Uusimmat

29-vuotias kemiläismies pakoili poliisia lauantaina Kemissä.
Rovaniemen lentoaseman turvatarkastuksen läpivalaisussa havaittiin tänään matkatavara, joka herätti turvahenkilöstön epäilyn.
Paikallisen nuoren miehen epäillään ajaneen humalassa moottorikelkalla Pulkkilan keskustassa lauantain vastaisena yönä klo 3 aikoihin.
Uuden vuoden aattona kaksi pahoinpitelyä Kajaanissa.
Pyhäjärvellä poliisi pysäytti ajonevon josta oli tullut ilmoitus hätäkeskukseen uhkatilanteen vuoksi.
Väärennettyjä 20 euron seteleitä on levitetty Meri-Lapin alueella joulukuun aikana. Asiasta on vangittu kaksi epäiltyä. Poliisi pyytää yhteydenottoa alueen yrittäjiltä, jos he epäilevät, että heille on maksettu väärennetyllä rahalla.
Oulun Kaukovainiolla tapahtui eilen illalla väkivallanteko, jonka yhteydessä tekijän epäillään käyttäneen asetta.
Limingassa Paavolantien ja Raahentien risteyksessä sattui maanantaiaamuna pakettiauton ja henkilöauton välinen kolari. Kaikki kolme osallista saivat onnettomuudessa lieviä vammoja.
Poliisi tutkii tapahtuminen kulkua mm. moottorikulkuneuvon käyttövarkautena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Toinen kuljattaja jäi kiinni Tornionkadulla ja toinen moottoritiellä.
Oulun poliisilaitos täydentää alkuviikosta uutisoituun tietoon Oulun kaupunginvaltuuston 9.11.2020 kokoukseen liittyen, että tutkintapyyntöjä on tehty lisää.
Mediassa on uutisoitu alkuviikosta Junes Lokkaa koskevasta rikostutkinnasta, joka koskee Oulun kaupunginvaltuuston kokousta 9.11.2020. Kokouksen kulkuun liittyen poliisille on ilmoitettu, että kaupunginvaltuutettu Junes Lokan kielenkäytön perusteella on syytä epäillä laitonta uhkausta ja kunnianloukkausta.