Oululaiset voivat 11. tammikuuta alkavalla viikolla varata ajan maksuttomaan koronanäytteenottoon myös Mehiläisen, Pihlajalinnan tai Terveystalon testauspisteille.
Aluehallintovirasto on antanut Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirille ja Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:lle huomautuksen siitä, että lääketieteen opiskelijat ovat työskennelleet päivystyksessä ilman riittävää valvontaa ja ohjausta.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt lopettaa 2018 marraskuussa aloittamansa valvontatoimet Siikalatvan kunnan sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisessä listaamistaan puutteista ja toteaa, että Siikalatvan kunta ryhtynyt asianmukaisiin korjaaviin toimenpiteisiin.
Pohjola Terveys Oy keskittyy jatkossa ortopediaan ja urheiluklinikkatoimintaan.
Mehiläisen tytäryhtiöiden henkilöstö marssi ulos Kemin ja Tornion toimipisteistään eilen iltapäivällä.
Lääkäriliitto ja Hammaslääkäriliitto ovat allekirjoittaneet talokohtaisen työehtosopimuksen Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n kanssa.
Mehiläinen ja Siikalatva luopuvat Siikalatvan julkisen terveysaseman perustamisesta Ouluun.
Oulun kaupunki riitauttaa Siikalatvan kunnan menettelytavan julkisen terveysaseman perustamiseksi Ouluun.
Siikalatvan kunta ja Mehiläinen ovat sopineet terveyspalvelujen järjestämisestä siikalatvalaisille Mehiläisen Oulun toimipisteessä. Kunnanjohtaja Pauli Piilmaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita tuottavan Haapajärven Kimppakoti Oy:n omistus on siirtynyt Mehiläinen Oy:lle.