Uusimmat

Tunnuksia kalastelevalle saa olla töykeä, poliisi neuvoo
Tullin esitutkinnassa on selvinnyt, että pääepäiltynä olevalla henkilöllä ja hänen apurillaan on ollut asiakkaina ainakin kolme tukkuostajaa ja useita muita asiakkaita Suomessa. Nämä ovat itse ostaneet ruotsalaisesta kaupasta nuuskan, jonka pääepäilty ja hänen apuri ovat lastanneet käyttämiinsä ajoneuvoihin ja tuoneet vastaanottajille ennalta sovittuun paikkaan Kemi-Tornion alueelle.
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus vangitsi tänään pidetyissä vangitsemisistunnoissa 30- ja 40-vuotiaat romanialaistaustaiset miehet todennäköisin syin epäiltyinä törkeään varkauteen. Syytteennoston määräpäiväksi käräjäoikeus määräsi 28.11.2018.
Yksi henkilö loukkaantui eilen iltapäivällä Oulussa Pohjantiellä Laanilan kohdalla sattuneessa neljän henkilöauton peräänajossa.
Syytteen nostamisen määräaika on tämän kuun viimeinen päivä.Tutkinnanjohtajan vaatimuksesta pakkokeinoistunto käytiin suljetuin ovin yleisön läsnäolematta ja aineisto määrättiin salassa pidettäväksi syytteen käsittelyyn saakka.
Oulun Alppilassa murtauduttiin maanantain ja tiistain välisenä yönä huoltoasemalle.
Nivalassa Kaukorannantieltä on lauantain ja sunnuntain välisenä aikana varastettu veneistä mm. perämoottoreita.
Takaa-ajettu auto ajoi kovaa ylinopeutta ja aiheutti lukuisia vaaratilanteita ympäri Raahea. Poliisi tutkii tapausta mm törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä törkeänä rattijuopumuksena.
Auto putosi usean metrin matkan Ratakadun alitse menevälle kevyenliikenteen väylälle. Auton kyydissä ei ollut muita matkustajia. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena, sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Varkaat liikkuivat ainakin Kemissä ja Simossa.
Mopon kyydissä ollut matkustaja loukkasi kaatumisessa jalkansa. Sairaankuljetus kävi noutamassa hänet hoidettavaksi. Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksena. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Poliisi teki tällä viikolla kaksi mopojen tehovalvontaiskua Raahessa ja Ylivieskassa.