Radio Pooki on valittu vuoden radioksi tämän vuoden RadioGaalassa.
Radio Pookin ohjelmapäällikkö Mika Kuki ei ole kuullut uransa aikana vastaavanlaisesta tapauksesta. Tai nyt hänkin on kuullut sitä liiankin kanssa. Kuki kävi tutustumassa laitteeseen pääsiäisen pyhinä paikanpäällä Pihtiputaalla.
Radio Pooki on ehdolla vuoden radioksi valtakunnallisessa kilpailussa, joka ratkeaa RadioGaalassa 12.4. Finalistipaikka tuli myös vuoden radio-ohjelma ja vuoden ohjelmapäällikkö -kategorioissa.
Radio Pooki aloitti lähetyksensä Raahessa 6.10.1989 taajuudella 94,8 MHz. Aloituksesta tulee lokakuussa kuluneeksi 35 vuotta. Tätä juhlistetaan tapahtumin koko vuoden ajan ympäri kuuluvuusalueen ja huipentuen lokakuussa Kempeleeseen Zemppi Areenalle.
Oulun Ouluhallissa ja sen piha-alueella juhannuksen jälkeen järjestettävän uuden Iskelmää ja Aurinkoa -festivaalin juontajaksi on kiinnitetty Radio Pookista tuttu Marja Ollakka.
Bittium on saanut Puolustusvoimilta tilauksen ohjelmistoradiojärjestelmä- ja kommunikaatiolaitteista sekä niihin liittyvistä lisävarusteista.
Puolustusvoimat on tehnyt puitesopimuksen Bittiumin kanssa ohjelmistoradiojärjestelmän tuotteiden sekä kommunikaatiolaitteiden ja niihin liittyvien lisävarusteiden hankinnasta.
Vuodesta 2014 Radio Pookissa juontaneen Joonaksen tulevaisuus on herättänyt lopettamisilmoituksen jälkeen runsaasti kysymyksiä. Jatkossa Joonasta voi kuulla Radio Megan iltapäivissä maanantaista 16.10. alkaen.
Huoltotöitä tehdään klo 8:00-16:00 välisenä aikana.
Bittium on saanut Puolustusvoimilta tilauksen järjestelmätuesta taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitetulle ohjelmistoradio- ja kommunikaatiojärjestelmälle.
Pookin lähetyksistä voi nauttia nyt myös Yyterissä aurinkoa palvoen. Kotimaisen tanssimusiikin parhaat kajahtavat satakunnassa taajuudella 107,9 MHz.
Pookin lähetyksistä voi nauttia nyt myös Kallaveden rannalla. Kotimaisen tanssimusiikin parhaat kajahtavat kauniiseen pohjoissavolaiseen maisemaan taajuudella 99,8 MHz.
Monille saattaa tulla yllätyksenä ja suurena pettymyksenäkin tieto, että Radio Pookin toimittajat Ari Kettukangas ja Joonas Hepola jättävät radiotyöt ja siirtyvät poliittisiin tehtäviin toukokuun alussa.
Pooki aloitti lähetykset Rovaniemen Ounasvaaran (kuvassa) lähetysasemalta keskiviikkona 29.3. Kyseessä on pysyvä toimilupa, jonka turvin kotimaisen tanssimusiikin parhaat soivat toimilupakauden loppuun 31.12.2029 saakka. Aiemmin Pooki on soinut Rovaniemellä tilapäisesti.
Kaupallisen radioalan merkittävimmät tekijät ja teot palkitaan vuotuisessa päätapahtumassa RadioGaalassa 31.3. Tapahtuman palkintoehdokkaat on nyt julkaistu. Pookille ehdokkuuksia ehdokkuuksia kertyi kaikkiaan kolmessa kategoriassa.
Pookin lähetyksistä voi nauttia nyt myös Päijänteen ja Jyväsjärven rannalla. Kotimaisen tanssimusiikin parhaat kajahtavat kauniiseen keskisuomalaiseen maisemaan taajuudella 104,8 MHz.