Marja-tontun joulukalenteri 2023, 1. luukku: Aki Samuli – Kellot
Urakka sisältää Linkkitien, Lahdenojantien, Niittypolun, Linkkipolun ja lahdenojanpolun saneeraamisen. Katujen rakennustöiden yhteydessä alueella saneerataan ja rakennetaan myös vesihuolto, valaistus sekä sähkö- ja tietoliikenneverkkoja.
Marja-tontun joulukalenteri 2022, 13. luukku: Pauli Haapalainen - Taas soivat joulun kellot
Oulun seurakunnissa järjestetään tänä iltana Ukrainan tilanteen vuoksi useita rukoushetkiä kello 19.
Varhain eilen murtauduttiin kelloliikkeeseen Pietarsaaressa Isokadulla ja anastettiin kelloja.
Oulun Vesi on tehostanut vesijohtoverkoston huuhtelua Haukiputaan Kellossa Kiviniemen, Virpiniemen ja Holstinmäen alueella, sillä talousveden laadulle asetetut tavoitteet ovat hieman ylittyneet.
Keväältä syksylle siirretyt juhlavuoden huipentavat näytökset päästään järjestämään tulevana viikonloppuna Pohjankartanon salissa. Näytösten järjestelyt on hoidettu yhteistyössä THL:n ja kaupungin terveysjohtajan kanssa.
Haukiputaan Kellon koulun 3B-luokan Iisan ja Lumin suunnittelema ja rakentama ilmanpuhdistaja, sekä Kellon koulun 4A-luokan Ullan suunnittelema ja rakentama pahan ilman muuntaja palkittiin tänään Tiedekeskus Heurekan, ympäristöministeriön ja Business Finlandin järjestämässä Hilavitkutin-kilpailussa.
Kolme pilkkijää vajosi jäihin perjantaina Oulussa Peuhun venesataman edustalla.
Poliisi on suorittanut esitutkinnan Kellon kouluun kohdistuneessa koulu-uhkauksessa ja tapaus siirtyy syyteharkintaan.
Poliisi on ottanut tänä aamuna yhden henkilön kiinni liittyen Haukiputaan Kellon koulua koskevaan uhkaukseen.
Lapin ELY-keskuksen ylijohtaja Jaakko Ylinampaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Porokello-sovelluksen varoittajiksi on haastettu ammattiryhmiä, jotka liikkuvat työssään ja vapaa-ajalla aktiivisesti poronhoitoalueella ja haluavat omalla toiminnallaan edistää liikenneturvallisuutta. Projektipäällikkö Henna Nurmista HHR Business Oy:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Destia on allekirjoittanut sopimuksen nelostien parantamisesta välillä Kello-Räinänperä Liikenneviraston kanssa.
Porokello-järjestelmän käyttöönoton myötä porokolarit laskivat viime vuonna. Projektipäällikkö Maria Timo-Huhtalaa haastattelee Jussi Häkkilä.