Tulli on selvittänyt laajaa nuuskan salakuljetukseen ja levitykseen liittyvää rikoskokonaisuutta, jossa Torniosta alkanut esitutkinta laajeni Pirkanmaalle.
Tulli on selvittänyt nuuskan salakuljetukseen liittyvän rikoskokonaisuuden, jossa tuotiin noin 1800 kiloa nuuskaa Ruotsin Haaparannasta Kemiin ja sieltä edelleen pääkaupunkiseudulle.
Vältettyjen verojen määrän arvioidaan olevan noin 700 000 euroa ja välitetyn tuotteen yhteispainon 1500 kiloa.
Tulli on paljastanut ammattimaisen nuuskan salakuljetusringin.
Lapin poliisilaitos on pyytänyt valtakunnansyyttäjän toimistoa selvittämään tapauksen, jossa Lapin poliisilaitoksen poliisiauto on kuvattu haaparantalaisen nuuskakaupan edustalla.
Oulun vihreä valtuustoryhmä jätti eilisessä valtuuston kokouksessa aloitteen eettisistä ohjeista, jotka koskevat mainostamista Oulun kaupungin kiinteistöissä.
Savuton Suomi 2030 -verkosto vaatii, että Oulun Kärpät luopuu viipymättä nuuskakaupan mainostamisesta kotihallissaan.
Eteläsuomalainen 29-vuotias mies yritti ajaa tullimiesten päälle lauantaina Tervolassa Suolijoentien risteyksessä.
Poliisi, Tulli ja Rajavartiolaitos suorittivat viime viikolla nuuskan laittomaan maahantuontiin sekä ulkomaalaisliikenteeseen liittyvää valvontaa kymmenen partion voimin Pohjois-Suomen alueella.
Tulli epäilee kahden pääkaupunkiseudulta kotoisin olevan noin 30-vuotiaan miehen salakuljettaneen Suomeen yli 2 200 kiloa nuuskaa.
Tulli tutkii nuuskan salakuljetukseen ja sen levitykseen liittyvää rikoskokonaisuutta, jossa epäillään Suomeen salakuljetetun kuluvan vuoden aikana yhteensä noin 5 000 kiloa nuuskaa.
Tulli on selvittänyt kevään aikana laajamittaisen nuuskan laittoman maahantuonnin.
Tulli on tutkinut kevään ja kesän aikana laajaa ja pitkään jatkunutta nuuskan laitonta maahantuontia. Esitutkinnan mukaan Torniossa asuva mies toi nuuskan maahan kävellen ja myi sen edelleen internetissä.
Tulli on tutkinut viime syksystä alkaen laajaa nuuskan salakuljetusta, jossa Ruotsista Suomeen on tuotu laittomasti yhteensä noin 1 300 kiloa nuuskaa. Lisäksi tulli takavarikoi alkuvuonna Kemissä yhdeltä nuuskan salakuljetuksesta epäillyltä lähes neljä kiloa hasis-tyyppistä kannabista.