mennessä ollut 164 kappaletta.
Sunnuntai-iltana 31.5.2020 kello 19.50 aikaan poliisille ilmoitettiin tappelusta ja elottomasta henkilöstä Kaukovainiolla. Poliisi löysi kerrostalon pihapiiristä kuolleen henkilön, jossa oli väkivallan merkkejä. Poliisi suoritti tapahtumapaikan läheisyydessä etsintää ja otti yhden henkilön kiinni.
Aamuun klo 7.00 mennessä tehtäviä on ollut 40 kappaletta. Tehtäviä on pääosin aiheuttanut puiden kaatuminen tielle tai sähkölinjoille. Lisäksi on ollut muutamia taajamatulvia. Nyt aamun aikana tehtäviä ennakoidaan tulevan paljon lisää, kun ihmiset lähtevät liikkeelle ja vahinkoja havaitaan.