Tutkija Pekka Rusasta Suomen ympäristökeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Tämän lukuvuoden koulutyö käynnistyy lähes kaikissa peruskouluissa ensi viikolla, yleisimmin ensi keskiviikkona, kuten esimerkiksi Oulussa, Rovaniemellä ja Kokkolassa.
Moottoripyöräilijä törmäsi eilen Eteläväylältä Jyväskyläntien rampille kääntyneeseen asuntoautoon Kokkolassa ja menehtyi onnettomuudessa saamiinsa vammoihin.
Puhuri Oy:n tytäryhtiö Raahen Monivoima Oy ja Kokkolan Energia Oy ovat solmineet aiesopimuksen vedyn ja metaanin tuotannosta Ykspihlajan suurteollisuusalueella Kokkolassa. Hankkeeseen kuuluu Raahen Ketunperälle rakennettava tuulipuisto ja aurinkopaneelikenttä.
Litiumhydroksidin tuotantoa Keski-Pohjanmaalla valmisteleva Keliber Oy on neuvotellut rahoitusratkaisun, joka mahdollistaa hankkeen etenemisen rakennusvaiheeseen.
Vaihteenlämmitysjärjestelmän muutostyöt alkavat ensi kuussa Kokkolan ratapihalla.
Poliisilla oli juhannuksena satoja tehtäviä Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Keski-Pohjanmaalla.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite ostaa Esperi Carelta ikääntyneiden hoivayksikön Esperi Hoivakoti Fionan Kokkolassa
Ari Kettukankaan jututettavana myynti- ja tapahtumapäällikkö Niina Palosaari.
Ehdotuksia valintaan tuli 57 kappaletta, joista viittä henkilöä oli ehdotettu useampaankin kertaan. Nina Karhu on koko ikänsä liikkunut ja pyöräillyt koulumatkat ja myös työmatkat hän kulkee aina pyörällä.
Häiriösta aiheutui usealle Helsinki-Oulu rataosalla kulkeneelle henkilöjunalle myöhästymisiä. Myöhästymiset olivat noin 1-4 tuntia.
Kokkolan Talviharmonikan taiteellinen johtaja Raimo Vertainen Jussi Häkkilän haastattelussa.
Vainaja on todennäköisesti Kokkolasta marraskuussa kadonnut mies.
Kokkolanseudun Hengitysyhdistyksen puheenjohtaja  Satu Heinojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Yleisestä, alueellisesta kasvomaskisuosituksesta luovutaan, mutta viranomaisryhmä suosittelee edelleen hybridimallista etätyötä.
Maahanmuuttovirasto valmistelee uusien vastaanottokeskusten perustamista, koska Ukrainasta paenneiden majoitustarve on Suomessa kasvanut.