YIT on allekirjoittanut sopimuksen Cloudberry Development Oy:n kanssa Levin laskettelukeskuksen eturinteiden yhteyteen toteutettavasta kiinteistökokonaisuudesta.
Lentoasemayhtiö Finavia on saavuttanut nettonollahiilipäästötason omassa toiminnassaan Ivalon, Kittilän, Kuusamon ja Rovaniemen lentoasemilla.
Lapin poliisilaitoksen liikennevalvonnassa viime viikonloppuna Kittilän ja Kilpisjärven alueella kirjoitettiin kaksi rikosilmoitusta ja yhdeksän ajokieltoa törkeistä liikenneturvallisuuden vaarantamisista, rattijuopumuksista ja vakavista piittaamattomuuksista.
Kankaanpäässä viikonloppuna järjestettyjen valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien Ramppikuume-nuorisoteatterikatselmuksen kiertopalkinnon ja tuhannen euron stipendin sai Tampereen Tiili Teatteri esityksellään Minä olin täällä.
Valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien katselmuksessa Kankaanpäässä nähdään tänä viikonloppuna teoksia, joista moni on käsikirjoituksesta ja ohjauksesta aina tekniikkaan asti nuorten tuottamia.
Esitykset valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien katselmukseen on valittu.
Poliisin ja rajavartioston alkuviikolla järjestämässä maastoliikennevalvonnassa Kittilän Levillä ei löytynyt yhtään rattijuoppoa.
Parikkalan Yrittäjät, Kempeleen Yrittäjät, Nokian Yrittäjät ja Helsingin Yrittäjät Etelä-Helsinki on palkittu Suomen Yrittäjien viime vuoden paikallisyhdistyksinä.
Kielto on asetettu vanhan ja arvokkaan rakennuskannan suojelemiseksi. Levikeskuksen eturinteillä ilotulitteiden käyttö on kielletty, koska se mm. aiheuttaa tulipalovaaran tiiviisti rakennetulla alueella.
Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry on valinnut vuoden elokuvaohjaajaksi kittiläläissyntyisen Suvi Westin.
Elokapina osoittaa jälleen mieltä Kittilän Levillä.
Noin 20 henkilöä yritti tunkeutua luvatta eilen kaivosalan tapahtuman iltajuhlaan Kittilän Levillä.
Noin kolmekymmentä mielenosoittajaa esti tänä aamuna Kittilän Levillä kansainvälisen kaivoskonferenssin osallistujien bussin liikkeellelähdön.
Kittilän Levillä järjestetään tällä viikolla kaivosalan FEM 23 -tapahtuma, johon odotetaan osallistujia ulkomaita myöten.
Juho Korhosen suunnitelma Levi South Blue on voittanut Metsähallituksen ja Oulun yliopiston arkkitehtuurin yksikön järjestämän ideakilpailun, jonka tavoitteena oli löytää Levin etelärinteelle maisemallisesti, liikenteellisesti ja toiminnallisesti kestäviä ja oivaltavia ratkaisuja.
Lumipalloefekti tulee ensi-iltaan 6. lokakuuta 2023. Elokuvan on ohjannut Pauliina Punkki.