Uusimmat

Mies pahoinpiteli eilen naista teräaseella yksityisasunnossa Kuhmossa.
Vammojen vuoksi hänet toimitettiin tehohoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan, jossa hän menehtyi eilen. Asian osalta on suoritettu tarvittavat kuulustelut ja asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä ja kuolemantuottamuksena.
Murretusta työmaavarastosta anastettiin huomattava määrä erilaisia työkaluja. Poliisi pyytää havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä Meri-Lapin rikostutkintaan.
Oulussa seksuaalirikoksesta epäilty mies on otettu kiinni Saksassa.
Oulun poliisi julkaisi tänään kuvan ja tuntomerkkejä kahdeksannesta Oulussa tapahtuneesta alle 15-vuotiaaseen tyttöön kohdistuneesta seksuaalirikosesta epäillystä miehestä.
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus tuomitsi perjantaina tutkintavankeuteen kaksi oululaismiestä.
Muhoksen terveyskeskukseen murtauduttiin sen aukioloaikana ikkuna rikkomalla sunnuntaina puolen päivän aikaan. Ainakin kaksi murtomiestä tunkeutui rikotusta ikkunasta terveyskeskuksen tiloihin ja anastivat lääkkeitä sekä muuta omaisuutta
Vuonna 1983 syntynyt mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä tappoon ja toinen vuonna 1986 syntyneen vangitun miehen osallisuutta epäillään matalammalla todennäköisyydellä. Syytteen nostamisen määräpäivä on 8. maaliskuuta. Pakkokeinoistunto pidettiin suljetuin ovin ja tutkinnanjohtajan vaatimuksesta aineisto julistettiin salassa pidettäväksi syytteen nostamiseen saakka.
Rikoksesta epäiltyinä on kymmenen ulkomaalaistaustaista henkilöä, joista kahdeksan on vangittuna. Epäillyt ovat tulleet maahan turvapaikanhakijoina tai kiintiöpakolaisina. Kaikki ovat oleskelleet Suomessa jo vuosia. Osalle on annettu Suomen kansalaisuus. Poliisi kehottaa edelleen nuoria ja nuorten vanhempia varovaisuuteen ja tarkkaavaisuuteen sosiaalisen median käytössä etenkin tuntemattomien henkilöiden lähestyessä.
Poliisi kehottaa erityisesti nuoria tyttöjä ja nuorten vanhempia tarkkaavaisuuteen sosiaalisessa mediassa.
Pohjanmaan poliisi tutkii epäiltyä tappoa Kannuksessa.
Oulun käräjäoikeus on tänään vanginnut kaksi oululaista miestä epäiltynä osallisuudesta murhaan.