Uusimmat

16-vuotias poika oli tehnyt koulu-uhkauksen anonyymillä sovelluksella.
Tuntemattomat miehet ovat pyytäneet ulkona liikkuvilta ihmisiltä käteistä lainaan Oulussa. Käteistä lainanneet eivät kuitenkaan ole saaneet miehiltä rahojaan takaisin.
Oulussa Talvikankaalla sijaitsevasta asunnosta löytyi eilen kuollut nainen.
Uhriksi oli joutunut paikkakuntalainen 56 -vuotias mies. Poliisi otti asunnolta kiinni ja Lapin käräjäoikeus vangitsi rikoksesta epäillyn 47 -vuotiaan naisen. Mies ja nainen olivat olleet parisuhteessa useita vuosia ja suhde on ollut myrskyisä.
Poliisi sai tänään tehtävän Kokkolan Roosinkadulle, jossa henkilö oli uhannut toista viranomaista kiväärimallisella aseella.
Sievissä tehtiin lauantai-iltana henkirikos. Poliisi otti epäillyn kiinni rikospaikalta ja tutkii tapausta tappona.
Huijatuksi tulleen kansalaisen kannattaa ilmoittaa asiasta poliisille, vaikka teosta olisi kulunut jo kauan aikaa. Poliisi toivoo, ettei esimerkiksi häpeän tunne estäisi ihmisiä tekemästä rikosilmoitusta.
Viikonlopun aikana poliisi korjasi Rovaniemellä keskustan alueella talteen useita voimakkaasti päihtyneitä.
Oulun alueella poliisi hoiti 448, Kainuussa 160, Koillismaalla 58 ja Jokilaaksoissa 205 tehtävää.
Esitutkinnassa paljastunut tekijä on myöntänyt teon.
Poliisi on tänään selvittänyt Ivalon koulukeskukseen tänä aamuna kohdistunutta uhkausta. Tarkennuksena aiempaan tiedotteeseen poliisi kertoo, että koulun henkilökunnan sähköpostiin oli lähetetty uhkaava viesti eilen noin klo 18 aikaan. Henkilökunta näki viestin vasta tänä aamuna kahdeksan jälkeen. Tämän jälkeen poliisi ryhtyi asiasta tiedon saatuaan välittömiin toimenpiteisiin asian selvittämiseksi. 
Inarin Ivalossa sijaitsevaan koulukeskus Kaarteeseen kohdistui koulu-uhkaus eilen noin klo 18:n aikaan.