Uusimmat

Poliisi valvoi liikennettä koulujen lähistöillä erityisesti koulupäivien alkamisen ja päättymisen aikoihin viime ja sitä edellisellä viikolla, jolloin koulut alkoivat. Valvontaan käytettiin 2 400 työtuntia. Valvonnassa havaittiin runsaasti ylinopeuksia sekä turvavöiden käyttämisen laiminlyöntejä sekä muita rikkeitä.
Tiina vieraana Marjan kanssa kahavilla -ohjelmassa. Marja Ollakka jututtaa.
Rasvamonttu vierailee tällä kertaa Oulu MC:n tiloissa Hiukkavaarassa. Kerho toimii tukikohtana myös kesäreissujen aikana ja tiloissa tuunataan ja huolletaan erikoisiakin pyöriä. Jututettavana puheenjohtaja Matti Träskelin (oik.) ja kunniajäsen Hannu Ruuska (vas.).
50-vuotisjuhlavuottaan viettävä Kokkolan Halpa-Halli Oy on lahjoittanut Kokkolan yliopistokeskus Chydeniukselle kolmevuotisen rahalahjoituksen.
Aki vieraana Marjan kanssa kahavilla -ohjelmassa. Marja Ollakka jututtaa.
Jore vieraana Marjan kanssa kahavilla -ohjelmassa. Marja Ollakka jututtaa.
Oulun kaupunki ja Oulun ammattikorkeakoulu käynnistävät syyskuussa uuden valmennusohjelman, jonka tavoitteena on houkutella nuoria oululaisia luoville aloille. Luovan alan työvoimapulasta sekä työvoiman ja työntekijöiden välisestä kohtaanto-ongelmasta on uutisoitu myös Oulussa kuluvan vuoden aikana. Taustalla vaikuttavat Oulun alueen luovan toimialan kasvaminen sekä luovan osaamisen merkityksen vahvistuminen työelämässä ja kaupunkien vetovoimatekijänä
Paukkulan avoimiin mestaruusammuntoihin odotetaan jälleen runsasta osanottoa sunnuntaina 18.8. Kisat ovat kasvaneet vuosi vuodelta ja sunnuntaina kilpaillaan hirviammunnassa ja metsästyshaulikolla. Paukkulan avoimien mestaruusammuntojen kilpailun johtaja Miika Vanhatalo vieraili tiistaina Paavo Törmin vieraana Radio Pookin aamussa
Poliisi turvaa tälläkin viikolla koulujen aloitusta ja valvoo tehostetusti ajonopeuksia erityisesti koulujen läheisyydessä.
Suomen riistakeskus on myöntänyt tulevan metsästyskauden hirvieläinten pyyntiluvat.
Yhteislaulutilaisuudet Raahen Härkätorilla vetivät taas tänäkin kesänä hyvin väkeä Raahen Härkätorille. Ihmisiä torilla laulattivat Pentti ja Matias Nordström jotka vierailivat tänään Paavo Törmin vieraina Pookin aamussa.
Kasitien iikenne tullaan ohjaamaan yhdelle kaistalle ensi maanantaista alkaen Kokkolan pohjoispuolella Vitsarin kohdalla Storån sillan korjaustöiden takia.