Parikkalan Yrittäjät, Kempeleen Yrittäjät, Nokian Yrittäjät ja Helsingin Yrittäjät Etelä-Helsinki on palkittu Suomen Yrittäjien viime vuoden paikallisyhdistyksinä.
Kielto on asetettu vanhan ja arvokkaan rakennuskannan suojelemiseksi. Levikeskuksen eturinteillä ilotulitteiden käyttö on kielletty, koska se mm. aiheuttaa tulipalovaaran tiiviisti rakennetulla alueella.
Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry on valinnut vuoden elokuvaohjaajaksi kittiläläissyntyisen Suvi Westin.
Elokapina osoittaa jälleen mieltä Kittilän Levillä.
Noin 20 henkilöä yritti tunkeutua luvatta eilen kaivosalan tapahtuman iltajuhlaan Kittilän Levillä.
Noin kolmekymmentä mielenosoittajaa esti tänä aamuna Kittilän Levillä kansainvälisen kaivoskonferenssin osallistujien bussin liikkeellelähdön.
Kittilän Levillä järjestetään tällä viikolla kaivosalan FEM 23 -tapahtuma, johon odotetaan osallistujia ulkomaita myöten.
Juho Korhosen suunnitelma Levi South Blue on voittanut Metsähallituksen ja Oulun yliopiston arkkitehtuurin yksikön järjestämän ideakilpailun, jonka tavoitteena oli löytää Levin etelärinteelle maisemallisesti, liikenteellisesti ja toiminnallisesti kestäviä ja oivaltavia ratkaisuja.
Lumipalloefekti tulee ensi-iltaan 6. lokakuuta 2023. Elokuvan on ohjannut Pauliina Punkki.
Lapin poliisilaitos järjestää viimeiset perinteiset löytötavarahuutokaupat tänään Kittilässä ja huomenna Rovaniemellä.
Lapin poliisi vahvistaa, että nainen surmattiin ampumalla Kittilässä keskustan tuntumassa kesäkuussa.
Suomen Ladun ulkoilunasiantuntija Veera Lähdettä haastattelee Jussi Häkkilä.
Etälennonjohdon käyttöönotto tarkoittaisi Ivalon, Kittilän, Kuusamon, Maarianhaminan, Oulun, Turun ja Vaasan lentoasemien lennonjohdon toteuttamista etälennonjohtona Etelä-Suomesta.
Metsähallitus ja Oulun yliopiston arkkitehtuurin yksikkö järjestävät opiskelijoille ideakilpailun, jolla haetaan omaleimaisia Lapin luonnon ja kestävän matkailun huomioivia ideoita Levin Etelärinteen alueen jatkosuunnittelun, kaavoituksen ja toteutuksen pohjalle.
Kittilässä Ounasjoella ihminen joutui veden varaan lauantaina veneen kaaduttua.
Tulevalla talvikaudella lokakuun lopusta alkaen latvialainen lentoyhtiö airBaltic suunnittelee aloittavansa liikennöinnin Tampereelta Kittilään.