Uusimmat

Poliisi otti kiinni varhain lauantai-aamuna poliisia pakoilleen henkilöauton kuljettajan Rovaniemellä.
Piirrettyjä tauluja kaupanneen miehen epäillään vieneen omaisuutta Pelkosenniemellä, Simossa ja Sodankylässä.
Kolarista tullut juna törmäsi perjantaina Kemin rautatieasemalla radalle asetettuihin ns. pysäytyskenkiin ja vaurioitui.
Poliisi tutkii Kittilän Levillä vappuaattona tapahtunutta teräaseella tehtyä pahoinpitelyä ja pyytää havaintoja sekä muita vihjeitä epäillystä tekijästä.
Auton kuljettajaa epäillään törkeästä ratti juopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Henkilövahinkoja ei ole tässä vaiheessa tietoja. Poliisi jatkaa asian tutkintaa.
Meri-Lapin alueella vapun viettoa sävyttivät ylinopeudet ja pahoinpitelyt.
Oulun poliisilaitos on saanut valmiiksi laajan asuntoihin kohdistuneen murtosarjan tutkinnan.
Mikä mättää perehtyi tällä kertaa nuorten tekemiin rikoksiin. Haastattelussa tutkinnanjohtaja ja rikosylikonstaapeli Irmeli Korhonen Oulun poliisin nuorisorikosryhmästä.
Mies löytyi kuolleena yksityisasunnosta Oulaisissa lauantaina. Poliisi epäilee asiassa henkirikosta ja on esittänyt kahta miestä vangittavaksi.
Poliisi puhallutti noin 150 kuljettajaa ja kaikki kuljettajat olivat selvin päin.
Poliisi valvoi tehokkaasti liikennettä koko pääsiäisen ajan.
Lapin poliisilaitos sai tiistaina 12.4.2022 puolen päivän aikaan hätäkeskuksesta ilmoituksen, että Rovaniemellä Rantavitikan yläasteella oli tapahtunut väkivallanteko. Yläasteen oppilas oli puukottanut toista oppilasta ruokatauon aikana ruokalassa.