Kuva: Tulli

Tulli paljasti Pohjois-Suomessa laajamittaisen nuuskan salakuljetuksen ja törkeän huumausainerikoksen

18.04.2017 08:19 - Jussi Häkkilä

Tulli on tutkinut viime syksystä alkaen laajaa nuuskan salakuljetusta, jossa Ruotsista Suomeen on tuotu laittomasti yhteensä noin 1 300 kiloa nuuskaa. Lisäksi tulli takavarikoi alkuvuonna Kemissä yhdeltä nuuskan salakuljetuksesta epäillyltä lähes neljä kiloa hasis-tyyppistä kannabista.

Tulli on tutkinut viime syksystä alkaen laajaa nuuskan salakuljetusta, jossa Ruotsista Suomeen on tuotu laittomasti yhteensä noin 1 300 kiloa nuuskaa. Esitutkinnan aikana on ollut vangittuna kolme henkilöä, joita epäillään törkeästä veropetoksesta ja salakuljetuksesta. Nuuska oli myyty edelleen etupäässä pääkaupunkiseudulle.
Lisäksi tulli takavarikoi alkuvuonna Kemissä yhdeltä nuuskan salakuljetuksesta epäillyltä lähes neljä kiloa hasis-tyyppistä kannabista. Epäilty oli hankkinut huumeen Ruotsista ja hänellä oli tarkoitus kuljettaa se pääkaupunkiseudulle edelleen myytäväksi. Tapausta tutkitaan törkeänä huumausainerikoksena, ja vangittuna on yksi henkilö. Molemmat tapaukset ovat siirtyneet Lapin syyttäjänvirastoon syyteharkintaan.

Kilpailut

Uusimmat