Uusimmat

Haapajärven keskustan alueella murtovarkaat kävivät keskiviikon ja torstain välisenä yönä ainakin kahdessa kohteessa vierailulla.
Viikonlopun aikana oli Pyhännän teollisuusalueella Tuotetiellä murtauduttu Real Snacks Oy:n toimistoon. Saaliiksi oli saatu käteistä rahaa ja matkapuhelin.
Sunnuntaina noin klo 19.50 anastettiin Oulun Maikkulasta Sanginojantieltä huomattavan arvokas traileri lasteineen. Valvontakameran kuvasta näkyy, että traileri vedettiin pois paikalta Opel Vectra Caravan -auton perässä. Pitkässä trailerissa oli siniset teippaukset kyljissä ja kyydissä musta mönkkäri, jonka perässä punainen perävaunu "lannoitin". Traktorimönkijän malli BRP CAN-AM ja perävaunun AKU CP650-RB.
Oulaisissa viime viikon tiistaina yksityisasunnossa sattuneessa ampumavälikohtauksessa toinen vakavasti loukkaantunut henkilö on menehtynyt viime viikon perjantaina. Toinen henkilö on edelleen sairaalahoidossa, mutta hänen tilansa on vakaa. Molemmat henkilöt olivat keski-ikäisiä paikkakuntalaisia ja tuttuja toisilleen.
Kaksi henkilöä on loukkaantunut vakavasti ampumavälikohtauksessa yksityisasunnossa Oulaisten keskustassa tiistai-iltana. Osalliset ovat paikkakuntalaisia ja tuttuja keskenään. Asian tutkinta on alkuvaiheessa eikä poliisi tutkinnallisiin syihin vedoten tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.
Oulun poliisilaitos on vastaanottanut huhtikuun puolivälissä rikosilmoituksen törkeästä raiskauksesta.
Keski-Pohjanmaan alueella on viimeisten viikkojen aikana ollut tavallista enemmän tapauksia, joissa henkilö on joutunut sairaalahoitoon käytettyään joko yhtä tai useampaa päihdyttävää ainetta yhdessä.
Oulun Kaukovainion apteekki ryöstettiin tänään aamupäivällä hieman ennen yhtätoista.
Oulussa Höyhtyän ostoskeskuksen läheisyydessä tapahtui lauantaina illalla törkeä pahoinpitely.
Poliisi on valvonut viime viikon perjantaista lähtien maantieliikennettä Rovaniemi-Kemi-Tornio alueella. Valvonnassa tavattiin kolme törkeää liikenneturvallisuuden vaarantamista ja viisi vakavaa piittaamattomuutta.
Poliisi pyytää vihjeitä Pyhäjärvellä tiistaina päiväsaikaan tapahtuneeseen asuntomurtoon liittyen.
Tapausta tutkitaan törkeänä ryöstönä. Poliisi pyytää ilmoittamaan havaintonsa kuvassa olevasta henkilöstä.