Palvelutalo Koivukoti Kittilästä ja Soiten kotihoidon toiminnanohjauksen arviointitiimi Kokkolasta palkittiin hyvästä vanhustyöstä

28.04.2020 08:55 - Jussi Häkkilä

Soiten kotihoidon toiminnanohjauksen arviointitiimin esimies Marjo Kero-Järvelää haastattelee Jussi Häkkilä.

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer on myöntänyt yhdessä La Carita -säätiön kanssa tunnustuspalkinnot neljälle työyhteisölle hyvästä vanhustyöstä. Palkinnon saivat Palvelutalo Koivukoti Kittilästä, Koukkuniemen vanhainkoti Havulan osasto 5 Tampereelta, Soiten kotihoidon toiminnanohjauksen arviointitiimi Kokkolasta sekä Alvinakoti Närpiöstä.
Kittilän palvelutalo Koivukodissa on muistisairaiden yksikkö, tuettua asumispalvelua sekä neljä monivammaisille tarkoitettuja yksiötä. Hoito suunnitellaan yhdessä asukkaan, omaisten ja hoitajien kanssa.
Kokkolan kotihoidon toiminnanohjauksen arviointitiimin tehtävänä on arvioida asukkaiden palvelun tarvetta noin neljän viikon ajan. Asiakkaalle tehdään kotihoidon hoito- ja palvelusuunnitelma, jonka tekemiseen hän itse osallistuu.
La Carita -säätiön tarkoituksena on vanhusten ja ikääntyvien hyvinvoinnin edistäminen Suomessa. Säätiö on jakanut yhteistyössä SuPerin kanssa tunnustuspalkintoja hyvästä vanhustyöstä vuodesta 2006 saakka.

Lue myös: Oulun kaupunki aloittaa Oulu-avun - käynnistyy vanhusten tarpeiden kartoittamisella

Kilpailut

Uusimmat