Uusimmat

Oulun käräjäoikeus on tuominnut noin 50-vuotiaan oululaismiehen kahden vuoden ja kahden kuukauden pituiseen ehdottomaan vankeuteen kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
Tulli on tutkinut alkukesän 2017 aikana useita Suomen ja Ruotsin rajalla paljastuneita huumausaineiden salakuljetustapauksia. Huumausaineiden salakuljetukset ovat paljastuneet tullivalvonnan yhteydessä.
Euroopan poliisivirasto Europol järjesti yhdessä 22 Euroopan maan ja yli 100 yksityisen sektorin toimijan kanssa E-Commerce Action Week -operaation aikavälillä 6.6.-16.6.2017. Operaation tarkoituksena oli torjua verkkokauppaan liittyvää petosrikollisuutta samanaikaisesti kussakin operaatioon osallistuvassa maassa. Tavoitteena oli puuttua erityisesti anastettujen korttitietojen käyttöön ja identiteettivarkauksiin.
Kahden miehen kostea illanvietto kärjistyi keskinäiseksi tappeluksi Haapavedellä lauantaina varhain aamuyöllä.
Lapin poliisilaitoksen talousrikostutkintaryhmä on saanut valmiiksi esitutkinnan laajasta internetissä tehdystä petosvyyhdistä.
Kajaanin Komiaholla murtauduttiin keskiviikkona aamuyöllä Eltelin varikkoalueelle. Sieltä anastettiin huomattava määrä kuparilankanippuja ja kuparilankakeloja.
Oulun poliisi tutkii sunnuntaina sattunutta tapausta, jossa miestä puukotettiin Kirkkokankaalla. Poliisi ei ole vielä kertonut tapauksen yksityiskohtia.
Kaakkurin eilisessä poliisioperaatiossa poliisin haltuunottamat aseet oli viety asuntomurron yhteydessä samana päivänä, kertoo poliisi.
Syy murtautumiselle erikoinen
Poliisi valvoi tehostetusti nuorten päihteiden käyttöä koulujen päättymisviikonloppuna.
Poliisi on saanut selvitettyä Haaapajärven Ristikankaalla tapahtuneet viikontakaiset mökkimurrot.
Maanantaina aamupäivällä tapahtui liikenneonnettomuus Haapavedellä niin sanotussa ABC:n risteyksessä.