Poliisi kirjoitti lauantaina Oulun keskustan liikenteen tehovalvonnassa 113 liikennevirhemaksua, kaksi sakkoa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kaksi pysäköintivirhemaksua.
Poliisi valvoo kovia ylinopeuksia 21.-27.3. valtakunnallisesti erityisesti pääteillä. Nopeusvalvonnan painopiste on kovissa ylinopeuksissa.
Oulun poliisilaitoksen alueella puhallutettiin viime perjantain ja lauantain tehovalvonnassa yhteensä 552 moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettajaa ja viidelle tehtiin huumepikatesti.
Poliisi valvoo tehostetusti raskasta liikennettä 24:n tunnin ajan huomisaamusta kello kuudesta lähtien.
Poliisi valvoo tehostetusti raskasta liikennettä tällä viikolla koko maassa.
Poliisi valvoo pyöräilijöiden näkyvyyttä liikenteessä tehostetusti tällä viikolla koko maassa.
Poliisitarkastaja Kari Onnista Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisitarkastaja Heikki Kalliota Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi vetoaa nyt vanhempiin ja nuoriin, että nuoret eivät osallistuisi liikenneturvallisuutta vaarantaviin tai tarpeetonta muuta häiriötä aiheuttaviin tapahtumiin. Kysymys on kaikkien turvallisuudesta. Poliisi muistuttaa myös, että yli kymmenen hengen kokoontumisten järjestäminen on edelleen kiellettyä ja tilaisuuden järjestäjää eli koolle kutsujaa voidaan epäillä rikoksesta.
Oulun poliisilaitos suoritti tehostettua huumausainevalvontaa Raahessa viikonloppuna.
Poliisihallituksesta poliisitarkastaja Kari Onnista haastattelee Jussi Häkkilä.
Lounais-Suomen, Sisä-Suomen ja Pohjanmaan poliisilaitosten perjantaina tekemässä raskaan liikenteen tehovalvonnassa kolmos- ja kasitiellä tarkastettiin yhteensä 181 ajoneuvoa ja eriasteisia seuraamuksia kirjoitettiin yhteensä 59.
Poliisi toteuttaa jälleen 24 tuntia kestävän rattijuopumusvalvontamaratonin, joka alkaa tänään kello 14 ja päättyy huomenna kello 14.
Valvonnassa huomioidaan aamun työmatkaliikenne sekä koulujen ja päiväkotien läheisyydessä oleva liikennöinti. Toisena tärkeänä teemana on pitää yllä nopeusrajoitusten huomioimista koululaisten liikkumisalueilla.
Oulu poliisilaitoksen tehovalvonnassa jäi kiinni huolestuttavan paljon rattijuoppoja.
Oulun poliisilaitoksen alueella tarkastettiin yhteensä 44 raskaan liikenteen ajoneuvoa valtakunnallisen vuorokauden kestäneen valvonnan aikana. Näistä tarkastettujen linja-autojen määrä oli 13. Valvonta alkoi eilen keskiviikkona kello 6 ja päättyi tänään kello 6.