Uusimmat

Viime syksynä Pudasjärvellä ja Tyrnävällä tulipaloja sytytellyt 22-vuotias mies on tuomittu viiden vuoden vankeuteen. Oulun käräjäoikeus antoi tuomion perjantaina. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.
Maanantaina iltapäivällä hätäkeskuksen kautta ilmoitettiin poliisille epäillystä raiskauksesta Oulussa.
Nuori nivalalaismies loukkaantui viime yönä suistuttuaan autollaan ulos tieltä valtatiellä 27.
Rovaniemen Rinteenkulman pysäköintihallin alimmalta pysäköintitasolta anastettiin viime lauantaiaamuna kello kahden ja neljän välisenä välisenä aikana sähköajoneuvojen latausasema.
Poliisi meni kahden aikaan Kiviniityllä sijaitsevaan asuntoon, jossa oli vastassa mies ampuma- ja teräaseen kanssa. Paikalle kutsuttiin lisää poliisipartioita, sekä pelastuslaitoksen yksiköitä. Mies oli myös yrittänyt sytyttää lattialla olleen maton palamaan. Noin tunnin kuluttua mies saatiin käskytettyä ulos asunnosta ja hänet otettiin kiinni. Tapauksen yhteydessä yksi poliisi loukkaantui lievästi.
Pietarsaaressa sunnuntaiaamuna tapahtuneen nuoren naisen surman esitutkinta jatkuu. Poliisi on tapahtumapaikalla ja sen välittömässä läheisyydessä ottanut kiinni kaksi miestä, joiden osallisuutta tapahtumaan selvitellään. Teosta epäillyt pidätetyt 1985 ja 1971 syntyneet miehet ovat paikkakuntalaisia ja poliisin tämän hetkisen tiedon mukaan he ovat molemmat tekohetkellä olleet kohdeasunnossa.
Oulun poliisi on päättänyt esitutkinnan jutussa, jossa kahden 1990-luvulla syntyneen suomalaismiehen epäillään välittäneen myyntiin yhteensä noin 4-5 kiloa amfetamiinia viime vuoden syksystä lähtien Oulun alueelle.
Vetelin keskustassa isokokoinen nainen yritti viime torstaina päästä vanhusten asuntoon esiintymällä kodinhoitajana.
Pietarsaaren keskustassa sijatsevasta yksityisasunnosta on löytynyt nuori nainen, joka on kuollut väkivallan uhrina. Pietarsaaren keskussa voi tapahtuman tutkinnan aikana liikkua enämmän poliiseja kuin tavallisesti.
Autoa kuljetti humalassa ollut ja törkeät rattijuopumuslukemat puhaltanut 19 vuotias Kemiläismies. Hänellä ei ollut tietoa, että kenen autolla hän on liikkeellä. Kyytiläisenä oli yhtä humalassa ollut 20 vuotias paikallinen mies. Molemmat otettiin kiinni ja heitä epäillään moottorkulkuneuvon käyttövarkaudesta, lisäksi Kuljettajaa epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Esimerkiksi Ikäpoikkeusluvalla 17- vuotiaana ajo-oikeuden saanut nivalalainen nuori mies ajoi lauantai-iltana Pohjantiellä Limingassa huomattavaa ylinopeutta. Miehen kuljettaman henkilöauton nopeudeksi mitattiin 190 kilometriä tunnissa satasen alueella. Samana iltana Pohjantiellä Oulun Haukiputaalla toinen nuori mies kuljetti moottoripyörää 60 tietyöalueella 155 kilometriä tunnissa.
Taivalkosken terveyskeskukseen murtauduttiin eilen.