Uusimmat

Kaustisella elokuussa sattuneen mönkijäturman esitutkinta on saatu päätökseen ja aineisto siirtyy nyt syyttäjälle syyteharkintaa varten.
Marja jututti Pookin iltapäivässä apulaistietosuojavaltuutettu Jari Råmania.
Mies ja nainen otettiin kiinni törkeästä varkaudesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta epäiltynä. Miestä epäillään myös rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta.
Pohjantiellä Oulunjoen ylittävän siltatyömaan kohdalla kolaroitiin myöhään torstai-iltana.
Poliisi on jatkanut viime torstaina yksityisasunnossa Oulun keskustassa tapahtuneen kuolemantapauksen tutkintaa.
Tekijäksi epäillyn henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja poliisi jatkaa asiassa tutkimuksia.
Raahessa on ilmennyt syksyn aikana useita nuorten väkivaltatilanteita.Poliisi on huolestunut tilanteesta ja pyytää vanhempia keskustelemaan nuorten kanssa.
Koulukiusaaminen on rikos silloin,kun teot täyttävät jonkun rikoksen tunnusmerkistön. Usein tilanteet saavat alkunsa tahallisesta toisen ärsyttämisestä, joka sitten kärjistyy väkivaltatilanteeksi eli pahoinpitelyrikokseksi. Tuolloin voidaan kirjata rikosilmoitus nimikkeellä pahoinpitely. Kiusaamisen seurauksena voi tulla myös muita rikoksia kuten kunnianloukkaus, laiton uhkaus tai varkaus. Lain mukaan15-vuotias on rikosoikeudellisesti vastuussa teoistaan. Vahingonkorvausvelvollisuudelle ei ole laissa määriteltyä alaikärajaa. Käytännössä jo koulunsa aloittava ekaluokkalainen on vahingonkorvausvelvollinen. Lastensuojelulain 25 §velvoittaa viranomaisen tekemään lastensuojeluilmoituksen, kun huoli herää alle18-vuotiaasta.
Poliisi otti viime yönä kiinni Oulussa henkilöautolla kaahanneet kaksi miestä.
Poliisi on ottanut kiinni miehen epäiltynä lauantaina yksityisasunnossa Oulun Maikkulassa tapahtuneesta surmatyöstä.
Kolme miestä pahoinpiteli asukkaan ja ryösti asunnosta omaisuutta Torniossa Puutarhakadulla toissayönä puolenyön jälkeen.
Poliisi otti Oulun seudulla kiinni eilen kaksi kaaharia.