Uusimmat

Vanhustyön keskusliitosta viestintäjohtaja Merja Lankista haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi suorittaa tehostettua hirvieläinten metsästyksen valvontaa Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella tulevana viikonloppuna ja muualla Suomessa seuraavana viikonloppuna yhteistyössä erävalvontaviranomaisten kanssa.
Kantatien 68 parannushanke Pedersöressä on viimeistelyä vaille valmis.
Teollisuusliitto ry lopettaa kaikki Sievi Element Oy:öön kohdistetut työtaistelutoimenpiteet. Yhtiön ja sen henkilöstön välinen paikallinen sopimus pysyy muuttumattomana voimassa. Samoin luottamusvaltuutetun asema henkilöstön edustajana säilyy.
Poliisi haluaa tavoittaa Terno Antero Lindgrenin uusien rikosten ja vahinkojen estämiseksi.
Rasvamonttu yhdistelee tällä kertaa jenkkityyliä ja retromatkailua Kalajoen Pohjankylällä. Ojan Veli-matti ottaa tekaisi eräänä päivänä hienon yhdistelmän vuoden -61 Buick Le Sabresta ja -74 Tabbert asuntovaunusta. Tosin iso urakka vei kokonaisuudessaan aikaa kaksi vuotta, mutta vastaavanlaisiin projekteihin on totuttu aiemminkin vanhaan navettarakennukseen rakennetussa kotitallissa. Mukana touhussa häärää innokkaasti myös 16-vuotias poika Niko ja ajokortin häämöttäessä, hänellä on jo työn alla oman bemarin kasaaminen. Koneharrastelu toimii Veli-Matille tärkeänä vastapainona työelämälle ja sitä mm. tehostaa itse kunnostettu ja vesille laskettu 60-luvun huvivene. Kurkataanpa myös miltä näyttää sarjakuvista tuttu Pelle Pelottoman "pikkuapulainen" ja minkälaisia tuotoksia sen syttynyt idealamppu on verstaaseen tuottanut!
Ohjaaja Klaus Häröä ja käsikirjoittaja Kirsi Vikmania haastattelee Jussi Häkkilä.
Vertaistukihenkilö Sari Latvaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Mikä mättää perehtyi tällä kertaa Vapepan toimintaan. Haastattelussa Vapepan valmiuskouluttaja Markku Grip.
Punaisen Ristin Oulun piirin keräyspäällikkö Jenni Hartikaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi on saanut kiinni Kokkolassa lauantaina ammuskelleen henkilön.
Pohjois-Pohjanmaalla oli työttömiä viime kuun lopussa 2238 vähemmän kuin vuosi sitten, ja Lapissa 1215 vähemmän kuin vuotta aiemmin.