Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys ry on palkinnut Kokkolan kaupungin ympäristöpäällikkö Michael Hagströmin yhdistyksen ympäristöpalkinnolla.
Kokkola 400 -juhlavuoden koordinaattori Sonja Remelliä haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan Liikunta ry:n hallitus ja Kokkola City Runin järjestelytiimi ovat päättäneet siirtää tapahtuman ensi vuoden kevääseen.
Hallitus antoi tänään esityksen työllisyyden edistämisen kuntakokeilusta annetun hallituksen esityksen täydentämisestä.
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut päätelmän Keliber Oy:n litiumkemiantehtaan ympäristövaikutusten arviointiselostuksesta.
Jyväskylän yliopiston Konneveden tutkimusasemalta professori Jouni Taskista haastattelee Jussi Häkkilä.
Kilpailu- ja kuluttajavirasto on selvittänyt Kela-kyytejä välittävien taksiyhtiöiden mahdollisesti kilpailua rajoittavaa toimintaa.
Kokkolan suurin kauppakeskus Chydenia Center Oy siirtyi Samla Capitalin hallinnoimalle Samla Toimitilat II Ky:lle perjantaina.
Pohjanmaan poliisi tutkii Kokkolassa keskiviikon ja torstain välisenä yönä tapahtunutta rikosta, jossa käytettiin ampuma-asetta.
Kokkolassa Orreksentieltä katosi viime kuun alussa 63-vuotias nainen.
Pohjanmaan käräjäoikeus vangitsi eilen kolme miestä epäiltynä Kokkolan vappuaaton ammuskeluun liittyen.
Tapahtumapaikka on yksityinen alue. Poliisi otti kiinni kolme miestä. Nyt selvitään, liittyykö tapahtumaan vielä muita henkilöitä. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.
Keski-Pohjanmaan Liikunta ry:n aluejohtaja Petri Harsusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Soiten kotihoidon toiminnanohjauksen arviointitiimin esimies Marjo Kero-Järvelää haastattelee Jussi Häkkilä.
Finnish Battery Chemicals Oy suunnittelee Suomeen tehtaita litiumakkujen valmistuksessa tarvittavien prekursori- ja katodiaktiivimateriaalien tuotantoon.
Kokkolan Energiaverkot Oy puolittaa kaikkien asiakkaidensa sähkönsiirron energiamaksut koronan johdosta huhti-toukokuun ajaksi.