Uusimmat

Rasvamonttu livahtaa kuin rotta tällä kertaa Raahen Kopsaan. Koska kysymyksessä on kuitenkin Raetsaaren Mikan ja kylän ukkojen kehittelemä Rotta-maamoottoripyörä, sen järkälemäinen ulkoasu ja jykevä käyntiääni eivät pysy keltään salassa. 500 kiloisen härvilän käyttäminen nostaa taatusti hien pintaan ja sen jälkeen puolestaan maistuvat löylyt pihalta löytyvässä moottorikäyttöisessä turbosaunassa. Seuraavaksi kurkataankin mitä kaikkea speciaalia on syntynyt tämän pelle pelottoman ja sähkömestarin käsistä!
Varsinais-Suomen ELY-keskus on jakanut Rannikko-Suomeen, mm. Keski-Pohjanmaalle, yhteensä noin 2,16 miljoonaa euroa kalatalouden edistämiseen.
Urheilumajakan toimittaa Ari Stenius.
Soiten alueen koronavirustilanne on rauhallinen. 14 vuorokauden aikana alueella on todettu yhteensä 6 koronavirustartuntaa ja alueellinen ilmaantuvuusluku on 7,7 / 100 000 asukasta kohti.
Ohjelmajohtaja Anne-Mari Hakamäkeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Tapahtumavastaava Timo Taulavuorta Puutarhaliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet tänä vuonna yli 16 miljoonaa euroa valtionavustusta 227:lle nuorten työpajatoiminnan järjestäjälle.
Suomen Sijoitusmetsät Oy:n keräämien tietojen mukaan kiivastahtinen metsätilamarkkina hiljeni alkuvuoden aikana edellisvuoteen verrattuna.
Ilmatieteen laitoksen mukaan Perämeren ja Merenkurkun yllä oleva syvä matalapaineen keskus liikkuu tänään maan pohjoisosan yli koilliseen.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja viime päivinä.
Korkeakouluharjoittelija Jere Lainetta Suomen ympäristökeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kuntavaalin äänestysprosentti jäi ennätysalhaiseksi, 55,1:een prosenttiin.