Destia on voittanut Väyläviraston kilpailutuksessa seitsemän maanteiden kunnossapidon alueurakkaa vuosille 2024-2029.
Poliisi tiedotti aiemmin tänään Kokkolassa kadonneesta iäkkäästä naisesta.
Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt liikelaitos Kokkolan Vedelle luvan pohjaveden ottamiseen Kokkolan Karhinkankaan pohjavesialueelta.
Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt ympäristöluvan Kokkolan suurteollisuusalueella sijaitsevan Umicore Finland Oy:n teollisuuslaitoksen toiminnan laajentamiselle.
Kokkolan Urheilupuisto Oy:n toimitusjohtaja Timo Sivulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjanmaan käräjäoikeus vangitsi eilen 44-vuotiaan miehen epäiltynä kokkolalaisessa ravintolassa viime sunnuntain vastaisena yönä tehdystä taposta.
Maahanmuuttovirasto on kilpailuttanut uusia vastaanottokeskuksia.
Kokkolan kirkko otetaan uudelleen käyttöön ensi sunnuntaina uudistustöiden valmistuttua.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on allekirjoittanut Finnairin kanssa sopimukset lentoliikenteen järjestämisestä viidelle maakuntakentälle.
Oulun Kärppien ja Kokkolan Hermeksen välinen yhteistyö jatkuu kaksivuotisella sopimuksella.
Taiteellista johtaja Raimo Vertaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi tutkii Kokkolassa lauantaiaamuna tapahtunutta vakavaa väkivaltarikosta tappona.
Alustavan arvion mukaan mahdolliset irtisanomiset tai osa-aikaistamiset koskevat enintään 40 työntekijää. Lomautukset voivat koskea koko henkilöstöä. Arvioitu säästötarve henkilöstökustannuksista on yhtiötasolla 1,5 miljoonaa euroa.
Kokkolalaisen HalpaHallin yhdessä tavarantoimittajiensa ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa toteuttamalla varainhankintakampanjalla kerättiin yhteensä 50 000 euroa lasten harrastustoiminnan tukemiseksi.
Raahessa ja Oulussa toimiva WTF Design Oy on ostanut Kokkolassa toimivan mainostoimisto Creamedian liiketoiminnan Hilla Groupilta.
Kokkolan kaupungin rakennuspäällikkö Veli-Matti Isoahoa haastattelee Jussi Häkkilä.