Rasvamonttu liekehtii tällä kertaa Kokkolassa. Masi Isohanni ja Joni Pannulla ovat armottomia autoharrastajia. Peltien alta löytyy hevosvoimia ja kiiltävää kromia kyljestä. Pojat kasaa vaikka moottorin palasista. Ohjelmassa poiketaan Sokojan kylällä ja Laakeritien teollisuusalueella.
Kokkolan Talviharmonikan taiteellista johtaja Raimo Vertaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalon tämän vuoden ensimmäinen piispantarkastus pidetään viikonloppuna Halsuan seurakunnassa.
Rasvamonttu hieraisee silmiään tällä kertaa Tahtipuikossa Kokkolassa. Jos tuolla seudulla tiellä tulee vastaan sohva, Hackspikin Markku se on vaan silloin menossa ruokakauppaan :) Mestarin halleissa huomiota kerää sähköistetyn toppatuolin lisäksi myös erilaiset jenkkiautot ja työkoneet.
Elintarviketeollisuusyhtiöitä omistava Fodelia on tänään sopinut ostavansa Kokkolassa toimivan Beofood Oy:n koko osakekannan.
Vuoden maahanmuuttajayrittäjä 2019 on Amanihoiva Kotihoito Oy:n perustaja Faisa Egge Kokkolasta.
Keski-Pohjanmaan maakunnalliseksi vuoden yrittäjäksi on valittu Best Glass Oy Nivalasta.
Happamuusongelmat Pohjanmaan jokivesissä ovat edelleen selvästi pahentuneet johtuen lokakuun lopulla alkaneiden sateiden aiheuttamasta virtaamasta.
Tapahtumakoordinaattori Timo Tiilikkaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Aktiassa syyskuussa käynnistetyt yt-neuvottelut on saatu päätökseen.
Kokkolan Halpa-Halli Oy on julkaissut juhlavuotensa kunniaksi yhtiön 50-vuotisesta taipaleesta kertovan historian.
Poliisi meni kahden aikaan Kiviniityllä sijaitsevaan asuntoon, jossa oli vastassa mies ampuma- ja teräaseen kanssa. Paikalle kutsuttiin lisää poliisipartioita, sekä pelastuslaitoksen yksiköitä. Mies oli myös yrittänyt sytyttää lattialla olleen maton palamaan. Noin tunnin kuluttua mies saatiin käskytettyä ulos asunnosta ja hänet otettiin kiinni. Tapauksen yhteydessä yksi poliisi loukkaantui lievästi.
Kokkola Industrial Parkin kasvu jatkuu vahvana. Vuonna 2018 alueen tuotantolaitosten yhteenlaskettu viennin arvo oli 1,75 miljardia euroa. Investointien määrä kertoo alueen toimijoiden vahvasta uskosta tulevaisuuteen. Viime vuonna KIP:n yritykset investoivat yhteensä 103 miljoonalla eurolla. Vuodesta 2010 lähtien alueelle on investoitu yli 700 miljoonan euron edestä. Suurteollisuusalue työllistää suoraan 2 250 henkilöä.
Kokkolan HalpaHalli Oy:n 50-vuotisjuhlavuoden hyväntekeväisyyskampanjan ensimmäinen vaihe tuotti yhteensä 26 881 euroa.
Poliisi löysi Kokkolasta perjantaina kadonneen Päivi Illanvuoren autoineen eilen erään metsäautotien varrelta olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa.
Pohjanmaan poliisi etsii Kokkolassa kadonneeseen henkilöön liittyen ajoneuvoa, jonka rekisteritunnus on NEF-472.