Uusimmat

Punaista liikennevaloa päin ajanut autoilija aiheutti eilen illalla kahden henkilöauton kolarin Oulussa Haukiputaantien ja Koskelantien risteyksessä.
Kaksi moottorikelkalla liikkeellä ollutta rattijuoppoa pakoili poliisia lauantaina Posiolla.
Poliisi kaipaa vihjeitä tapauksiin liittyen.
Poliisi tutkii asiaa törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Haapajärveltä kotoisin olevaa henkilöä epäillään metsästysrikoksesta. Metsäautotien varrelta löydettiin ammuttuna rauhoitettu metsäpeura.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite varoittaa ikäihmisiä naisesta, joka on pyrkinyt Soiten nimissä asuntoon tekemään kartoituskäyntejä ja antanut ymmärtää olevansa Soiten palveluksessa, vaikka näin ei todellisuudessa ole.
Oulun poliisin partio pysäytti eilisiltana Oulun Jatkotiellä henkilöauton, jonka kuljettajan todettiin olevan päihtyneen oloinen. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi kuitenkin nollatuloksen.
Omakotitalon pi­ha­ra­ken­nus tu­hou­tui eilen tu­li­pa­los­sa Kem­pe­leen Mar­ja­suon­tiel­lä eilen alkuillasta.
Kokkolassa tapahtui perjantai-iltana klo 18:n jälkeen ryöstön yritys linja-autoaseman R-kioskilla ja myöhemmin ennen klo 21:tä törkeä ryöstö Kallentorin läheisyydessä sijaitsevalla Severin grillillä.
Rovaniemellä yritettiin murtautua eilisaamuna apteekkiin. Pian tämän jälkeen poliisi sai murtohälytyksen lähistöllä olevalta kuntosalilta.
Tulli ja Oulun poliisi ovat paljastaneet pitkään jatkuneen ja laajan dopingaineiden, nuuskan ja huumausaineeksi luokiteltujen lääkevalmisteiden maahantuonnin ja levityksen.
Oulun poliisi valvoi tehostetusti pikkujoulujen liikennettä koko toimialueellaan viime viikonloppuna. Puhallutuksia suoritettiin yhteensä 3 196 ja huumepikatestejä seitsemän. Rattijuoppoja jäi valvonnassa kiinni 14 ja huumeiden vaikutuksen alaisena autoilleita viisi.