Uusimmat

Miehen epäillään syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, ajoneuvorikkomukseen ja räjähderikokseen.
Miestä epäillään edellisen lisäksi myös tammikuussa tapahtuneesta seksuaalirikoksesta, jossa on nimikkeinä törkeä raiskaus ja törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Uhrina on ollut 14-vuotias tyttö. Molempien rikosasioiden tutkinta on alkuvaiheessa.
Kahden alaikäisen tytön epäillään joutuneen seksuaalirikoksen kohteeksi Oulussa viime viikonloppuna yksityisasunnossa. Toinen tytöistä on alle 16-vuotias ja toinen alle 18-vuotias.
Kemissä Lehtokadulla mies yritti lauantaina anastaa henkilöauton, mutta auton omistaja havaitsi tapahtumassa olevan rikoksen, soitti hälytyskeskukseen ja juoksi tapahtumapaikalle kolmannen henkilön kanssa estäen autossa istunutta tekijää poistumasta paikalta kunnes poliisi saapui ja kuljetti miehen Kemin poliisiasemalle.
Pakeneva auto aiheutti useita vaaratilanteita, vauhdin ollessa kovimmillaan noin 160 kilometriä tunnissa. Pakeneva auto törmäsi ajon aikana myös kahteen sivulliseen autoilijaan. Lisäksi Muurolan taajama-alueella ainakin yksi jalankulkija oli vaarassa jäädä pakenevan auton alle. Autossa oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa ja heidät kaikki otettiin kiinni.
Ryöstäjiä oli kaksi ja uhri oli saanut tapahtumassa vammoja kasvoihinsa. Asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Raahen poliisin asiakaspalveluun.
Poliisi otti eilen kiinni täysi-ikäisen miehen epäiltynä Kokkolan Isokylän kouluun kohdistuneesta uhkauksesta.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus puukotuksesta Oulussa Karjasillan kaupunginosassa tänään klo 14.39.
Pohjanmaan poliisi sai tiedon tänään aamupäivällä Kokkolan Isokylän kouluun kohdistetusta mahdollisesta uhkauksesta.
Poliisille tuli tutkintaan Raahessa viime kuun puolivälissä kaksi eri seksuaalirikosta, joita tutkittiin raiskauksena, törkeänä raiskauksena ja törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.
Poliisi on ottanut kiinni yhden paikallisen miehen, jonka osuutta tapahtumiin selvitellään. Poliisi kaipaa vihjeitä ja havaintoja kaikkiin tapauksiin liittyen.
Oulun käräjäoikeus vangitsi eilen toisen epäillyn todennäköisin syin epäiltynä tapon yritykseen.