Uusimmat

Oulussa usealta henkilöltä on varastettu rahaa, kun he ovat nauttineet tuntemattomien tarjoamia juomia.
Alakouluikäinen lapsi joutui auton töytäisemäksi Rovaniemellä maanantaina illansuussa.
28.10.2022 Raahessa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinta on valmistunut ja asiakokonaisuus on toimitettu syyteharkintaan 20.1.2023.
Kilpisjärven Tundrea Camping -leirintäalueelta on anastettu viime viikolla peräkärry, jossa oli säilytyksessä kaksi moottorikelkkaa.
Lapin poliisin talousrikostutkinnassa on ollut tutkittavaa Rovaniemen kylien kehittämissäätiön, vuosien 2016 - 2019 aikana Aasaan, Front Financeen sekä Mash Group Oyj:n, tekemiä sijoituksia koskeva rikosepäily. Sijoitusten yhteenlaskettu määrä on ollut 1,95 miljoonaa euroa
Mikä mättää perehtyi tällä kertaa Bike's Patrullenin toimintaan. Mitä uutta on tapahtunut syksyn jälkeen? Montako pyörää on jo löytänyt takaisin omistajilleen? Mitä ryhmältä voi odottaa tulevaisuudessa? Haastattelussa Ilkka Pulkkinen.
Korulippaassa oli kultakoruja mm. sormuksia noin 3000 euron arvosta. Tunkeutujina olivat olleet keski-ikäinen mies ja naishenkilö.
Poliisi epäilee, että oululainen lääkäri allekirjoitti perusteettomia reseptejä useille henkilöille puolentoista vuoden ajan.
Oulun käräjäoikeus tuomitsi 57-vuotiaan miehen yhdeksän vuoden vankeuteen Siikalatvalla viime elokuussa tehdystä taposta.
Oulun poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan, joka koskee epäiltyä törkeää avustuspetosta. Asia on siirretty syyteharkintaan.
Valtatie 5:llä Suomussalmen Piispajärvellä tapahtui tänään liikenneonnettomuus, jossa loukkaantui useita henkilöitä.
Poliisi epäilee, että nuoreen naiseen kohdistettiin väkivaltaa kahdessa eri asunnossa Oulussa. Poliisi selvittää rikosten tarkkaa tekoaikaa.