Uusimmat

Poliisi tavoitti kolme varkaudesta epäiltyä teollisuusalueella.
Poliisi epäilee, että Kainuussa parturialalla toimiva yrittäjä on syyllistynyt ihmiskauppaan ja kiskonnantapaiseen työsyrjintään värväämällä, majoittamalla ja valtaan ottamalla työntekijöitä.
Poliisi tutkii epäiltyä rikosta, joka tapahtui Rovaniemen Sahanperäntiellä keskiviikkona illansuussa.
Poliisi on vapauttanut toisen miehistä, joka oli otettu kiinni Oulun Välivainiolla toissa lauantaina tapahtuneeseen henkirikokseen liittyen.
Esitutkinnan aikana rikosnimike tarkentui eläinsuojelurikoksesta törkeäksi eläinsuojelurikokseksi.
Mikä mättää perehtyi tällä kertaa kunnianloukkaukseen rikoksena. Haastattelussa rikosylikonstaapeli Ari Karjalainen Oulun poliisista.
Kolmen päivän aikana poliisi paljasti kaikkiaan 20 huumausainerikosta ja näistä kaksi oli törkeää huumausainerikosta. Operaation aikana poliisi otti kiinni kahdeksan henkilöä ja yhden etsintäkuulutetun. Lisäksi valvonnan aikana poliisi tavoitti auton ratista neljä ajo-oikeudetonta henkilöä. Huumetakavarikon katukauppa-arvo lähes 40 000 euroa.
Psykoterapiakeskus Vastaamoon liittyvä esitutkintakokonaisuus on käynnissä myös Lapin poliisilaitoksen alueella ja valmistuu ensi syksynä. Uhrien tulee viimeistään nyt tehdä rikosilmoitus ja täyttää lausumalomake kuluvan kuukauden aikana.
Oulun käräjäoikeus on vanginnut vuonna 2003 syntyneen oululaismiehen epäiltynä Kontinkankaalla tapahtuneesta henkirikoksesta.
Huumausaineita käyttänyt mieskuljettaja pakeni Kemin keskustassa poliisipartiota lauantaina 6.5.2023 noin klo 21 aikaan. Kuljettaja menetti autonsa hallinnan ja törmäsi Keskuspuistokadulla pysäköityihin autoihin. Kuljettaja jatkoi pakenemistaan jalan, mutta poliisipartiot ottivat hänet kiinni lähistöltä. Mies vangittiin Lapin käräjäoikeuden päätöksellä tiistaina.
Kuljettajaa epäillään muun muassa rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Miestä epäillään tällä hetkellä kahdesta taposta. Tapauksen tutkinta on alussa ja rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan edetessä.